Ārzemēs ir, bet Latvijā nav.

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, meitenes!

Šoreiz gribu jums pajautāt vienu jautājumu - kas ārzemēs ir tāds, ko jūs gribētu arī Latvijā? Šoreiz gan es domāju tieši lietas, iestādes utml., tāpēc atbilde "smaidīgus cilvēkus" vai "lielākas algas" šoreiz nederēs. Paldies!

No sevis varu pateikt, ka gribētu Irregular Choice apavu veikaliņu.

07.01.2011 03:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Visas tas sulas ,ko te tagad daudzina...Noni,Acai utt tas butu kaut kas loti vertigs ari Latvija ,bet viss iespejams ,ari loti dargs!!! (t)
07.01.2011 04:14 |

Reitings 2224
bet tas tak ir tikai logiski, ka labs marketings ir, var teikt galvenais, panakumu atslegas prieksnoteikums :)
07.01.2011 04:17 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Celtnieciba noteikti ne, jo tai ir mazs pieprasijums un celtnieciba nebus ienesigs bizness, sporta klubi ari mums daudz..
Par biznesu varetu runat daudz, bet draugs kategoriski aizliedzis:Dun pati saprotu, ka labak lieki neko neteikt, jo gudrs cilv.jau to tapat sapratis:)
Un ir mums nozares ar, kuram var pelnoit ljoti labi kaa nafta, medicina, kjimija, IT...........
07.01.2011 04:19 |

Reitings 9
starp citu, MADARAI, ja var ticēt medijos rakstītajam, sākotnējais ieguldījums nemaz nebija ārkārtīgi liels! viņām bankas kredītus nedeva, tāpēc to lietu uzsāka par privātajiem līdzekļiem un sākumā izstrādāja tikai dažus produktus, nesaistoties ar finanšu iestādēm. protams, nav ne jausmas, cik k ls nepieciešami kosmētikas ražošanas uzsākšanai, bet pieļauju, ka tie varētu būt desmiti, ne simti tūkstoši ls...
07.01.2011 04:21 |

10 gadi
Reitings 1119
Reģ: 21.10.2009
a man atkal kaitina, ka visi tur tās sava biznesa idejas zem sveces, un lielākā daļa tā arī paliek tur.. nu var teikt nekur.. :D jo nav spējīgi pavilkt biznesu. būtu labāk ļāvuši citiem bīdīt lietas, varbūt paši tikuši uzņēmuma valdē un attiecīgi guvuši arī kādu procentu peļņas. bet latvieši ir skopi :D diemžēl..
07.01.2011 04:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
ui,man šķiet,ka lai taisītos te atvērt kko ar modi vai kosmētiku saistītu,baigi jāčeko viss cauri.Tieši lai saprastu,ko ir jēga atvērt un tirgot,ņemot vērā,cik daudz ko visi no neta veikaliem pasūta.
Es gan saprotu,kāpēc savas idejas nestāsta.ja man būtu ideja,es arī to nepasniegtu citiem uz paplātes,stāstot riņķī apkārt,lai citi pirms manis sataisītu to biznesu.
07.01.2011 04:27 |

Reitings 16208
Man ari kaitina ,ka latviesi nepadalas!!!Es atkal visiem esmu seit pateikusi,kas man padoma ,ja dabusu beigas naudu!!! (l)
Agrita ,mans dels (l) gan doma,ka varetu but OK...!!!Cilveki tacu cel daudz un dikti...ari istam koka mebelem nakotne-(driz) varetu but pieprasijums!!! :-)
Man jau gruti no attaluma saprast isti,bet zinu,ka jasak pasiem rosities ar to ,ko piedava pasu majas...mezi uttVarbut murgoju,bet Latvija ir bagata zeme tada zina ,ka ir mezi!!!Tur daudz var dabut ara,ja labi grib!!! (t)
07.01.2011 04:29 |

Reitings 5395
un teiksim Madara, viss ir ļoti jauki, forši, dabīgi, bet atkal cenu politika - cik pie mums latos, tik eiropā eiro, un nesakiet, ka tā nav, ar draudzeni nopirkām identiskus komplektus - es te, viņa Vācijā...
07.01.2011 04:29 |

Reitings 16208
aisse-ja runa par kosmetiku...vairak un vairak cilveki velas pirkt tiru mantu....visas tas alergijas uttCilveki tapec perk (no arzemem-musejie :-) ) to Madaru-iespejams,ka tur nav ieksa nekadi smagie metali utt!!Es pat sapni nedomaju ,cik daud visadi "sudi" ieksa ir visos Dior uttJa vira draugs nebutu kimikis -tad laikam nekad neuzzinatu!!!Var jau paskatities ari google!!!Driz ari Latvija naks pie prata!
Agrita-tev taisniba par medicinu!!!Mes jau gribejam no sava gala sakt kaut ko-viena atbilde-par dargu!!! (t)
07.01.2011 04:38 |

Reitings 5395
Emm,... sorri, noīsināju niku,
nu es jau ar esmu par zaļo dzīvi, man patīk tā kosmētika, leitoju... atbalstu tikai to, ka viņu lieto, bet man ir negatīva pieredze ar tām cenām, kāpēc no savējiem jāspiež vairāk laukā nekā no Eiropas? šo politiku es nesaprotu, tomēr 2,5ls atšķirība starp Latviju un Vāciju ir diez gan paliela... tas mani bikiņ sarūgtināja, bet tas jau nenozīmē, ka es tagad vairāk nepirkšu to, kas man patīk savas dabiskās nezāļu smaržas dēļ ..
07.01.2011 04:41 |

10 gadi
Reitings 1119
aisse - tāpēc, ka tur viņiem ir jāiekaro tirgus :) viņi ir "vieni no" un tāpēc vajag labu cenu.
šeit madaru pirks, jo tā ir "mūsējo" manta + tā ir labi izreklamēta + latviešu pēdējā laika modes kliedziens ar dabisko kosmētiku + Latvijā noietu garantē arī no mutes mutē atsauksmes :)
07.01.2011 04:48 |

Reitings 16208
Aisse-es tev pastastisu interesantu piemeru,ka saku par to visu domat!!!
Es teicu viram ,ka lietoju maz kosmetiku,tapec velos loti loti labu...Dior!!!Pirmais ,kas ienaca galva!!Tu saprati -kaut ko tadu Uhh :-D !!!Virs saka -noindet sevi gribi-paskatijas googe un bac ,tur bija ieksa tik daudz visadu sudu-visas "vezu izraisosas "vielas!Es tagad ,liekas parspileju,bet tiesam padoma-tiem vaciesiem ieksa ,Dievs vinu zin kas, un musejiem tira manta-tikai tapec ,ka Latvijas prece,nav skaista iesainojuma -sliktaka?!!!Es labak maksatu par to musu Latvijas,bet tiru,neka to ....smarzo labi utt,bet pec tam visadas alergijas uttIzpludu... :-D Tas viss mana vira "jajamzirdzins"!!! (l)
07.01.2011 04:50 |

Reitings 2224
neviens jau negrib no mums vairak izspiest, vienkarsi mums te telpu ire ir astronomiski augsta, un viniem ta ir jaatpelna :)
Eiropa gan jau nav tik daudz jamaksa :)
07.01.2011 04:50 |

Reitings 5395
nez, mani tā skandinētā labā reklāma nemaz nav skārusi... es to pērku jo man šeit nav īstas alternatīvas dabīgajai kosmētikai.. un pofig pa tirgu, bet negodīgi tik un tā pret savējiem... biki škrobe :-D
07.01.2011 04:51 |

10 gadi
Reitings 1119
āā, un Heartkiller, es saprotu, kāpēc negrib atklāt savas idejas. jā. bet man tik bieži ir palicis smieklīgi, ka nejauši sarunas laikā cilvēks ieminas, ka viņam ir baigā biznesa ideja :D protams, dažreiz viņam cilvēki jautā, ar ko saistīts, bet viņš saka, ka neteiks.
stulbums ir tajā, ka:
1)viņš nav un nebūs uzņēmējs tīri cilvēciski
2) pazīstot cilvēku, viņš pārāk ļoti mīl gulēt pie tv
3) viens pats ar savu ideju tu nekur, nekur netiksi. tev vienmēr vajadzēs domubiedrus.. kaut vai sīkumos, bet vajadzēs.
4) tās inovatīvās biznesa idejas noteikti prasa tik daudz resursu, ka tas nav viena cilvēka spēkos to visu salikt kopā
un ja tas tā arī paliek cilvēka prātiņā, tad lv paslīd garām ļoooti daudz kas.
07.01.2011 05:00 |

Reitings 16208
Man vienmer sap sirds,ka iedomajos,ka visi ,visu perk no citam valstim-mums pasiem tadi aboli-ak dievs...visas tas skirnes!!Te sapni tadus nevar dabut!!!Visas ogas ,meza, darza!!!Viss kas izaudzets pasu rokam...netiek novertets!!!Cilveki perk kaut kadus ievestos-tikai tapec ,ka polu utt!!!!
Mums tas organic veikals milzigs un pilns ar cilvekiem!!!Tie letie veikali-es domaju tiesi partikas pustuksi...pec ta uzreiz var pateikt-domasana citadi strada!!!Es pateicu tadu sikumu,bet domaju ,ka domasana jamaina visada zina....viss parejais tad naks!!!Man sodien runajamais :-D !!!Jataisas uz vingrosanu!!!Bija loti interesanti parunat (l) !!!Kolosala diskusija!! (l)
07.01.2011 05:02 |

10 gadi
Reitings 1119
aisse :D nu, redzi, tev liekas, ka nav alternatīvu, jo reāli madara ir viena no retajām, kas lv reklamējas un par kuru runā. bioveikaliņi ir pilni ar visvisādu kosmētiku, arī stockmann ir dažādas bio sērijas, bet tās tur arī paliek, jo neviens viņas nezina. madara ir panākusi to, ka viņu pārdod arī lielveikalos, tā ir cilvēkiem ērti pieejama, zināma, pārbaudīta :-P tur jau ir tas joks. latvieši ir iemācījušies, ka ir lietas, uz kurām ir jātērē vairāk, lai iegādātos kvalitatīvu lietu. tad nu madara arī uz to iziet :-P
07.01.2011 05:04 |

Reitings 16208
Hanney-tu labi pateici!!!Ari par reklamu!!!Vienmer atceros manas Vacija tantes teikto-labai precei reklamu nevajag!!!Tev taisniba-te es to redzu uz katra sola!!!Mums te ir tads veikals Treder Joe/s!Vienmer pilns!!Cilveki jura!!
Tur viss loti tirs-es domaju tads ,bez kimijam!!!Lidzigs tam organic!!!Cilveki saka ,ka mazliet dargaks-OK!!!Es labak nopirksu mazak ,bet tiraku mantu!!Es ieekonomesu kaut kur citur!!!Tev taisniba,ka reklama iet no mutes mute!!! :-P
07.01.2011 05:09 |

Reitings 5395
pag pag pag, enteicu, ak nav alternatīvas, un sorri - nevienu madaras reklāmu neesmu redzējusi :-D jā ir trejdeviņi ir viss kaut kas interesants, bet ir jāmainās visiem cilvēkiem - ne tikai pārdevējiem vai tikai potenciālajiem klientiem, klientiem... nu tas vāveres ritenis priekš mums ir pārāk debīls.. bet karoče, es palieku pie savas politikas, ka nav godīgi, ka cenas te latos kādas eiropā eiro... būtu mums tjipa eiro cenas, iespējams būtu vairāk klientu uzreiz nekā ir pašlaik.. viss, ir nakts, es putrojos domās un eju skatīties hariju poteru, ar domu, ka jādzivo zaļi, ebt tā lai var izdzīvot un nesanāk kā dažai labai "dāmai"
07.01.2011 05:11 |

Reitings 41
Reģ: 06.01.2011
H&M;Primark;Starbucks,kā arī viena paunda veikalus :D
07.01.2011 05:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)