kad es to darīju, tad cītīgi izlasīju instrukciju un pēc tās precīzi visu izpildīju un rezultāts bija labs..
pasildi rokās, paberzē, uzlīmē, pabrauci ar nagiem, lai kārtīgi pielīp spalvas un rauj uz augšu.. :)
oo,sit pieci! tieši mana vakara nelaime! un arī nopirku drogās, lētākās karoč :-D ar pirmo strēmeli nekas prātīgs nesanāca, rakstits,ka 3-4x, bet man pēc tās 1 vairs viņa normāli nelīp un paliek matiņi. tagad kārtīgi sasildīšu otru.
a kurām firmām ir toč labas?
Jaa, domaaju jameegina ar leetakam, :D
jaa, man te ar rakstiits, ka war wairaakas reizes, bet shaubos, ka taa ir laba doma! :)
shobriid domaju kur bij praats tgd naktii tam kerties klaat_ ;-)
Agrak pati sevi vaskeju un tas process rokam, kajam kopuma aiznema 1,5h :-D :-D
Tagad pusgadu vai pat vairak eju pie meistares un vinja atri kaju, roku, sejas matinjus izrauj:)sap vienalga traki. Ar sakostiem zobiem eju:D
Es tieshi censhos realizeet Juusu ieteikumus par taam uusinju likwideeshanaam :D
man pat kkas sanaak :)
shodien biju noleemusi iet uz salonu, bet iegaju drogaas un tgd pati ciinos!
jā,es ar domāju, ka kājām baigi daudz sanāk.. vispār domāju viņas priekš bikini un padusēm, bet izmēģinu uz kājām. nu uz kājām sāpes paciešu, bet.. šodien vēl nemēģināšu tālāk, jo man liekas, ka man padusēs par īsu matiņi vēl :D
vispar ja, un es vienreiz iegrabos pa 4ls pacinu, ieksa bija pat nez, kadas 6 stremeles, uz sevi izlietoju vienu, nu camooon :-D ta sapeja :-D parejas izlietoju uz drauga (s) :-D :-D :-D
vispar ja, man ari bail atmest pekas raujot ara no padusem, pagaidam dusa papezos :-D