4. diena šajā gadā!

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Labrīt! (l)

Kāds šis rīts? Kādi plāni šodienai? :-)

Esmu jau no 6:20 augšā, pabrokastojusi un pamazām taisos uz lekcijām. Tik cik ļoti man šajā gadā negribas mācīties nav izstāstāms... gribu atpakaļ praksi :-/

Šodien 4 lekcijas jāiztur skolā. Pēc tam braukšanas nodarbība. Kā iet tām meitenēm, kas apņēmušās tiesības līdz februārim iegūt? 8-)

Kas Jums labāk - skola vai darbs? :-)

04.01.2011 10:06 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man gan ir tā, ka senči šad tad iedod naudu, par cik zinu, ka viņiem nav jāknapinās!Protams, nav jau forši, bet neko darīt, ka izdzīvot nevaru!Nu nav man bagāta veča, kurš mani ieģērbj brendu šmotkās un dzenā uz sporta zāli!Nav man jāstāsta pasakas, ka es, strādājot stundu dienā, pelnu afigenno piķi un ieguldu savu naudu no pakaļas izrauto biznesā! :-D
04.01.2011 14:36 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Es tad varu padalīties ar sevi! :D

Es dzīvoju no tā, ko nopelna draugs, jo vairs savu ienākumu nav!
Labi, es neeju uz sporta klubu, arī uz solāriju nē, bet, reizēm pie friziera, dažreiz vajag arī kādu apģērbu, tad nu nākas maksāt draugam! Kad pelnīju, nauda bija kopīga un neskaitījām, ko katrs kam parādā!

Sēžu mājās vēl pagaidām, jo bērns bieži slimo, tā kā draugs nespētu nodrošināt aprūpi bērna, ja nu man būtu jāstrādā, tad šāds pagaidām ir kompromiss. Par auklīti nedomāju, jo, uzkatu, ka tad man viņai nāktos atdot visu savu algu, jo viņām ir jāsaņem normāla alga, nevis, es pelnītu kaut vai minimālo un viņām maksātu 3x mazāk! Tāpēc labāk izvēlos pagaidām sēdēt mājās, nevienam neko nemaksāt, pati nepelnīt, bet ņemt no drauga! Kaut gan, daudz no viņa neņemu! Un zinu, kad pelnīšu, man nebūs žēl priekš viņa nekas, es atdarīšu! :)
04.01.2011 14:38 |

Reitings 2170
Viss atkarīgs no audzināšanas un ģimenes modeļa. Mana ģimenē ir uzskats, ka ģimenes galva ( mammas vīrs ) nodrošina visus, protams savu iespēju robežās. Viņš dod naudu mammai, savām meitām, kuras jau sen ir precējušās un dzīvo atsevišķi, man, vecmammai. Kaut neviens to neprasa. Arī tad, kad es strādāju, viņš katru mēnesi ieskaitīja kaut kādu naudu. Manā ģimenē tā pieņemts.
04.01.2011 14:38 |

Reitings 2943
čepit es ar mammu dzīvoju kopā un mums viens ledusskapis, ēdam vienu pārtiku. bet vienalga jūtos nelāgi ka pati pelnu, bet mani bezmaz vai baro. Viņa šad tad man grib kautko nopirkt no drēbēm, bet to gan es neļauju. Man vienkārši ir neērti, bet kā jau teicu tā laikam ir vienīgi mana problēma, jo viņa man dod neprasot. :-)
04.01.2011 14:40 |

Reitings 25
Reģ: 26.12.2010
Labrīt.
Jā,man patīk pēdējā tēma par naudu - jo pati , tā teikt esmu atkarīga no drauga :-/ tā kā darbu šobrīd nevaru atrast nekas cits neatliek :-(
Tieši tāpēc nav tādas liekas naudas solārijam,sporta klubam - ja nu kādreiz mamma iedod!
04.01.2011 14:41 |

Reitings 2943
Wiki tādu modeli es atbalstu un saprotu un tas ir viens un vienīgais kas ir normāli manā skatijumā, jo katrā ģimenē ir reize kad sieviete nevar vairs pelnīt kādu laiku un tad nu par to ir jārūpējas vīrietim. Man, čepitei, piparenei un es ceru arī kattei :-D un visām citām tā būs un tas būs normāli. Jo tas ir tāds laiks kad vīrietis pelna, bet sieviete rūpējas par bērnu, katram savs darbs. Tapēc jau arī ģimeni vajadzētu veidot tad kad vīrietis spēj apgādāt vēl vismaz 2 cilv. bez sevis.

Bet es tieši domāju par brīvām meitenēm, kurš viņas apgādā? ;-)
04.01.2011 14:45 |

Reitings 1270
Magdalēn, nu ja pierasts, tad pierasts. Kad nestrādāju, vai pelnīju ļoti maz, tad man arī tika gan dota nauda, gan pirktas drēbes. Bet, kā jau teicu, sākoties patstāvīgai dzīve, es gribu būt patstāvīga, kas nozīmē, ka negribu būt materiāli no kāda atkarīga.

Rausīt, kad dzīvoju ar drauga mammu, mums arī bija kopīgs ledusskapis un vienādā mērā abas pirkām ēst un taisījām ēst, man liekās, tas ir tikai normāli, jo dzīvo taču kopā.
04.01.2011 14:46 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
labrīt! :-)
tagad vāru zupu, jo nevaru saņemties, lai mācītos. :-D bet jāmācās, jo rīt eksāmens. :-/
.
vēl šodien paspēju nopētīt optiskā neta modēmu. :-D tur rakstīts, ka tad, kad nav piekonektots, tur nāk kkāda lāzera radiācija un nevar pakļaut tiešam staram. WTF?? :-O :-D :-D :-D
04.01.2011 16:48 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Labrīt!
Mēģinu ieturēt atslodzi.Būs vien jāiet arā, citādi sēžot mājās tā vien gribas kko apēst,kas ir liegts. :-D
04.01.2011 16:51 |

Reitings 1774
krikuminjsh, atceries, Tu jautāji par pīrādziņu mīllu, tā kā man nebija dators, tad izlasīju tik vakar! :D

Ja iedosi e-pastu, es varētu padalīties! ;) (Tikai tie nav riktīgi buljona pīradziņi no kārtainās mīklas, bet tādi kraukšķīgi, ne tādi kā parastie!) Ja nu interesē vēl! :D
04.01.2011 16:51 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
wiki- [email protected]
būtu jauki, ja padalītos. (l)
04.01.2011 16:52 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man par spīti jaukajam laikam aiz loga un visam citam jaukajam, jau trešo dienu neizturami sāp galva. :-/ Ja vakar un aizvakar tikai vakaros, tad tagad jau sāp pašlaik arī. Spiež pieri, no rītiem asiņo deguns un šodien arī reibst galva, kad pieceļos. Murgs. (e)
04.01.2011 16:54 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Labu rītu saka saule, labu rītu šalko vējš! (tālāk neatceros, kā nekā bērnu dārzā sen neesmu vairs gājusi :D)
Rīts labs, pamodos diezgan ātri - 11:30.
Jāsāk mācīties, rīt eksāmens. :-/

Man atkal ar tiesībām cits stāsts - dabūju jau nedaudz vairāk kā pirms gada, bet kopš braukšanas eksāmena neesmu vairs ne reizi braukusi. Tad tur mašīnai visādas problēmas, tad vēl šis tas. Tā kā tagad jūtos galīgi stulbi. It kā forši, ka tiesības ir, bet kāda jēga no viņām, ja es nebraucu. :D
04.01.2011 16:58 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Heeelo!
Mans pirmais murgs ir galā! Naktī negulēju laikam vispār (kaut astāju miegam ir kā 4 h), bet nu tas ir atmaksājies-eksāmenā pacēlu vērtējumu par divām ballēm 8-)
Nervus prasīja daudz, labi,ka vel nesirmoju.

Bet pēc rīta spriežot likās, ka būs "čau"! Pirmais: nācās izkāpt dažas pieturas iepriekš, jo man autobusā palika slikti.. Pēc tam savā nesaprasānās iegāju vīriešu toletē, ar ko paspēju šos sabiedēt.

Bet nu pelnīti varu uz pāris stundām iet pagulēt un lekt nākamajā ritenī, nākamais eksāmens ir jau parīt!

Un vispār, es tik ļoti esmu saaugusi ar teicienu-jo vairāk dari, jo vairāk izdarīsi, ka pat naktī pieķēru sevi to atkārtojam, lai nenolūztu , bet iemācītos visas 20 lpp ar atbildēm.

Un man gribas atkal kaut kur iesaistīties, prasās dvēseleikaut ko..
04.01.2011 17:05 |

Reitings 1774
B-Hirro, tālāk ir "labu rītu, labu rītu, visiem vēlam arī mēs"! :D Manai meitai TOP dziesma! :D

Sallija, izklausās pēc augsta, pat ļoti augsta asinssiediena!

Gemini, apsveicu! Dodies pačučēt! ;)

Es iešu nomazgāt traukus, nomazgāt sevi, draugam jābrauc pakaļ! :D Tad jau divas nedēļas redzēsimies retāk, un kas zin, ja viņš paņems datoru līdzi, tad pēc divām nedēļām neredzēsimies ļoti krietnu laiku! :D
04.01.2011 17:11 |

Reitings 4504
wiki, paldies (l)

(tikko pārlasīju tekstu un milzums kļudu, piedodiet) :-D

Un vel priecīgs notikums-es apēdu veselu bulku :-D Kopš jaunā gada ar visu temperatūru ēstgriba bija 0, nu beidzot es kaut ko notiesāju un pagaidām pat nav nelabi :-)
Mmm, miedziņš (l)
04.01.2011 17:14 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man gandrīz visulaiku ir augsts asinsspiediens, bet galva nesāp, drīzāk ir tāda sajūta, it kā būtu ar vati piebāzta!
Bet spiedienu Tev, sallij, der izmērīt!
04.01.2011 17:16 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Vajadzētu gan, tikai nezinu kur.
04.01.2011 17:18 |

Reitings 2943
Aptiekās mēra spiedienu.

Gemini es tik lasu cik drausmīgi daudz tu mācies (liekas ka vairāk kā jebkura te) un priecājos ka neaizgāju uz klātieni. Jo nu es NEKAD neesmu mācijusies naktīs un vispār nezinu kā tas iespējams. Liekas ka arī negribu uzzināt! :-D

Nu cerams tev dzīvē atmaksāsies tādas pūles un nervu noārdīšana! :-D
04.01.2011 17:25 |

Reitings 4504
RausīC, vaina nav tajā, ka būtu jāmācās ļooooti daudz (domāju, ka topošie ārstiem jāmācās vairāk, tāpat arī juristiem gan jau), bet man ir smaga galva. Ko citi var iemācīties 15 minūtēs, to es stundu mācos. + nu,jā, ir priekšmeti, kur nevar nemācīties, piemēram, šis eksāmens, kurā bija 29 jautājumi (pat pusi nebijām ņēmuši) un es dažus jautājumus nesapratu pat,ko no manis grib :-D
Bet,jā, atmaksājas,gandarījumu jūtu. :-)
Pēc pagājušās skolas,diemžēl, manas smadzenes bija atrofējušās un pat pamatskolu beidzot zināju vairāk. Tā, lūk 4 gadus nemācoties lāga, tagad viss galvā nāk daudz grūtāk un sāpīgāk.
04.01.2011 17:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits