Patiesiba ir jāsaka vai nav?

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010

Sen jau kraajies maniis shis, tagad beidzot rakstu, jo nonstop par to domaaju... karoche man ir ljoti laba draudzene, kas ir preceejusies jau 3 gadus un vinjai ir 2 super jauki beerni...bet lieta taada, ka no seniem laikiem zinu,ka vinjas viirs iet pie maukaam :-/ :'-( nezinu vai tagad iet, bet kaadu gadu un divus gaajis nonstopaa. iespeejams, arii tagad to dara. Un situaacija ir taada, ka es zinu, bet vinjai vnk nespeeju izstaastit, jo liekas, ka buushu tas pret kuru viss shiss veersiisies atpakalj...respektiivi, beigaas mulke palikshu es, jo taa parasti notiek. Par taam maukaam esmu paarliecinaata, jo maneejais man izstastija to, jo 3 gadus atpakalj vinsh mani arii nokraapa ar mauku, kuru vinjam izmaksaaja tas chalis (kretiins)...manas draudzenes viirs! pretiigi, bet nu kas bijis bijis. Vinsh pilniigi vinju pierunaaja,jo maneejais negribeeja utt...bet shis esot pateicis, ka jau ir samaksaats un lai iet...un tad nu abi gaaja, uzzinaaju patiesiibaa tikai nesen, par to, ka bijis, bet tam vairs nav noziimes baigaas, jo bijaam tik un taa pashkiirushies. Nu vot taads mans staasts...gribas pateikt vinjai, bet nespeeju, redzu kaa vinja uzkjinaas ar to savu viiru cik daudz dara laba vinjam, peerk pat dazreiz dreebes vinjam utt...ai nu sviests karoche.

05.01.2011 16:22 |

Reitings 136
Reģ: 29.01.2009
šitais raksts jau ir bijis, vai man jau gļukot sāk.... 100% esmu šito lasījusi jau!!!
05.01.2011 17:57 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
silti ieteiktu Tev neko neteikt!Vienkārši nejaucies citu dzīvē, jo var sanākt tā, ka džeks viņai saskalo smadzenes, ka Tu melo, līdz ar to vienīgā sliktā būsi Tu! ;-)
05.01.2011 18:03 |

Reitings 76
Reģ: 19.01.2010
lika004
A tu neesi aizdomajusies, ka tavejais varetu visu sho stastu izdomat lai attaisnotu sevi! Ta tie virieshi medz darit lai attaisnotu sevi! Man ir ljoti lidziga situacija! Pazistu sievieti kuru itka krapj virs ejot pie maukam, bet pateikt vinjai neuzdroshinos...biju ar vinju runajusi lidzigas temas...shi pateica-a prieksh kam tev to zinat un meklet pieradijumus,tev to vajag...kr4 sapratu,ka viinja ar vinju tikai berna delj un ja krapj tad vinja piever acis tam visam.....bija doma atrakstit vinjai anonim vestuli, bet neuzdroshinos!! :-/
05.01.2011 18:13 |

Reitings 76
Reģ: 19.01.2010
Vinjai teikt nav labi, bet zinat ka izmanto tos pakalpojumus un sliktakaja gadijuma dabut kadu slimibu ar kuru pec tam pati sieva bus pielipinata ar berniem....kur ir prats shiem stulbajiem virieshiem?? ar otru galu tik doma! (e) Bet tev jabut 100% droshai, ka vinsh ir izmantojis un varbut tagad neizmanto un tas ir palicis pagatne...nez,nez...vieniga izeja kaut kadigi ar majieniem anonimi pazinjot!
05.01.2011 18:20 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Chipmunk - nezinu bijis vai nee, bet es pirmo reizi ko taadu rakstu ;) nebuutu malusi 100 reizes vienu un to pashu....taapat man skaidrs ir viens, ka noteikti nokluseeshu un neko neteikshu laikam :-/
05.01.2011 18:57 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Labāk nelien pa vidu.Visticamāk,kā jau pati saki-tev neticēs un tu paliksi muļķes lomā.
Gan paši tiks galā.
05.01.2011 19:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ,ka sieva varu teikt-godigi,kamer nezinu, ir OK 8-) !!!Es pat nezinu ,vai gribetu zinat :-/ ...loti sarezgiti,man liekas ,ka es nojaustu,ka kaut kas nav ta!!! (t)
05.01.2011 22:16 |

Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
ja es būtu tavas draudzenes vietā, tad noteikti gribētu, ka tu man pastāsti, jo dzīvoju pēc principa labāk rūgta patiesiiba nekā saldi meli. taču ne visas sievietes tādas ir. ieteiktu nestāstīt viņai to pa tiešo, bet kaut kā aplinkus uzsākt sarunu, lai noskaidrotu viņas poziiciju shai zinja, varbūt viņa ir no tām, kas labāk nekad neuzzin, ka viirs krāpis
05.01.2011 23:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nevajag jaukties, t.i nesaki.

ir tādi cilvēki kās suga, kas vienkārši nespēj nekrāpt.
06.01.2011 03:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits