Jā,krievu valoda man ir pat ļoti spiesta lieta,jo lai arī man radi no vienas puses ir cēlušies no pašas krievzemes,es neciešu ne krievu valodu,ne pašus krievus.Nu nejau tāpēc,ka cilvēkiem kāda vaina būtu,man vienkārši riebj,ka man ar viņiem LATVIJĀ krieviski jārunā!Viņi te dzīvo gadiem,bet nejēdz valsts valodu iemācīties un tāpēc darba devēji prasa to krievu valodu.Nemācītos viņu,ja vien vienīgais,kas man iztrūktu,lai dabūtu darbu,nebūtu tā krievu valoda.
Nevajag man ne rakstīt, ne visus burtus perfekti zināt,man vajag tikai pašu minimālo-saprast,ko viņi man saka un mācēt kaut cik,necik pretī atbildēt.
Nekā personiska,man nav nekas pret tiem,kas latviešu valodu prot,bet kad pie manis pienāk krieviski runājoša, jauna sieviete kaut ko prasa un es viņai skaidrā latviešu valodā palūdzu,lai runā latviski, viņa man atbild-ja ņimagu pa latiški,tad man vienkārši gribās viņai pa pakaļu iespert un aizdzīt uz Tēvzemi,tur latviksi runāt neliks,tas pats reizēm ieejot veikalā,kur ar mani pārdevēja nemāk runāt latviski,bet buldurē krieviski.Mani vienkārši tracina tas,ka man ar Latvijas iedzīvotāju jārunā krieviski.