Pēdējā laikā man ir uzsācies mazinš biznesiņš, kas sāk plesties plašumā. piedāvāju eko kosmetiku (pašlaik lūpu balzāmi, ķermeņu sviesti un ziepes) par ļoti mazām naudiņām.
Bildes laikam nav jēgas likt, jo kosmētika kā jau kosmētika. Ja nu kādam dikti gribas, tad jautājot privāti.
Visi produkti ir no ekoloģiskiem produktiem un kosmētika ir tas saucamais handmade, nevis konveijera versija.
Pašlaik pieejams:
lūpubalzāmi (kanēļu un medus; medus un zemeņu; citrona un eikalipts; šokolādes) 1,00-1,50 Ls
ķermeņu sviesti (šokolādes) 3Ls
ziepes grūti uzskaitīt, bet principā ar dažādiem sausajiem augiem, kafiju, griķu pārslām utt. 1,00-2,00 (atkarībā no pielietotajiem materiāliem)
Ja ir kādas īpašas vēlmes var sarunāt arī specpasūtījumu.
Gribu tikai brīdināt uzreiz, tā kā tā ir ekoloģiski tīra kosmētika, tad aromāti arī nav tādi kā ķīmiskie. Piemēram zemeņu un medus lūpu balzāms visai minimāli smaržo pēc zemenēm, jo dabīgā veidā šādu smaržu ir grūti iegūt. Visi kosmētikā pielietotie blakus komponenti tika likti klāt nevis smukumam un smaržai, bet gan to ārsniecisko īpašību dēļ.
P.S. Varbūt kāda nepatiks cenas, bet varu pavisam godīgi teikt, ka man pašai ienākumi no tā praktiski nav. Viss ir tīri izejvielas. Kāpēc tā? Tāpēc, ka daru to sava prieka pēc, un tik daudz kosmētikas es viena nevaru izlietot. Tā teikt lai neciestu zaudējumus un varētu turpināt savus eksperimentus.
Mans epasts: [email protected]