Garderobe

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010

Sveikas! :-P

Kā jau vairumam no mums jaunajā gadā ir jaunas apņemšanās, viena no manām ir garderobes iekārtošana. Par cik arī ir sācies lielais atlaižu laiks, šis brīdis ir jāizmanto un jāiegādājas jauns apģērbs.

Tādēļ, tīri intereses pēc, gribētos zināt, kā jūs izvēlaties sev apģērbu? Vai garderobe ir saskaņota vienā stilā, apģērbi ir viegli kombinējami ar citim? Vai ir kāda dominējošā pamatkrāsa? Vai apģērbu iegādajaties pārdomāti vai mirkļa iespaidā?

Kāds ir jūsu ģēršanās stils?

:-) :-P

03.01.2011 19:54 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Emmanuelle Tev arī laimīgu!!! (l)
Šodien visu dienu vārtījos pa gultu un skatījos uz savu garderobi. Rīt ķeršos klāt, bez žēlošanas visu kas nav "īsti mans" izmetīšu arā. Un atbrīvošu vietu jaunām drēbēm. Tagad mazliet par tiem stiliem šaubos- dieviņu klasisko un romantisko, it sevišķi romantisko- lentītes, bantītes, mežģīnes, poļiņas utt. Tikai nu jau tīņu vecums sen ir garām un īpaši turpināt aizauties ar rišām baidos, lai neizskatos pēc pāraugušas bārbijas. :-D
04.01.2011 02:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chantelle-es iedomajos tevi loti sieviskigu-pec bildes!!!Man ir draudzenes ,kuras vel tada "zolida vecuma" mil risinas un locinas un mezgines!!!Tas jau ka kuram (l) !!!Varbut tev loti piestav tas loti sieviskigais gerbsanas veids!!! |-) Man labi tas ,ja kaut ko neuzvelku,bet loti laba kvalitate,moderns-varu aizsutit kadai savai damai!Mest ara man nenormali zel!! :-(
04.01.2011 11:55 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Nevienu apgjērba gabalu neesmu pirkusi, apzināti ejot uz veikalu. Tad tā ir totāla izgāšanās un man ir stress dēļ ierobežotā laika un piedāvājuma. Kā jau te kāda minēja, drēbes atrod mani pašu. Tā kā dzīvoju Rīgā, nav problēmu garām ejot, ieskatīties kādā veikalā un ja kas ļoti uzrunā, to iegādāties. :-)

Par stilu - kaut arī modē ir adījumi, man tie nešķiet simpātiski, bet gan tādi smagnēji un nesimpātiski. Garderobē dominē sportiskais un rušinu/cakiņu/svārciņu stils. :-) Darbā mīlu arī lietišķo - tas palīdz savākties. :-)
04.01.2011 13:31 |

Reitings 2925
es izvēlos sievišķīgas drēbes.
ļoti patīk lentas,bantes,sievišķīgi raksti,volāni.

arī apavi patīk uz augstiem papēžiem,ar akmentiņiem vai bantēm (l)
04.01.2011 13:46 |

Reitings 2087
Pēdējā laikā mani iepirkšanās paradumi ir ļoti mainījušies, ja agrāk koncentrējos konkrētām lietām, tad tagad pērku to, kas patīk. Es varu aiziet uz veikalu, jo nepieciešam jauni apavi, taču nopirkt glītus svārkus. Stils - sievišķīgi klasiskais, gaisīgas kleitas un svārki, ziedu motīvi kopā ar melno, apspīlēti svārki un augsti papēži. Krāsas - melnā+spilgtā. Ja agrāk bija vairāk pelēkā, tad tagad labprāt izvēlos zilo, pat kombinācijā ar zaļgano
04.01.2011 13:46 |

Reitings 69
Reģ: 19.03.2012
Man iepatikusies melnā krāsa, bet mēģinu apģērbu padarīt košāku.. tgd iepērkoties skatos uz krāsainākām un gaišākām krāsām. ;] Melnie apģērbi manā drēbju skapī ir diezgan viegli savā starpā kombinējami, bet krāsainākie ne tik viegli kombinējami.. ;]
Iepērkoties pērku tas kas patīk un to ko vajag. ;]
21.04.2012 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits