Draudzene nokaitināja

Reitings 33
Reģ: 04.01.2011

Šonedēļ viņa svin savu dzimšanas dienu, ielūgumu saņemu caur sms

Vakar rakstīja un jautāja vai mēs ar vīru būsim, atbildēju, ka vēl nevaru pateikt, jo vīrs nezin vai varēs nomest maiņu..

Šodien no rīta atnāca nu ļoti "smuka" sms no viņas - tas būs apvainojums, ja tu neieradīsies..kādreiz jau bez vīra jakas arī var ierasties..

(ja nu kāds nesaprata, jakas, nozīmē ja kas, viņa vienmēr tā raksta)

Nu jauki.. Aiziešu viena uz to dzimeni un 100% zinu, ka tur garlaikošos, jo man diemžēl nav nekā kopēja ar pārējiem ielūgtajiem viesiem un viņa to labi zina..

Arvien biežāk sāku domāt, vai maz vēlos ar viņu uzturēt kontaktu..

Kad viņa pārdzīvoja šķiršanos no vīra, es viņu atbalstīju, neļāvu sēdēt mājās un nīkt, biju laba draudzene..

Bet viņa tagad izvēlas vairāk čupoties ar "draudzeni", kas ar centās viņu pārliecināt atgriezties pie vīra un iespējams pat ir pārgulējusi ar to vīru..

Nav patīkami tad, kad man gadās strīdiņš ar mīļumu, un gribas ar kādu izrunāties, viņa nevis uzklausa, bet paziņo - jums jau sen tās attiecības ir galīgi garām piedevām man pret viņas "draudzeni" ir izteiktas antipātijas, un ja kādreiz atļaujos tās izteikt, tad man iemet acīs - ko tu viņai esi uzēdusies..

psc..

vnk gribējās izgāzt besi

04.01.2011 21:01 |

Reitings 27
Reģ: 29.01.2009
Varbūt viņa Tev aicina vnk dāvanas pēc :D:D:D

Stulbs komentārs, bet... (t)
05.01.2011 03:17 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
MIA, kapēc stulbs?
ir arī tādi indivīdi!! :)
tā ir tikai patiesība..
05.01.2011 03:24 |

Reitings 33
Mia -> Tā arī varētu būt, bet vairāk jau liekas, ka pazīmēties ar savu džeku.. :D
Tā šķiet, jo kad biju disenē, zināju, aicināju viņu arī, viņa atnāca ar savu džeku, kad viņai piegāju klāt viņa uzbrauca - tjip ko aicināji, ja muldēji ar draugiem, tajā pat laikā viņa ļoti labi zinaja, kur esmu, varēja pienākt kaut vai tad, kad viņas mīļums stāvēja rindā pie bāra, bet nē, izvēlējās ar viņu mīcīties.. čalis tiek visur bāzts acīs - senčiem iepaticies, seksā ir dievīgs, tik skaists...blā, blā, blā...

Šaubos, ka iešu viena, ja aiziešu un centīšos ātrāk atkratīties, tad piepisīsies (atvainojiet :-D ) lai es palieku (kaut gan pašai no tā ne silts, ne auksts) vai teiks, ka bez vīra jau nevaru, ja bildīšu par kompāniju - tad atiezīs zobus un pateiks jēlības.. :( atrunāties ar saslimšanu arī nevar, atkal piepisīsies, ka esmu tik vārga, ka slikti metas...
Ai, būtu ideāli ja vīrs tiktu :D tad es mēs abi sapucētos un ieliktu viņai riktīgu kloķi, lai nu grauž aiz dusmām stenderi :D
05.01.2011 04:03 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Ai, take it īzī!! Ja gribi, aizej, ja negribi neej. Tik un tā nav nekāda dižā draudzene - ja apvanosies, tad būs apvainojusies. Tev par to sāpēs sirds?
05.01.2011 14:22 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Manējais ar saka: ja netiekam abi kopā, neiet neviens.
07.01.2011 17:05 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
ja mēs runājam tikai par iešanu ar/bez vīra, tad es tā kā esmu Tavas draudzenes pusē nedaudz...bija man reiz labākā draudzene, kura sagāja ar savu mīloto kopā un nu mēs redzamies reizi 3 mēnešos, jo citās reizēs mīļotais netiek :D tas man nav saprotams- tiešām bez mīļotā vispār nevar nekur aiziet?

bet Tu tur beigās mini visādas scēnas un intrigas, tā jau cita problēma, tur es, godīgi sakot, nezinu, ko darīt, izrunājies ar viņu...
07.01.2011 17:30 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Pavirši izskrēju cauri visiem komentāriem. Es nesapratu tikai vienu- priekš kam Tev tāda draudzene, kura tusē ar salašņām, nemāk normāli sms rakstīt, neatbalsta tevi grūtā brīdī, bet grib, lai Tu viņu atbalsti. Vai tad tā ir draudzība? Šitādu mazohismu es nesaprotu. Ja nav, tad nav.
07.01.2011 17:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
manas domas:
kāpēc vīrs ir jāvelk lidz?? pietam ja padomā no otras puses, tu tak ej uz jubileju, lai apsveiktu to sievieti, nevis uz kādu kino vai cirku, kur pieprasi izklaidi. pasēdi, paēd un notinies, ja reiz ir tik garlaicīgi.
un vispār es nesaprotu ko tās sievites tos savus vīriešus var vilkt pie savām draudzenēm...tik daudz gadījumu bijuši, dzirdēti, ka draudzene pēc tam noceļ utt..
es neredzu iemeslu te apvainoties. pietam kāpēc vilkt uz viņas jubileju cilvēku, kurš viņai nepatīk?
07.01.2011 18:24 |

Reitings 33
Agucītis -> Sorry, bet sākumā vajag izlasīt un tad izteikties :)
100 reizes atkārtoju, ka vīrs netiek vilkts līdzi!
Ballīti viņa rīkoja kopā ar savu brāli, abi svinēja savas dzimenes, un ielūdza MŪS tieši viņas brālis, kurš ir mana vīra čoms!
01.03.2011 03:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits