saku uzreiz, kam nepatīk nelasiet. Bet šokēja dažu (uzsveru dažu, nevis visu) meiteņu atbildes par Riekstkodes sauso makaronu un naudas trūkuma diskusiju.
Sūtīt kādu uz zupas virtuvi? Un ja nu pašām tā dzīvē nodod Dievs gadās.
ta ko var gribēt, ja nevar uzrakstīt normāli lai saprot tā ir problēma vai iedomāta problēma un uzmanības trūkums! un arī negatīva kritika ir jāmāk uztvert.
bet, ja, piemēram, nav ko ēst un nav naudas, ko lai citu pateikt- tad tak ir jāiet uz zupas virtuvi. Bet ja godīgi man viņas žēl, zinu kā tas ir. kad gribās ēst, bet nav naudas lai nopirktu (t)
ak,jā-ja man būtu jāizvēlas mirt badā vai aiziet uz zupas virtuvi,tad es aizietu uz zupas virtuvi.Neredzu neko briesmīgu.Drīzāk labi,ka tāda vieta vispār ir.
Uz zupas virtuvi tagad iet arī skolotāji, daudzbērnu ģimenes, pensionāri un citi absolūti normāli cilvēki. Nesaprotu, kas slikts cilvēkam, kurš ir badā, ieteikt aiziet pēc silta ēdiena.
Mazā Lēdija, tas tāpēc, ka esmu īsta, par sevi pārliecināta un neguļu ar katru, kuram dzērumā liekos glīta. Kā var vispār mani salīdzināt ar Riekstkodi? Viņai vīrieši ir par kāju paplešanu, man - par to, ka esmu interesanta