Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur mācīties par stilu?

Reitings 2
Reģ: 25.02.2026
SOS!
Jau pusgadu pētu Elisandas stilistu kursus, bet kaut kā mani līdz galam nepārliecina, ka tie būs kvalitatīvi un 940€ vērti.
Skatījos arī kursus Alises Rozes Dizaina studijas mācību centrā, tad tādi īsāki Jelgavā - pie stilsevijaBB, un vēl styleacademy.lv, bet īsti nesaprotu cik tie ir ilgi un vai akreditēti.
Neinteresē papildus mācīties frizūras, meikapus, kā arī strādāju pilna laika darbu, tāpēc der tikai vakari/brīvdienas. 20 gadus interesējos par modi, lasu Vogue, skatos jaunākās kolekcijas, sekoju dizaineriem, brendiem, stilistiem. Bail, ka izsviedīšu lieki naudu. Lūdzu, lūdzu palīdziet saprast!
25.02.2026 02:28 |

Reitings 1909
Reģ: 19.01.2024
AmelijaMeise @ 25.02.2026 02:28
SOS!
Jau pusgadu pētu Elisandas stilistu kursus, bet kaut kā mani līdz galam nepārliecina, ka tie būs kvalitatīvi un 940€ vērti.
Skatījos arī kursus Alises Rozes Dizaina studijas mācību centrā, tad tādi īsāki Jelgavā - pie stilsevijaBB, un vēl styleacademy.lv, bet īsti nesaprotu cik tie ir ilgi un vai akreditēti.
Neinteresē papildus mācīties frizūras, meikapus, kā arī strādāju pilna laika darbu, tāpēc der tikai vakari/brīvdienas. 20 gadus interesējos par modi, lasu Vogue, skatos jaunākās kolekcijas, sekoju dizaineriem, brendiem, stilistiem. Bail, ka izsviedīšu lieki naudu. Lūdzu, lūdzu palīdziet saprast!

Piekrītu, jebkurā gadījumā izsviedīsi naudu, turpini šķirstīt Vogue :D
25.02.2026 07:07 |

Reitings 131
Reģ: 21.06.2023
Nekad neietu uz kursiem, kur jāmaksā tik nenormāla naudas summa tādā nenopietnā jomā.
Pats svarīgākais, ko tieši dos tev to kursu iziešana? Man jau škiet, ka šī joma ir tāda "plānā galdiņa urbšana". Tas ir, vai nu tev ir dota gaumes izjūta un tev ir galvā fīča kā to pielietot biznesā, vai arī nē. Jo pliki samaksāt naudu un ieraudzīt to pašu materiālu, kas pieejams Internetā, ir stulbi. Un, ja nav nekāda biznesa plāna, kā tālāk rīkoties ar savām zināšanām, tad būsi turpat, kur esi tagad.
Izdomā sākumā, ko tu gribi darīt ar tām stila zināšanām un gaumes izjūtu. Ja tu uzskati, ka sevi vari saukt par kompetentu, tad meklē iespējas kur to likt lietā. Šai "jomai" pamatu kā dokumentu nevajag. Tikai un vienīgi sakaru veidošana.
25.02.2026 10:29 |

Reitings 2
Reģ: 25.02.2026
Super, meitenes, paldies! Tā jau likās!
Biznesa fīča ir, tad sākšu ar to!
Principā gribēju tikai piemācīties augumus+krāsas, bet, mūsdienu stilisti bieži uzsver, ka tas nav noteicošais, vai pamatlikumi pēc kuriem vadīties. Noteikti varu arī internetā atrast kādus ātros kursikus 😁
25.02.2026 11:33 |

Patīk
Reitings 3373
Reģ: 03.11.2023
AmelijaMeise @ 25.02.2026 11:33
Super, meitenes, paldies! Tā jau likās!
Biznesa fīča ir, tad sākšu ar to!
Principā gribēju tikai piemācīties augumus+krāsas, bet, mūsdienu stilisti bieži uzsver, ka tas nav noteicošais, vai pamatlikumi pēc kuriem vadīties. Noteikti varu arī internetā atrast kādus ātros kursikus ?
\
Elga Homitska, man šķiet, pasniedz kursus, izbraucienus uz Milānu, kur vadā pa veikaliem un vada meistarklasi, cik zinu, tas esot diezgan vērtīgi.
25.02.2026 11:39 |

Reitings 429
Reģ: 20.02.2024
Aplūkojot viņu mājaslapas izskatu, dāvanu kartes dizainu u.tml. es teiktu, ka viņi no stila un vizuālā tēla veidošanas neko daudz nesaprot.
25.02.2026 18:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits