Robežas

Reitings 11
Reģ: 21.03.2026
Labrīt! Meitenes, kādas ir jūsu robežas pret partnera komunikāciju ar pretējo dzimumu? Kurā brīdī tās tiktu pārkāptas un skaitās nodevība? Varbūt es kaut ko nesaprotu šajos laikos un esmu vecmodīga. Manā pasaulē slepenas sarakstes, zvani,kas jādzēš pirms atbrauc uz mājām ir nodevība. Bučiņas, sirsniņas, mīlu,ilgojos ir nodevība. Skaidrojums no otra- tas ir pārpratums, tās ir draudzīgas attiecības. Mīlu kā draugu.
Vai visiem tā ir?
21.03.2026 07:04 |

Reitings 11
Reģ: 21.03.2026
Erna @ 21.03.2026 14:21
Man būs tikai jautājums - kur un kā ieraudzīji tās sarakstes? Kā zini, ka viņš dzēš? Jums tas tā normāli, vienam pa otra telefonu rakņāties? (Zinu, ka daudziem pāriem tas šķiet normāli, vai arī tikai sievietēm... un riskēju saņemt uzbraucienus :D ) Bet krāpšanas faktu tas, protams, nemaina.

Normāls jautājums. Principā piekrītu un ar tādām lietām nenodarbojos, jo nebija vajadzības. Jo attiecību pamats ir uzticība. Tāpēc viņš to izmantoja jo zināja, ka neskatos. Pilnīga brīvība, bez kontrolēm, nu kā divu pieaugušu cilvēku attiecībās. BET vienu vakaru stulbi uzrāvās un ar savu reakciju man nodeva signālu, ka kaut kas nav. Tā arī sākās. Paskatījos un nebija izdzēsis līdz galam. Pēc tam jau dzēsa visu pedantiski, bet es tāpat redzu jo telefonā paliek 24h izdzēstās ziņas, zvani. Neatbalstu, pašai riebās, bet kā savādāk zināt,ja nepasaka godīgi?
21.03.2026 14:28 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Jums tas tā normāli, vienam pa otra telefonu rakņāties? (Zinu, ka daudziem pāriem tas šķiet normāli, vai arī tikai sievietēm... un riskēju saņemt uzbraucienus )

"Nobrauciens" tāds, ka šādās situācijās morāles par telefona privātumu ir totāls gaslaitings....
21.03.2026 15:09 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
Ūdensvīriņš @ 21.03.2026 11:41

Kopā esam ilgi, ir laulība, ir bērni. Abiem ap 40. Iepriekš viss bija kārtībā, bet varbūt tikai man tā šķita, jo lieliski slēpa līdz brīdim,kad stulbi uzrāvās,kas radīja aizdomas, kas apstiprinājās. Jūtos kā izmesta no laivas. Mīlu, šķirties nebija plānos, bet meitenes saprotu, ka labāk nebūs. Tāpēc gribēju parunāties ar jums, varbūt mūsdienās tā pieņemts...

Nu, ja tev pateiktu, ka mūsdienās tā ir pieņemts, vai pēkšņi viss liktos ok un arī pašai pieņemami?
Un nē, nav pieņemts, pirms 100 gadiem krāpšana no vīra puses bija ierasta lieta un sievas pievēra acis. Mūsdienās mums ir iespēja izvēlēties, ko pieņemam, ko ne, šķirties / nešķirties.
21.03.2026 15:11 |

Reitings 22998
Reģ: 01.07.2024
Ūdensvīriņš @ 21.03.2026 14:28

Normāls jautājums. Principā piekrītu un ar tādām lietām nenodarbojos, jo nebija vajadzības. Jo attiecību pamats ir uzticība. Tāpēc viņš to izmantoja jo zināja, ka neskatos. Pilnīga brīvība, bez kontrolēm, nu kā divu pieaugušu cilvēku attiecībās. BET vienu vakaru stulbi uzrāvās un ar savu reakciju man nodeva signālu, ka kaut kas nav. Tā arī sākās. Paskatījos un nebija izdzēsis līdz galam. Pēc tam jau dzēsa visu pedantiski, bet es tāpat redzu jo telefonā paliek 24h izdzēstās ziņas, zvani. Neatbalstu, pašai riebās, bet kā savādāk zināt,ja nepasaka godīgi?
vajadzētu izrunāties vēl un vēl, tā nopietni, bet draudzīgi, neuzbrūkot. Un padoms, kādu devu savai bijušajai vedeklai, kad viņa sāka šaubīties par kopdzīves turpināšanu ar jauno dzīvesbiedru :D. Sarakstīt sev uz papīra visus plusus un mīnusus, ko dod kopdzīves turpināšana un ko iespējamā šķiršanās (tur gan nebija uzticības problēma, bet vairāk materiālais) un tad, kad kopdzīvē vairāk zaudējumu nekā ieguvumu, tad...
21.03.2026 15:27 |

Reitings 750
Reģ: 21.12.2024
Es mēģinātu atrast tās sievietes otru pusi un aizsūtīt sarakstes kopijas. Lai vīriņš zin, kāda čūska mājās gaida. Un šādas attiecības nav ok starp kolēģiem. Tas nav profesionāli. Saprastu, ja gen z tā uzvestos, bet ne jau pieauguši nobrieduši cilvēki, ar savām ģimenēm, laulībām.
Un tā sieviete, būdama precējusies un zinot, ka tev nepatīk, nevis atkāpjas, bet vēl potē svešam vīrietim, ka viņa sieva atļaujas būt greizsirdīga 😃
Es laikam no dusmām varētu aiziet uz darbu un citu kolēģu priekšā pajautāt, kas viņai dzīvē trūkst, ja jauc ārā svešu laulību. 🙈 Bet, nu, te ir 100% vīra vaina, kurš pieļauj šāda veida komunikāciju. Ja reiz gribās asumiņu, tad ir jāstrādā pie esošajām attiecībām, nevis jāflirtē pa malām. Tā ir ļoti trausla robeža, attiecības darbā ir sava veida adrenalīns, it īpaši, sajūta, ka var pieķert. Neiesaku to pieciest un ļoti žēl, ka vīrs nemēģina saprast un viņam ir vienalga par tavām sāpēm. Padomā, kas būs vēlāk. Šis ir jānocērt jau saknē.
21.03.2026 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits