Mana esana ir loti vienkarsa-neaizraujos ar to trako mercu taisisanu,vispar nepieversu lielu uzmanibu receptem!!!Taisu biezi visadas lietas-ko pati izgudroju-ta uz atro :-P !!
No rita biezi edu auzu parslu putru,rupjmaizi ar skinki,kadreiz palicis kaut kas no vakarinam ,kur gala-tad uzlieku uz maizes!
Tad pec 4st ,biezi tas atkal ir tikai brokastis-otras-biezpiens ar zalumiem un rupjmaize atkal!!!
Pusdienas noteikti tadas jau specigakas-brunie risi,KARTUPELIS :-D kadreiz,salati un atkal kaut kas no galas-cisini(mums te ir noperkami tadi labi)Salatus ,Agritas ietekme, edu gurkus un tomatus ar zalumiem un to etiki ar garsvielam!Tad ,ja velesanas, pa starpu kaut ko uzgrauzt-rieksti,kadi grauzdini(rupjmaize ella un ar kiplokiem-mani milakie).Vakarinas virs uztaisa ko tadu...steiku,lasi ,kadu foreli kadreiz-ja edam risus ,tad brunos -nav ta ,ka pilns skivis...ta gala ir apmeram,ka plauksta-vas but mazak,tie risi tapat ,kads tomats klat!!!
Nekad nav ta ,ka mana mammina taisija-3 edieni....vienkarsi nelien ieksa!!! (t)
Atceros ,ka tas bija!Edam pusdienas -tadas riktigas ar tris edieniem-pec tam nevarejam pakusteties ar brali...pec laika gribejas gulet...Mammina taisija tik garsigi -nevareju atteikt,bet jasaka ,ka tas viss bija par daudz viena reize!!!
Es neesmu no tam sievietem ,kuram patik taisit pec receptes-nav pacietibas -cik kam jabut ieksa"sekot likumiem"!!! :-D