Sveiki!
Jau gandrīz 20 gadus es strādāju vienā kompānijā. Vissvarīgākā man ir drošība, stabilitāte, lai es zinu, cik un kad es saņemšu - rēķini būs nomaksāti, bērni būs pabaroti un apğērbti. Es saprotu, ka te varu iegūt paaugstinājumu. Man tas dotu +300, +500 eiro mēnesī?! Bet cik daudz vairāk gulsies uz maniem pleciem, cik laika un enerğijas vairāk man būs jāvelta darbam?! Vērtība nav tikai nauda, bet gan balanss starp finansēm, laiku un tas, cik pats esi spējīgs kontrolēt savu laiku. Ja pēc vēl gadiem 10 mana veselība sašķobās un neesmu spējīga pēc 6 mēnešu ārstēšanās atgriezties ierastajā darba ritmā, tad palieku bez iztikas līdzekļiem. Mana kompānija man neizmaksās kompensāciju līdz mūža galam par maniem ieguldījumiem šo 20,30 gadu laikā.
Nejauši, caur manu meitu, es iepazinos ar patīkamu, izglītotu ğimenes pāri, kas man pastāstija ar ko viņi nodarbojas. Tas ir tīkla mārketings. Man nekad nav bijis sakara ar tāda veida nodarbošanos, jo viss ko es par to zināju - tā ir preču tirgošana un mūžīgi negatīvie komentāri internetā. Šis ğimenes pāris man parādija uzņēmējdarbības plānu. Izrādās, ka varu neko netirgot un paralēli darbam, savā ritmā izveidot drošu nākotni. Biju pārsteigta par sevi, bet mani tas ieinteresēja. Nolēmu sev dot vienu gadu. Zaudēt man nav ko, jo nav abonomenta, nav obligātās iemaksas, es neņemu ne kredītus, ne aizņēmumus, lai uzsāktu šo nodarbošanos. No manis prasās atvērt prātu, dzirdēt, lasīt, pašizglītoties, izzināt nianses. Apmeklēju seminārus, konferences, iepazīstu cilvēkus, kas te darbojas vairākus gadus, pat 10,15,20. Klausos viņu pieredzes stāstus,un pirmo reizi esmu noticējusi, ka pēc 10 gadiem mani ikmēneša ienākumi būs vismaz 2x lielāki nekā pašlaik, strādājot mazāk.
Laimīgu Jauno 2026.gadu!