Tātad gribu iegādāties savu pirmo portatīvo datoru, tpēc gribētu dzirdēt atsauksmes, par portatīvo datoru firmām un ja nav grūti , tad arī par Jūsu konkrēto portatīvo(labs, slikts u.t.t)
man arī šī diskusija pašlaik aktuāla!
man bija lenovo - izvilka gandrīz 4 gadus, kopumā sūdzēties nevaru, jo es pret viņu neizturējos pārāk saudzīgi un dators nebija arī no dārgākā gala.
man jau šķiet, ka tie tādi stereotipi- aceram nokrīt ekrāns, HP nobrūk elektronika...
acer laba cena, laba komplektācija.
gribēju pirkt dell, bet man svarīgs, lai dators būtu viegls un baterija gana turētos par saprātīgām naudiņām. dell var izvēlēties vienu no 3 punktiem :D
nu par acceru es taa, tpc ka man draugam ir, saakumaa enjgjes chiiksteeja tad ar gruutiibaam bij jaatver un tad sapliisa, un draudzenei tgd jau engjes ar taadu diivainu skanju ir un veraas ar taa aizdomiigi..
Man ir Acer jau 2,5 gadus-nekas nekur nav atdalījies.Kalpo ideāli.
Mans datormeistars neieredz HP.Pateica,ka neko draņķīgāku neesot redzējis.
Man šķiet,ka viss ir subjektīvi.Vienam HP tiešām būs sūds,citam-labākais uz pasaules.Tāpat ar jebkuru citu firmu.
Nu nesen es ar veicu tādu aptauju starp datorspečukiem, viņi mani gandrīz parliecināja par Lenovo, jo tagad tie eot ievesti LV lielām partijām tāpēc lētāki, nevis kvalitāte s,,dīgāka
es pašlaik īsti nevaru izlemt, pēc kādiem kritērijiem skatīties - svārstos starp vēl vienu lenovo, dell un sony vaio (ideālākajā variantā), bet īsti nezinu, ko es no tā datora gribu izspiest. pirmkārt, laikam jau izturīgu korpusu. :-D