Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Kā lai nosit laiku?
Iesakiet izlasīt kaut ko ūber interesantu vai padarīt kaut ko ūber inteesantu :-D darbā neviena nav, darba nav, studentu ar jautājumiem nav, telefona zvanu nav, e-pastu nav :-O
Sezhu darba un macos. Rit eksamens prieksmeta kuru apmekleju kadas 3x pa visu semestri :D Ta ka sodien zviedriem brivdiena, es ceresu ka bus mums miers :)
P.S.Pilns tramvajs ar skoleeniem. Atkal (t) Un besii ka tik auksts . Toties saule pa logu makonos rada miera sajutu.
:D :D par matu krāsu runājot, atcerējos, kā es reiz prātoju, kādu krāsu man izvēlēties un joka pēc teicu savējam - varbūt man par blondīni pārkrāsoties... Uz ko viņa reakcija bija - ja Tu kļūtu par blondīni, es no Tevis šķirtos! :D :D Forši, ne?! :D
kd, mans draugs man parasti saka, ka es pēc tam nožēlošot :-D Bet man liekas, ka viņš vienkārši negrib, lai krāsoju, bet nevar to tā arī pateikt :-D :-D
Nu mans vīrs jau bija šokā,kad nogriezu matus,jo visu mūžu bijuši gari un tumši, tagad man ir līdz pleciem un vēl krāsošu. Tad nu šis saka,ka viņam būšot jauna brūte, jo apprecējis esot tumšmati ar gariem matiem, bet kāds būšot pa nakti smainījis ar citu :-D Dumiķīši dažkārt tie vīrieši :-D