Tu domā to dadžu eļļu? Man bija tāda ar pipariem. Liku parasti pa nakti. Lakatiņu virsū un nekāda vaina. Vienīgais nesen tepat cosmo forumā palasīju, ka eļļu saknēs nav veselīgi likt.. Nezinu kā formulēt, bet nu sakņu sīpoliņš paliekot pārāk slīdīgas, var 'izslīdēt'.. Bet nu nez. tomēr, kopš tā laika ziežu vairāk galos ne uz saknēm
aha :-D
bet vispār par eļļām, man jau ļoti patīk, es visādas lieku matos un diezgan bieži, pat parasto olīveļļu, tikai tā savus garos balinātos matus varu sagabāt spīdīgus, veselīgus un "garus". Jo balinu jau daudzus gadus...parasti balināti mati mēdz aplūst aizvien īsāki un kļūst pūkaini, bet man kaut kā veiksmīgi ir izdevies no tā izvairīties. :-)
ja kas vienam der, otram nē :-)
Nu es matos esmu smērējusi visu iespējamo- majonēzi, olas, eļļas, rupjmaizi, mitrinošu ķermeņa krēmu, rumu, avakado utt. :-D bet uz nakti atstāju tikai eļļu, jo ja es ielīstu gultā ar majonēzi matos, tad es varētu viena gulēt turpmāk :-D
:-D :-D :-D varbūt nav slikti, uz svētkiem uzkož rosoliņu un iesmērē matos- gan paēdusi gan smuka :-D
Bet, ja nopietni, tad majonēze laikam ir riebīgākā, jo tā smaka ir nepatīkama (s)
Es arī nesen nopirku to dzintars eļļu, pirms tam arī biju pirkusi..BET.. tagad tur sastāvā ir arī sīpols un ķiploks, un viņa šaumīgi neizturāmi smird..pilnīgi pretīgi, un grūti tabūt to smaku ārā :-/
Par sīpolu it kā ir dzirdēts, bet ka ķiploks matiem kaut ko dotu gan pirmo reizi dzirdu :D Interesanti.. Karoč zieķē visu smirdīgo, kas mājās ir matos un būs spēdīgi un veselīgi :D