Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Gribēju melnus krāsot, par to draugs neko neteica, bet friziere teica, mati salīdzinoši gaiši un būs baigi jāpiekrāso, tāpēc atmetu to domu. Drauga draugs teica, ka lai es labāk balinot, smuki izskatīsies, bet, draugs gan diezgan skeptiski skatās, kārtīgu nē nesaka, bet redzu, ka diez ko nevēlas! :D Bet, cik noprotu, tad viņam pie sirds tumšmates! :D
sveikas skola sākas jau šodien 6.janvāri :-/ nja pati sēžu mājas gaidu,kad pienāks laiks,ka varēšu iet kursos tas būs jau nākoš mēnes apnīk jau mājās sēdēt darbu arī nevar dabūt tik zemu var nolaisties valsts,ka pat pensinori vel strādā,bet jaunie klaiņo pa ielām,jo nav kur strādāt man tie pensinori ir līdz kaklam,kā ieieju kādā darbvietā tā pensinsināri priekšā bez viņiem nekur :-/ nja šodien laukā ir diesko auksts Brr.. :-|
Labrīt!
Vakar ievilkās sarunas, tāpēc šodien neesmu gluži izgulējusies un ačteles sāp ar. :(
Par GC- Tur tagad daudzos veikalos atlaides. :D Šķiet, ka praktiski visos kaut kam ir nocenojumi. :)
Esmu slima, riebjas, jo tas velkās jau no pēdējām decembra dienām, vakar aptiekā tante tikai noteica, ka nedēļu vēl slimošu, jo tagad katrs otrais nāk un sūdzas, ka vīrusi. Iedeva man zāles, kas domātas, lai mīkstina sauso klepu, palīdzēt palīdzēja, bet tagad ir iesnas tādas, ka nevar paelpot normāli. Kas vislabāk palīdz, lai no tām ātrāk tiek vaļā?
Sēžu un google meklēju sev jaunu desktop wallpaper :-) Es parasti lieku skaistas sievietes, vīriešus vai pārīšus :-D Apstājos pie Deppa bildēm (l) :-D Siekala tek :-D