Es plaanoju visu dienu sodien guleet, jo pa naktiim straadaaju. Bet sovakar veel peedeejaa nakts kaut kaa jaanostraadaa un tad, beidzot, peec 72h garas darba nedeeljas buus briivdienas!!! (l)
Man vakars!!! :-D Sapratu ,ka dzive ir skaista tikai tapec vien ,ka esmu vesela,ir iespeja izbaudit visu ,ko izbaudu!!!Aizvakar bija zemestrice-amerikani jau pieradusi seit pie biezam zemestricem....man tomer bija jocigi ,ka ta mazliet viss tric!!!Virs teica,ka tas esot nieks ,salidzinosi ar lielo!!! :-O
Es dzivoju Kalifornija!!!Netalu no manas dzivesvietas...!!!Darba runaju ar vienu slimnieka radinieci ,un peksni jutos ta jocigi...nebija jau ta ka filmas rada -tomer vareja just tadu tricesanu!!! :-O
Tapec saku meitenes -izbaudiet katru dienu,katru mirkli...!!! (l) (l)
Ča! Es tik tagad iešu gulēt, mans ritms ir galīgi sabojāts. Naktīs nevaru aizmigt un skatos seriālus, pa dienu guļu. Pretīgi, jo daudz īstenībā darbu.
A mans puisis tagad celsies un mācīsies, nu tik apņēmīgs. :D
Labriit Sallij!
Kādēļ gulēt nedrīkst?8h miegs ir svariigs jebkuram!man nenāk miegs jo pieradums uz darbu celties shaadaa laikaa un organisms vel nesaprot ka ir atvaljinajums (e)
šodien paredzēts meitenju baļļuks un gatavošu Wiki doto Cielaviņas recepti (l) bet pirms tam vēl jāpaspēj matus iztaisnot un uztaisīt manikīru ;-) pietam perkamkopa.lv janoperk solarija apmeklejuma karte par 10ls(20ls vertiba) (l)
bet ko eediishu-nezinu,gan jau kaa parasti neko ieveribas cieniigu :-D
Jaukum! Tagad jau iešu gulēt un rīt saldi dusēšu visu dienu! Pēc eksāmena! Kāpēc nedrīkst gulēt? Jo bija jāmācās. Pēdējā nakts pirms svarīga eksāmena, zinies. :-D
Labrīt! :-)
Šodien skola tad plānots pēdējiem spēkiem rāpot mājās.Tagad ēdu mājas sieru un dzeru kafiju.
Cerams, ka šis te slapdranķis nepiesals,jo tad būs tik slidens. (t)
Uh, es arī neesmu gulējusi. Skola, skola, skola. (t)
Un man vēl uzdarbojās gudrības zobi. Viens tik biku izlīdis, pārējie pusgadā reizi cenšas izspraukties, bet nekā. Varbūt pie reizes kāda zina ,ko es tur varu līdzēt? Varbūt kādu bēbju smēru aptiekā meklēt?
labrīt!
pamodos superjauki ar nenormāli sliktu dūšu!Mani ir apciemojis rota vīruss!Pats labākais, ka pie ārsta es netieku, jo fiziski nevaru aizkļūt (e) kur tad lai rauju slimības lapu?
+ tam visam es esmu nikna kā pūķis, jo man vajadzēja līdz darba aizskriet burtiki uz 1 minūti, bet draugs lūk nevarēja darbu nokavēt par 20 minūtēm un mani aizvest(e) (e) dirsa tāds (e) (e)viss izlādējos! vnk riebj, kad pašam slikti, tad bezmaz testamentu jau raksta (e) (e)