Sweikas!
Teema par to, ka mans wiirietis newar miileties.
pirms neilga laika mums seks bija regulars, nekadu problemu, bauda winam wienmeer_ un atlika tik paskatities winjam uz mani wai pieskarties, un bija kaa bez praata!
bet tgd_ jau kaadu laicinju neesam milejushies, zinot to cik wins agrak biezi to welejas, tgd saaku uztraukties.
Prasiiju kas noticis, wai nemiil, neiekaro, kkas nepatiik, wai cita, wai warbuut winjam kkas kaish wai saap.
Protams man galwaa bija_ ka neiekaro kaa agraak,bet par uzmaniibas truukumu wai ko citu sudzeties newaru, un cita?_ nee, nawa, jo wisu laiku esam kopaa.
un tad wins beidzot pateica, ka winjam wnk kkas ir atgadiijies, ka pats weelas miileties, bet ar winja "draudzinju" ir kkas noticis, ka shis newar!...
nu es nez kas tur winjam notiek, winsh neko newar normaali paskaidrot, un liidz ar to wainu mekleeju sewii.
nu ta gribeeju pajautaat jums_ wai juusu wiirieshiem arii kas taads ir bijis!???
nu jaa, laikam wajadzeetu iet pie arsta, bet ja wins man newar uzticeeties, tad pie arsta nez wai dabuushu!!!
padalieties ar sawu pieredzi par sho teemu :)
nu ta gribeeju pajautaat jums_ wai juusu wiirieshiem arii kas taads ir bijis!???