skvirts

Reitings 50
Reģ: 05.01.2011

Kurai ir bijis skvirts?

(tā ir sieviešu ejakulācija un augstākais orgasma punkts, vismaz tā internets vēsta)

Kā to var panākt?

05.01.2011 03:17 |

Reitings 2
Reģ: 12.01.2010
Hmm varbūt katras nākamās diskusijas sākumā jau ierakstam, lai vēlamo informāciju mekklē googlē? Vai arī noņemsim forumu kā tādu un uzliksim linku uz googli?
05.01.2011 19:44 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nu jā, šeit pāršāva pār strīpu..
vainīga ir anālā patruļa un trakās jaunietes ar grūtnieču māniju..
tapēc arī šāda tipa diskusijas nopietni neuztver..

bet kapēc sūtat uz googli un citiem portāliem, ja viņa ir ierakstījusi topiku pie attiecīga temata?! (t)
05.01.2011 20:01 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Nesaprotu, par ko citas klūp virsū tēmas autorei.
Mans viedoklis ir, ka skvirts ir izdomāts, lai attaisnotu tās, kas apčurājas seksa laikā. Sievietes nav veči- viņām nav no kurienes izšļākties mistiskajam šķidrumam :D :D Makstī ir dabiskie izdalījumi, kas uzbudinājuma laikā kļūst vairāk- tā saucamais- miklums. Bet lai kaut kas no turienes šļāktos ar strūklu- ir absurdi. Un vispār, jau no anatomijas ir zināms, ka lai kaut kas izšļāktos, ir jābūt dziedzerim, kas to šķidrumu veido. Cik atceros no anatomijas, tad sievietēm nav nekādu slepenu dziedzeru.
Ja kļūdos, apstrīdiet manis teikto.
05.01.2011 20:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ir G-Spot,bet ne visam sievietem iedarbojas vienadi!Katrai sievietei tas erogenas zonas tomer atskiras!Pec Sue Johansones teikta - tiesam orgasms ir loti liels,kas beidzas ar to skvirt,ja atrod to punktu pareizi!!!Es domaju ,ka tas ir tapat ,ka viriesiem prostatas dziedzeris-sievietem ir G-Spot!!! |-)
Tas ir normali,ka cilveki kadreiz kaut ko nesaprot un parvers visu joka ,smejas utt
Ka Sue Johansone teica-nevar prasit ,lai loti jauns cilveks zinatu visu par SEX ...kadreiz cilveki izglitojas visu muzu,lai uzturetu savas attiecibas OK! :-)
05.01.2011 21:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne.
06.01.2011 03:34 |

Reitings 3
Reģ: 29.01.2009
skvirts... :)
neredzu tur neka sliktu, jo pati esmu no tak kuram gadas "skvirtot" bez nekadas tur specialaas stimuleshanas utt. atkarigs no ta kads sekss, ja esmu ljoti uzbudinata tad uz pasham beigam sanak retu reizi "noskvirtot". parasti, ja sen neesmu dabujusi jo draugs dzivo attaalumaa un tiekamies reti.
28.01.2011 04:15 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
"Skvirts (vai skvirtings) – tā ir salīdzinoši reta parādība, ko salīdzina ar vīriešu ejakulāciju. Ir daudz viedokļi par to, kas ir skvirts – mīts, parasta čurāšana kopā ar orgasmu. Patiesībā, skvirts ir sekrēts, ko izdala periuretrālais dziedzeris, un tas izdalās no urīna-dzimuma kanāla, pat tad, ja sieviete neizjūt orgasmu. Tā ir tikpat normāla parādība, kā vīriešu sperma, tāpēc nav jākautrējas izjust skvirtu! Jo uz to ir spējīga gandrīz katra sieviete.
Ko sievietei dod skvirts?
Skvirts ne vienmēr ir orgasma galarezultāts, bet skvirta laikā izjūt ko līdzīgu orgasmam. Sievietes, kuras izjutušas skvirtu, apraksta savas emocijas – sajūtas ir bijušas spilgtas un lieliskas, tas esot pat labāk kā orgasms. Daudzām izjūtot skvirtu ir tādas pašas sajūtas, kā sasniedzot orgasmu: vieglums, prieks un spilgtas izjūtas."

Mamma google izmeta. Man jau liekas loģiski un iespējami. :-|
28.01.2011 06:26 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Bļāviens , nu man arī ir kaut kas jāsaka..
Kā kāda pajutā par seksu , tad uzreiz notiek kaut kādas izsmiešanas , tad rodas jautājums vai jūs ar seksu nenodarbojaties, liekas visu ,ko te piemin saistības ar to ir fuj , pretīgi plus vēl izsmieklu šalts, šis ir normāls jautājums...tiešām brīžiem nesparotu... tā kā tādas babuškas tik par zeķu adīšanu grib atbildēt..
28.01.2011 10:55 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Atbildot uz jautājumu, nē, nav bijis, bet reizēm ir bijusi tāda sajūta,ka "noiet", bet nekas slapjš nav palicis :-D
28.01.2011 11:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits