Kādreiz sen dzīvoju tēva māsas dzīvoklī, tad patēvs dažreiz nācis (bija atslēgas) un vienreiz , kad aizbraucu, atbraucot sapratu, ka man ir apzagts dzīvoklis, izrādījās, ka atveda kaut kādu kompāniju, pārdzērās... bet ko es varēju teikt, negaidīju tādu cūcību, nebija mans dzīvoklis ar..., viņš pat īri maksājis pats bieži... nju tad arī piekritu nesaukt policiju, bet man arī bija ap 20. gadu... Nju vajadzēja gan policiju, gan visu pārējo (tiesa gan , mammas biznesa partneri toreiz mantas zagļus meklēja, tēvam, kas vairs sen nedzīvoja ar mammu, pa muti sadeva, bet mantas tu - tju...)
man nebija žēl nekā tik trakii, kā antīko no Vācjas vesto alus kausu...
Toreiz nesauca policju, jo tēvs par mantām samaksāja un es uz visiem laikiem aizgāju no nolauīta dzīvokļa (tiešām nolaupītais, jo tur nomira pēc tam 4 cilvēki... pēc kārtas)
TAGAD, SKATOTIES REKLĀMU, IERAUDZ\IJU ŠO KAUSU (TEŠI 10 MIN. ATPALKAĻ).
Nezinu, ko darīt, jo ieraudzīju antīko mantu strapā, protams, cilvēkam, kas pārdod dziļais po.. ka man to mantu nozaga... :( Gribu pirkt (pa jebkuu naudU), bet no otras puses man pretīgi, reāli pretīgi iet kaut kur, varbūt uz Maskačkas tirgu (jo rakstīts, ka Maskavas rajonā var apskatīt :)), skatīties uz to mantu, atcerēties bardaku un šoku...
Es nezinu, ko darīt. Un nedomāju, ka man kādreiz var tik ļoti sāpēt , skatoties uz bildi... :(