Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs ar dzīvošanu

Reitings 187
Reģ: 13.06.2025
Tā kā mana pilseta nevar atrast darbu, meklēju iespējas Rīgā jebkādas , jo es tiešām vairs mājas nevaru nosēdēt!
Skatījos IKEA , McDonalds, KFC ir pietiekami daudz vakances, vai viņi nepiedāvā dzīvošanu? Varbūt ir kādas atsauksmes ?
11.01.2026 17:37 |

Patīk
Reitings 829
Reģ: 08.09.2025
Jāņem vērā darba tirgus likumsakarības. Ja piedāvā "dzīvošanu", tas nozīmē, ka atalgojums ir tik zems, ka citādi neizdodas piesaistīt darbiniekus.
Man vīrs puspajokam par tavu situāciju teiktu- ieliec iepazīšanās sludinājumu un iepazīsties ar kādu vīrieti no Rīgas, kuram ir savs mājoklis... (es gan viņam saku, ka, ja visas tā darīs, visām vīriešu nepietiks; viņš- tāpēc jau visām pietiek, ka daudzas tā nedara)
11.01.2026 18:08 |

Reitings 3490
Reģ: 11.04.2023
ieliec iepazīšanās sludinājumu un iepazīsties ar kādu vīrieti no Rīgas, kuram ir savs mājoklis...

Visai briesmīgs ieteikums šajā situācijā, tikko iepazītam vīrietim pilnīga kontrole...
Tas ir gandrīz tas pats, kas atsaukties uz vecu vīriešu īres sludinājumu, kurā izīrē vienu istabu studentei... (jā ir manīti arī tādi sludinājumi)
Tagad par tēmu, agrāk rimi, maksima u.c veikali reklamējās, ka nodrošina kopmītnes Rīgā strādājošajiem...
Sākumam nav slikti, pastrādātu iekrātu īres maksai un vēl pirms pārbaudes laika beigām pārietu uz labāk apmaksātu darbu ikea u.c
11.01.2026 19:42 |

Reitings 1271
Reģ: 13.12.2023
Law9 @ 11.01.2026 18:08
Jāņem vērā darba tirgus likumsakarības. Ja piedāvā "dzīvošanu", tas nozīmē, ka atalgojums ir tik zems, ka citādi neizdodas piesaistīt darbiniekus.
Man vīrs puspajokam par tavu situāciju teiktu- ieliec iepazīšanās sludinājumu un iepazīsties ar kādu vīrieti no Rīgas, kuram ir savs mājoklis... (es gan viņam saku, ka, ja visas tā darīs, visām vīriešu nepietiks; viņš- tāpēc jau visām pietiek, ka daudzas tā nedara)

Cik smieklīgs joks. Jūs laikam bieži savā starpā apsmejat cilvēkus, kuriem, jūsuprāt, prostitūcija ir labākais risinājums
11.01.2026 19:58 |

Reitings 16
Reģ: 27.12.2025
Jāmeklē īres istaba vai dzīvokļa biedri, kamēr veido iekrājumus un/vai atrod labāku darbu..
11.01.2026 20:45 |

Reitings 71
Reģ: 12.06.2025
Law9 @ 11.01.2026 18:08

Vai der arī vīrietis ar mājokli,kas dzīvo pie vecākiem?😁
11.01.2026 21:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits