Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meerces pamateedieniem

 
Reitings 378
Reģ: 14.04.2010

#receptes luudzu:)

10.01.2011 18:21 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
receptes.lv ir ļoti daudz recepšu.
10.01.2011 18:23 |
 
10 gadi
Reitings 6264
Reģ: 01.04.2009
Es bieži taisu mērci ar burkāniem. Vnk sagriež vai sarīvē burkānus, pieliek sīpolus, garšvielas un cep kādu laiciņu. Pēc tam pievieno krējumu, miltus, ūdeni - t.i visu ko parastai mērcei.
10.01.2011 18:25 |
 
Reitings 671
Reģ: 29.01.2009
Man arī no laukiem sadeva daudz burkānu, sagriezu, notīrīju saliku saldētavā un arī ļoti daudz izmantoju tieši mērcēm. Kā kuru reizi, citreiz tikai burkānus, citreiz zirnīšus, kukurūzu, skābus gurķus. Tieši ar mērcēm es nekad neiespringstu,kas ir mājās to lieku klāt :-)
10.01.2011 18:32 |
 
Reitings 18
Reģ: 04.04.2009
Garšīga mērcīte- krabju nūjiņas sagriež gabaliņos, nedaudz apcep un tālāk gatavo kā parastu mērci. ņammm:)
Vēl esmu ēdusi mērci,kurā ir vārītas olas gabaliņi. Klāt vēl zaļumi. Ļoti gardi.
10.01.2011 18:32 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
uztaisi parasto meerces baazi ( milti, piens, garshvielas) un piemet klaat sagrieztus svaigus spinaatus, vai saldeetus spinaatus. un ja maajaas veel siers ir to arii var pielikt. :-)
10.01.2011 18:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits