Labrīt!
Man jums ir jautājums - kā jūs vai jūsu tuvinieki, kam tas ir aktuāli, reklamē savus pakalpojumus? Kad māki, piemēram, labu manikīru, labas zināšanas Canva, vai iemaņas grāmatvedībā, kuras var monetizēt... Kur meklēt cilvēkus, kā reklamēt savus pakalpojumus 2026.gadā? Vispār, pa lielam Latvijā pašvaki ar tiem pakalpojumu piedāvājumu saitiem. ss.lv tur panīkums, manas draudzenes sludinājumu tik 9 cilvēki apskatījuši. Draugiem.lv arī panīkums, es pirms 3 gadiem jau izdzēsos. Facebook it kā arī ir tieši attālināta darba DB grupas, bet tur arī pūlis no pusotra cilvēka... Visi ārzemēs? 🤔 Pat gandrīz vai brīva niša kādam spečukam - vienots vislatvijas pakalpojumu piedāvājumu un meklēšanas skaits, jo ja es esmu specs no Ventspils, kāpēc es nevaru meklēt klientu Krāslavā?
Ir jau Telegram šis tas, bet tur daudz krievu kanāli un krāpnieku visādu... Esmu atradusi vienu latviešu WhatsApp grupu, bet tur tagad klusums... Vienalga vakaros pēc darba Tiktokā sēžu, alga neliela, gribas atrast papildus ienākumu avotus, bet nezinu, kā sevi pareklamēt. Kādai ir bijis sakars ar šo, padalās! Tiešām pilnīgi pietiek ar paziņām? Neticu 😀