Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
ai, man vakars bišku sabojājās, jo dabūju autobusā sodu samaksāt nezināšanas dēļ. bet nezināšana neatbrīvo no atbildības :D :D
es jau tā godīga, a reka vienalga 5cīts RS tika :D
A es sezhu un domaju, ka esmu totala dura, nopirku zabakus pa 250$ un uzvilku tikai paris reizes, jo vinjiem parak augsts papedis, kas nelauj man ik ritu dzities pakalj tramvajam :D
Nu losene pilniga, zinaju, ka nebus praktiski, bet ne, vajadzeeja (e)
nu, man ir e-talons draba dienām mēnesim.
es visu laiku domāju, ka vienalga, kad nop;erk, viņš drbojas no 1. līdz 1. datumam, bet tā nav :D
un vakar iekāpu un nopīkstināju sakritības robežas citā autobusā un viņš to autobusu piereģistrēja kā manu īsto 5. datumā, tā nu es šodien laimīga braucu ar savu parasto autiņu, līdz iekāpa kontrole...
sākumā bij tāda neganta, bet ppēc tam mēs šķirāmies kā draugi :D :D
Biju lidz stockmann aizbraukusi un cereju nopirkt zabakus un meteli. Un ta ari neko neatradu, jo manai milzigajai 39/40izm.kajai nekas pratigs nebija un metelji 34izm., kas man patiktu ari nebija:(samierinajos un majas devos ar silkji, omariem un garnelem (e)