Dāmas kurām nenāk miegs, patusējam, papļāpājam pa dzīvi :-) aissei beidzot labi9, sadzērās šampanieti, cepās tagad garneles un tad jau būs labsajūta :-) ko jūs labu/nelabu darāt? :-) Kā gāja šodien mūsu eksāmenu dāmām? ;-)
Rokij, man pat špikot nevajadzēja, drīkstēja datoru izmantot, jo tas ir kāzuss. :-D A es ņēmu un Gūgles tantē ierakstīju kā man likās, kāzusa galveno teikumu. Un izrādījās, ka viņš bija ņemts no dzīves, un pat publicēts tur likumu mājas lapā vai satversmes tiesas mājas lapā, kas un kā. (l)
Man jau kaut kas līdzīgs ir, tikai ne vēlēšanās, bet vēstule pašai sev pēc 10 gadiem. Uzrakstīta pagājušajā aprīlī, bet es jau tagad gandrīz neatceros, ko tur rakstīju - un rakstīju baigi garo! Būs tik interesanti palasīt, kas ir sakritis, kas nē!
Ā, atceros! Es rakstīju, piemēram, ka lai nododu sveicienus savai meitai! (l) Tātad, man jābūt meitai pēc 10 (nu jau 9 :-D ) gadiem. 8-) :-D
Tā. Dubultā īpaši melnā un īpaši stiprā kafija bez cukura izdzerta. Laiks ķerties pie darba. (e) Makjavelli, es jau nāku! :-D Patiesībā pamācīšos tik kādu stundiņu vai pat mazāk, miedziņš uzmācas tik saldi, saldi.
Sallija -
http://ej.uz/ythd
Nu ja man būtu jātaisa, tad es saliktu sāli vai cukuru+maltu kafiju, pārlietu ar to vīnogu kauliņu eļļu(bbfactory.lv), ja būtu slinkums iet pirkt, tad aplietu ar olīveļļu(brālēns no Grieķijas atveda, dabūja no sievietes, kas pati to taisīja) :)
un viss. ietu dušā un skrubētos..!! ;)
Es sodien tiesi iedomajos uzlikt uz savas dailas miesas :-D kafijas biezumus!!!!Man loti patik ta smarza pec tam!Vannas istaba jau nu ir mazliet japatira pec ta visa...bet tas ir to verts!!! (l) (l)
es lasu visādas muļķības internetā, kā arī sapņoju par saulaino nākotni. :-D
jāiet jau kaut kad gulēt, savādāk tagad, kad vēl nav jāiet uz skolu, pārsvarā sanāk aizmigt ap 5 no rīta.
btw, nav kādai kāds ieteikums pret nevarēšanu aizmigt? ok, es saprotu, ka tas ir normāli, kad nav darīts nekāds fizisks vai garīgs darbs, bet bieži skolas laikā arī tāda problēma, kad esmu agri cēlusies un nogurusi. :-/