Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Reklāmā redzēju sev nozagto mantu

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Kādreiz sen dzīvoju tēva māsas dzīvoklī, tad patēvs dažreiz nācis (bija atslēgas) un vienreiz , kad aizbraucu, atbraucot sapratu, ka man ir apzagts dzīvoklis, izrādījās, ka atveda kaut kādu kompāniju, pārdzērās... bet ko es varēju teikt, negaidīju tādu cūcību, nebija mans dzīvoklis ar..., viņš pat īri maksājis pats bieži... nju tad arī piekritu nesaukt policiju, bet man arī bija ap 20. gadu... Nju vajadzēja gan policiju, gan visu pārējo (tiesa gan , mammas biznesa partneri toreiz mantas zagļus meklēja, tēvam, kas vairs sen nedzīvoja ar mammu, pa muti sadeva, bet mantas tu - tju...)

man nebija žēl nekā tik trakii, kā antīko no Vācjas vesto alus kausu...

Toreiz nesauca policju, jo tēvs par mantām samaksāja un es uz visiem laikiem aizgāju no nolauīta dzīvokļa (tiešām nolaupītais, jo tur nomira pēc tam 4 cilvēki... pēc kārtas)

TAGAD, SKATOTIES REKLĀMU, IERAUDZ\IJU ŠO KAUSU (TEŠI 10 MIN. ATPALKAĻ).

Nezinu, ko darīt, jo ieraudzīju antīko mantu strapā, protams, cilvēkam, kas pārdod dziļais po.. ka man to mantu nozaga... :( Gribu pirkt (pa jebkuu naudU), bet no otras puses man pretīgi, reāli pretīgi iet kaut kur, varbūt uz Maskačkas tirgu (jo rakstīts, ka Maskavas rajonā var apskatīt :)), skatīties uz to mantu, atcerēties bardaku un šoku...

Es nezinu, ko darīt. Un nedomāju, ka man kādreiz var tik ļoti sāpēt , skatoties uz bildi... :(

04.01.2011 19:34 |

Reitings 2130
Zinu, ka muļķe.. Bet vienmēr gribēju šo kaussu atgūt, bet tagad saprotu, ka tas man tikai , stāvot plauktā , atgādinās par visu drausmīgo , ko tētuks paspējis nodarīt mammai... Tagad es viņu neredzu un jau vairākus gadus esmu samierinājusies ar to zādzību (tiesa gan, tajā dzīvoklī palikt toreiz nevarēju fiziski)...
04.01.2011 19:36 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
esmu laikam nenormāla - izlasīju reklāmā redzēju sev nozagto jumtu :-D :-D :-D

p.s. bet par tēmu, kas aizgājis - aizgājis
04.01.2011 19:39 |

Reitings 5395
esmu laikam nenormāla - izlasīju reklāmā redzēju sev nozagto jumtu :-D :-D :-D

p.s. bet par tēmu, kas aizgājis - aizgājis

Reitings 2925
ja ar to kausu saistās tik daudz negatīvu atmiņu,tad es neiesaku Tev meklēt viņu rokā vai atgūt..

tās ir vecas un nepatīkamas atmiņas..

Reitings 182
no Tevis rakstītā teksta spiežas ārā haoss Tavā galvā. Tiec vispirms skaidrībā ar sevi un savām domām.
Ļoti stresaina cilvēka iespaidu atstāj.
1. pārtrauc nožēlot, ko nebiji izdarījusi (izsaukusi policiju), jo laiku atpaķaļ atgriezt nevar
2. izskatās, ka neesi tikusi galā ar pārdzīvojumu par apzagšanu. Vēl neesi tikusi galā ar to, ko mammai Tavs tēvs nodarījis.
3. Kam tev dzīties pēc mantas, kas tev atgādina tik daudz negatīvu emociju!??

Mans ieteikums:
liecies mierā, izsāpi sāpi un aizmirsti par tām negatīvas sajūtas un domas nesošām materiālajām it kā vērtībām!!
04.01.2011 19:42 |

Reitings 2279
iemet linku, ja tas ir sludinājums netā! Gribu redzēt! :)
vēl jau jāpadomā, vai esi 100 % pārlieciāta, ka tas ir tieši tas pats, kuru Tev nozaga??? Bija kaut kādas īpašas pazīmes?!
04.01.2011 19:43 |

Reitings 3379
Manuprāt, nevajag mantām un lietām piešķirt tik lielu nozīmi. Man dārgas ir varbūt vienīgi fotogrāfijas. Varbūt vēl kāda vecmāmiņas rotaslieta būtu tā vērta, lai to meklētu. Nav ko piesārņot sevi un savu vidi ar visādiem nevajadzīgiem priekšmetiem.
04.01.2011 19:46 |

Reitings 296
Vai tu, lūdzu, vismaz kādreiz varētu pārlasīt savu tekstu un izlabot kļūdas (t)
04.01.2011 19:46 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Ja ja Tev tik pretīgi paliek,tad varbūt Tev tas nemaz nav vajadzīgs
04.01.2011 19:49 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Noteikti nevajag to mantu Tev!
Priekš kam Tev nevajadzīgi ieslīgt atmiņās un bojāt sev nervus.
Skatoties uz to, tas Tevi sāpinās, jo atsauks atmiņā pagātni..
Un, kā jau daudzās diskusijās ir izskanējis - pagātne ir jāliek mierā un jādzīvo tālāk!
Lai cik manta ir antikvāra, nav vajadzība vēlreiz sev uzjundīt sliktas atmiņas. Tas ir mans viedoklis! ;)
04.01.2011 19:52 |

Reitings 2130
Nju gribējās tikai padālīties ar savu pēkšķi uzdeldējošo bēdu

Vienkārši pēc zādzības, biju gatava uz visu, lai tikai atgūt...

Bet tagad, skatoties uz bildi, saprotu, ka tas vairs vienalga nav mans kauss, bet visādu zagļu - pārpircēju apgrābstīts...

Riktīgi dīvainas, pretrunīgas un dalītas jūtas....

Zinu, ka man jālemj vienalga man, un, varbūt arī nav cosmo temats.... bet nju nekad nedomāju, ka tik dārga sirdij (kādreiz) lietiņa nju var izraisīt tādas negatīvas sajūtas.

Zināju, ka kāda noteikti pateiks, ka man ir bardaks galvā. Nju nav nemaz tik liels bardaks, es ESMU samierinājusies, gan par tēvu (kas tagad , cik zinu, vispār ķurķī sēž, labi, ka izrādījās patēvs, kuram nevarēja būt bērni....), esmu vairāk vai mazāk laimīgā TAGAD.

Es skatījos reklāmā.lv, tagad pavisam pazaudēju sludinājumu, suncīt, kad atradīšu, iemetīšu noteikti. Varbūt arī ne mans, bet nju šķiet, ka tomēr mans.. nezinu pat kā var pateikt... dārgs kā dāvana no tuva cilvēka , kura vairs nav.. bijis dārgs...

Un noteikti tā nav skriešana pēc mantā... jo naudas izteiksmē nav jau tik traģiski dārgs...
04.01.2011 20:04 |

Reitings 2130
Un paldies par padomu, meitenes, laikām likšos mierā un tos sludinājumus vispār neskatīšos vairs, lai neuzdurties kādai vēl pretrunīgai mantai :D

Pat padomāju, ka , varbūt, tas visas kruzītes un atklātnes, kurus tiecos nopirkt antikvariātos vai pat no rokām, arī kādam tika nozagtas.... un atnesušas tikai sāpes.

Tas gan jau tādas pārdomas, patrakas :) Jāliek miers un jāiet uz mājām :D
04.01.2011 20:09 |

Reitings 142
Es aizietu ar saviem comiem uz to maskacku un mute iedotu tiem, kas tirgo zagto kausu un olas atsparditu.
04.01.2011 20:12 |

Reitings 2130
Nju a kā Tu zini, ka tas zin, ka zagtas, varbūt pārpirka :) Jo pagāja astoņi gadi, dievs zin, kur mana dārglietiņa ir pa šo laiku pabijusi....

Ai, varbūt arī kā sunce teica nav mans, mierināšu sevi ar šo domu :)
04.01.2011 20:14 |

Reitings 2925
riekstkode- kauss ir ticis nozagts jau sen, domāju,ka būtu nepareizi "atspārdīt" pārdevēju,jo viņš jau nav vainīgs,ka kauss ir bijis zagts.

ja kauss būtu nozagts nesen,tad savādāk..
04.01.2011 20:23 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Riekstkode - 7reiz nomēri un tad griez. Izklausās, ka Tu esi pārsteidzīgas dabas cilvēks. Vispirms der arī padomāt :-D
04.01.2011 20:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits