Dzīve bez seksa

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009

Vēlējos tā nopietni parunāt par to, kas notiek jūsu intīmajā dzīvē, kad neesat attiecībās. Jau vairākus gadus esmu vientuļa, bez otrās pusītes. Agrāk man bija nepieņemams sekss ārpus attiecībām, bez mīlestības. Tajā laikā arī iztiku bez seksa. Bet nu jau man apnika gaidīt, kad sastapšu kādu sev mīļu cilvēku. Sāku piekopt vienas vai vairāku nakšu sakarus, ar sev patīkamiem vīriešiem. No vienas puses sevi nosodu, no otras- vēlos to maigumu, sajūtas, ko var sniegt tikai vīrietis. Jautājums- ko jūs uzskatāt par labāku-gadiem dzīvot bez seksa, jo nespējat to darīt bez mīlestības, vai labāk tomēr nodoties gadījuma sakariem un nepazaudēt sevi kā sievieti, kurai, lai vai kā- ir tas vīrietis vajadzīgs. ;-)

05.01.2011 04:05 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Es jau ļoti ilgi esmu viena.Neliegšos, ir bijuši gadījuma sakari.Tagad smu nolēmusi gaidīt Īsto, bet tikai gadu :D Tātad gads bez seksa, ja neatnāk Īstais.Ja neatnāk, atkal piekopšu vienas nakts sakaru.Jo visu mūžu negaidīšu un paliek bēdīgi no domas,a ja nu es vispār vairs nevienu neatrodo.ko tad man sekss nebūs atlikušo mūžu?! no way!
tā kā par tādām sievietem neko nedomāju sliktu, jo ļoti labi viņas saprotu.alu galā, kapēc vīrietim var gribēties, bet sievietei nē?
05.01.2011 14:00 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Bet arī stulbi...tagad man ir attiecības, bet šis jautājums ir kļuvis dubutā aktuāls. Tā kā vīrietis ikdienā dzīvo apm. 400km attālumā un ne jau katru nedēļu brīvdienās ir iespējams būt kopā, tad tagad sekss ir vēl retāk :( Tagad neesam tikušies jau kādu mēnesi. Turklāt - kas vēl ļaunāk, tieši tad, kad man ir vislielākā gribēšana (man ir ļoti izteiktas hormonu svārstības saistībā ar ciklu), tad esam šķirti, bet, kad esam kopā, tad man negribās un arī orgasmu attiecīgi nespēju sasniegt. Zinu, vajadzētu ilgāk padarboties, riktīgāk uzbudināt mani, bet vīrietis pēc ilgāka laika ir nogribējies un nespēj turēt TIK ilgi.
Galīgi besīgi!
05.01.2011 14:00 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Vispār interesanta un man pašlaik aktuāla tēma :-) Esmu briva jau 5 mēnešus un aktīvi staigāju uz randiņiem, bet ne ar vienu neguļu. Es nezinu, neprasās :-) Ir uzradies viens pielūdzējs, kurš man diezgan skaidri izteica piedāvājumu iesaistīties attiecībās tikai seksam. Piedāvājums ir vilinošs, jo vīrietis man patīk, bet es baidos, ka vēlāk ļoti sāpēs, jo ātri pieķeros cilvēkiem un, nedod Dievs, vēl iemīlēties tādā.

Man ir bijis tikai viens gadījuma sakars mūžā, kuru nenožēloju, bet arī sapratu, ka tas nav priekš manis. Laiks rādīs, bet pagaidām ir labi kā ir ;-)
05.01.2011 15:17 |

Reitings 40
Reģ: 17.10.2009
Man sekss nebija 2 gadus, pirms tam tikai pāris reizes to biju izdarījusi. Bija grūti, vairāk jau emocionālajā jomā. Iespējas bija, bet es biju ļoti nedroša par sevi un man bija kauns, ka būšu slikta, var teikt, man bija daudz kompleksu. Ar kuru katru es negulētu, un tikai seksa pēc man ar negribētos, jo man ir svarīgākas emocijas un jūtas un vēlme pēc puiša nevis pēc tā lai man kāds iesprauž.

Esmu atkal bez attiecībām, un tādu attiecību labu man ar nav bijis, bet šobrīd ik pa laikam piekopju seksu ar bijušo, jo tomēr tas ir zināms un bija labi. Ar citiem man negribās, jo nav nekādu emociju. Un mainīt džekus negribas. Gribas man tās foršās un ilgstošās attiecībās. Un kaut kā nesanāk atrast brīvus puišus, lai pat tikai seksa pēc.

Gadījuma sakars ir bijis, bet es pēc tam jutos tik vienaldzīgi, un nekādas baudas, ka nezinu, vai man gribētos to atkārtot, bet varbūt citā vietā un ar citu vīrieti :-)
06.01.2011 00:36 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man ir tāpat kā AgritaR teica par tām emocijām.Man vajag jūtas pret to cilvēku,lai pārgulētu.Man tas tomēr nozīmē kko,nevis tikai pliku drāzienu,jo vajag apmierināt fiziskās vajadzības.
Tad es labāk iztieku bez,nekā daru to tikai darīšanas pēc,ar kādu,pret kuru man nav jūtu.
Taču,tev pašai jātiek skaidrībā ar sevi,apdomājot visus plusus,mīnusus.
06.01.2011 00:47 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
Man 6 gadus ir pastāvīgs draugs.Mums sekss ir bieži.Un tgad kad viņš ir aizbraucis prom uz ilgu laiku.Nu jau pagājis mēnesis kā prom - man ir tāda gribēšana, ka neizstāstīt. Un man ir mīļākais.Gadu atpakaļ man viņš uzradās. Tad uz vairāk kā pusgadu viņš bij prom.Nu un tagad viņš ir atbraucis.Es sarunāju ar viņu tikties.Un man ir tāds sekss ar viņu, ka zosāda metās.Es pat savu draugu tā negribu kā viņu.Tas ir traki, kaut tā nebūtu.Man dusmas uz sevi ka es nevaru noturēties.Labāk būtu pusgadu pagaidījusi,bet nē man vajag,,,,nu neko es nevaru padarīt, ka gribās.Morāli ir ļoti grūti,,,kā tam tikt pāri.Ārprāts! :%27-(
06.01.2011 00:48 |

Reitings 213
Reģ: 17.08.2010
man ir nepieciešamas jūtas, lai mīlētos - taču to es saku, jo ir draugs, ar kuru sekss ir bieži. nezinu, kā būtu, ja tāda cilvēka nebūtu ilglaicīgi. tagad, ja pāris dienas seksa nav, gribās, tiesa, varbūt tā jau ir vēlme pēc mana mīļotā cilvēka, bet jā, vienkārši gribās.
tāpēc es nenosodu, ja sieviete ielaižas kādā kaislīgā sakarā, bet nepieņemami liekas, ja vīrieši tiek mainīti pārāk bieži. :-)
06.01.2011 00:53 |

Reitings 16
Reģ: 26.12.2009
uz doto momentu esmu brīva un tas dotais moments ir apmēram 2 gadi, pašai par nožēlu esmu ieslēgusi sevi kkādā neredzamā čaulā, no kuras pēdējā laikā cenšos izkārpīties :D vienkārši smags posms bija, un nelaidu nevienu klāt, pusotru gadu dzīvoju bez seksa un uz beigu pusi biju nevaldāmi kašķīga un aizkaitināma par ar mazākajiem sīkumiem :D
tā nu apmēram 2 mēn izmēģināju vienas nakts sakarus, (apmēram 3 vai 4 reizes)bet mana problēma vienmēr ir bijusi ka pārāk ātri pieķeros cilvēkiem un pēdējos mēnešus man ir pastāvīgs gultas partneris bet ne attiecības, un godīgi nožēloju ka atsāku nodarboties ar seksu, jo esmu nežēlīgi pieķērusies viņam, pat zinot ka attiecības viņš negrib...
06.01.2011 00:54 |

10 gadi
Reitings 3007
arī man ir vajadzīgas jūtas, lai mīlētos ar vīrieti. es nevaru to darīt bez jūtām. ja man pēkšņi vairs nebūtu vīrieša pie sāniem, es justos kā no laivas izmesta. esmu pieradusi pie mīļuma un uzmanības ko spēj sniegt tikai vīrietis. un sievietei tas ir nepieciešams, kā arī iespēja kādu apčubināt, rūpēties un uztraukties.
aizpildi laiku ar sevis pilnveidošanu, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem un iespējams ar jaunu vīrieti ;-)
06.01.2011 00:55 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
jau ilgu laiku esmu viena, bez nopietnaam attieciibaam... beet, es tomeer satieku viirieshus, iepaziistos, vnm ir ceriiba, ka varbuut kkas sanaaks... bet nu nesanaak un nesanaak.. jaadziivo taalak, iepaziistot vinjus veel un veel... protams, patiikami miileeties ar viirieti, kad ir apzinja, ka tas ir mans viirietis... bet ja nav vinja? kapeec neizmantot izdeviibu pamiileeties, saprast kas man patiik, kas man vajadziigs utt.. nekas slikts jau tas nav.. nav jau jaagulj ar kuru katru.. :)
06.01.2011 01:22 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Kā paskatos, lielāko daļu Agritas "tā starpcitu" komentāru diezgan bezjēdzīgi. Šeit esošo meiteņu dzīves/dzīvesveids 95% ir atšķirīgs no Tavējā, jeb Tevis radītā tēla forumā. Ar laiku apnīk.

Pa tēmu - uzskatu, ka ok ir tiktāl, cik pašai šķiet ok. Nav jēga mocīties gribot, tikai tāpēc, ka citas saka nē vienas nakts sakariem. Man šķiet ir veselīgi apmierināt savas vēlmes, lai kādas tās arī ir, ar noteikumu, ka galva uz pleciem.
06.01.2011 01:35 |

Reitings 40
Patiesībā, man ir bijis sekss ar puisi ar kuru man ne visai gribējās tikai sabiedrības iespaida dēļ - ka bez seksa nevar. Jutos pēc tam dziļi vienaldzīga.
Bet sabiedrības spriedumi tik ļoti ietekmē daudzus cilvēku, tostarp arī mani, ka sāk likties, ja man nav vairāk par 2 dienām, tad es neesmu normāla (mazliet pārspīlēju).
Laikam jāsaprot, ko pašam gribas, un ko gribas darīt citu iespaidu dēļ.
Autorei - visforšāk, ja sanāktu atrast tādu vienu sakaru uz ilgāku laiku, lai nepārklājas.

Ne pa tēmu, bet man sanāca ka nedēļas laikā bija 2 puiši, un es iedomājos, ja nu es paliktu pēkšņi stāvoklī, kā es varētu pateikt, kurš būtu tas vainīgais? :-D
06.01.2011 01:50 |

Reitings 3350
Neredzu neka nosodama gadijuma sakaros!
Vajag tak patesteet vairakus, pirms atrodi iisto, lai pec 30-40 nekur negribetos skriet!

Ir tak 21. gadsimts!
06.01.2011 01:55 |

Reitings 40
Dominika - bet, ja negribas skriet? Ja gribas attiecības ar vienu cilvēku un viss, bet ilgstošas attiecības neizdodas izveidot?
Man jau liekas, ka tā īsti neviens nenosoda, jo katrs tāpat izvēlas savu dzīvi veidot pēc vēlmēm un iespējām. :-)
06.01.2011 02:07 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
man ir grūti saprast, kā tas ir - vajag jūtas - mīlestību?! tad cik ilgam laikam ir jāpaiet līdz tiekat līdz seksam..
man pietiek vnk ar simpātijām :-D
06.01.2011 02:10 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Seksam vajag jūtas,bet kaislīgam seksam vajag kārtīgu devu alko un tas arī viss! tas anv labi..
06.01.2011 02:15 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
man gan anetina ieteiktais neder..
ja esmu kaut bišķiņ iedzērusi(pietiek ar vienu vīna glāzi), labi tā kaisle ir milzīgāka, bet man sajūtas nav tādas, kā tad, kad neesmu ne pilītes dzērusi..
kad esmu iedzērusi varētu mīlēties visu nakti, man maņas atslābst un jutīgums samazinās...
tātad dikti maz alko man vajag, kad maņas jau nefunkcionē kā ikdienā.. :)
06.01.2011 02:17 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Diize,bet ja Tu dzivotu bez seksa 6gadus,tad tas būtu tieši tas,kas vajadzigs,vai ne?
ar patstavigu partneri,protams,ir savadak :)
06.01.2011 02:19 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
tad es ar laikam nedzertu :D
lai labāk atcerētos tās izjūtas un visu - jo vienai dzīvojot tas sekss jau nebūtu tik bieži, cik gribētos :D
un to reizi, kad ir..nevar laist vējā :D

ja divdiennieks pa gultu, tad ar mieru iedzert.. :D:D
06.01.2011 02:22 |

Reitings 8968
bāc, es nezinu kā ir dzīve bez sexa :D nemaz negribu zināt, velns :D
06.01.2011 02:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits