Sveikas! Tā kā neesmu no Rīgas, gribēju jautāt, vai veikalos jau sākušās lielās atlaides? Skatījos internetā, informācija bija tikai Riga Plaza mājaslapā, kā ir ar pārējiem veikaliem?
Pie mums jau atlaides ir parodija, tāpēc skatos un iegādājos preces interneta veičos. Protams, nav garantija, ka derēs un piestāvēs, bet ir iespēja preci atgriezt, kā arī nu man nav žēl to 3 vai 5 mārciņu par kurpēm, ja nederēs perfekti.
Pagaidām esmu sev iegādājusies clinique kosmētikas komplektu, La Senzas pidžamu un kleitu Promodā. Nav daudz liekas naudas, tāpēc pa veikaliem daudz nestaigāju. Bet kaut kādas atlaides ir.
Ir, ir atlaides, bet man besī, ka viņi tās "atlaides" uzliek janvāra pirmajās dienās, ka īsti nevienam nav naudas, jo viss notriekts svētkos. Vismaz ar mani tā ir. Šobrīd manā makā ir 5 Ls un jāgaida vēl pāris dienas līdz algai. (t)
Tā jau ir, ka naudiņas pamaz, bet palikuši šādi tādi iekrājumi arī pēc svētkiem un jaunajā gadā gribas sevi mazliet "atjaunot" un iegādāties kaut ko citu, citādi tiiiik sen neesmu bijusi iepirkties, jo ikdienā tam vienkārši neatliek laika un līdzekļu, tāpēc esmu nolēmusi izmantot atlaižu laiku un savus nelielos iekrājumus. :)
jā, ir, īstenībā gandrīz visos ir atlaides. Stockman arī no vakardienas laikam sākās Ziemas kolekciju izpārdošana. Dominā arī gandrīz katrā veikalā atlaides.
Pati gan neko neesmu pirkusi, žēl naudas LV veikaliem :-D
Vēl jau ir George, tikai tur parasti salīdzinoši maz preces, daudzas paredzētas vairāk sievietēm uz 30-40
Tad vēl Tesco, tur bieži traki lētas mantas sale sadaļā, nesen draugam lieliskus džinsus par 2 GBP pasūtījām :D
wiki, nē, nē, tik daudz naudas man nav un labs krājējs arī neesmu, tādēļ es pa internetu parokos :-D Vienreiz tikai iepirkos tā normāli ārpus LV, bet tas bija tā nejauši un veiksmīgi pa ceļam :-D :-D