Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nepatiku vīriešiem

Reitings 6
Reģ: 27.04.2025
Es turos, smaidu, cenšos milet sevi un darīt parejas optimistiskas lietas, kā iesaka, bet es vienalga gribu attiecibas. Diemžel es pavisam nepatiku viriešiem. Bija daži romančiki uz maksimum menesi. Man jau 42g. Ne jaunibā, kad biju smuka tieva, ne tagad es nevaru noturet virieti. Ik pa laikam registrejos tinderi, aizeju uz 1xrandiniem un sabedajudies dzešos. No 100 randiniem man laikam kadi 8 tikai uzrakstija un ar 5 bija iss romančiks. Es neesmu neglita. Man ta liekas.. Man ir trukumi: plati pleci, mazs augums 160, liela seja, škibs zobs, kautrigs skats, neruniga. Es to visu slepju, pucejos. Es nepretendeju uz direktoriem. Kaut stradnieku kadu, noliktavas darbinieku, kadu 50gadnieku. Es tik dažadus viriešus esmu izmeginajusi, ka jau nesaprotu, kuri man vispar der un patik. Meginaju but jautra, but pareiza, gaju uz parkiem un restoraniem, biju iniviatore un otradi, gaju sapuceta kā egle un bez meikapa, ar velo, ar kajam, tikos ari nakts vidu, maksaju pati, parguleju pirmaja randiņa utt. Es nesaprotu ar ko atgrudu. Kaiminienes, koleges, paziņas agrak vai velu tomer satika sev virieti. Kad es dabušu? Es no izmisuma uzrakstiju dažiem “bijušajiem”. Divi noignoreja, trešais sasolija atbraukt un pazuda, ar ceturto papļapajam lidz esmu nobloketa. Es luru sabiedriskaja uz viriešiem, ar diviem katru ritu braucam kopa un skatamies viens uz otru. Tinderi man sarakstes ar santehniki, rupnicas darbinieku, puisi kas izved atkritumus, uzbeku, ukraini, vairakiem no otra Latvijas gala, atkaribniekiem. Aizvakar pec 2g partraukuma auzgaju uz randiņu. Nu ļoooti skops un prasts noliktavas darbinieks, 50g. Un es mulke tomer saskatiju viņā plusus, safantazejos kā sapucešu priekš sevis. Smaidiju, cenšos but jauka. Ne! Pusrandiņa pekšni viņš apklust un klusuma gajam pa parku talak. Ata un viss. Mani atšuj pat leti, ubagi, veci! Pat necenčas ievilkt kaut gultā. Es nesaprotu kur un ka iepazities
10.12.2025 20:42 |

Reitings 115
Reģ: 09.12.2025
Aizdomājos, varbūt tāds zināms izmisums ir tas, kas atbaida vīriešus. Bet vispār der atcerēties, ka vīrietim nav jābūt pat sievietes dzīves jēgu. Esi tieši tāda kāda esi. Sev. Bez uzspīlējumiem, bez garām pārdomām. Mīlēt un būt mīlētiem gribas visiem, to es zinu.
10.12.2025 21:18 |

Reitings 426
Reģ: 28.01.2025
Nevajag noturēt. Vajag izbaudīt, priecārties par satikšanos un būt uzticīgai.
Mācies no sunīšiem un kaķīšiem.
10.12.2025 21:28 |

Reitings 67
Reģ: 12.06.2025
Kārtējais fantāzijas stāsts 😀
10.12.2025 21:31 |

Reitings 67
Reģ: 12.06.2025
Tinderi man sarakstes ar santehniki, rupnicas darbinieku, puisi kas izved atkritumus, uzbeku, ukraini, vairakiem no otra Latvijas gala, atkaribniekiem
nu te ticamības moments ir ļoti zems, izklausās, ka pamatīgi troļļo te ...😀
10.12.2025 21:35 |

Reitings 6
Pīķene @ 10.12.2025 21:18
Aizdomājos, varbūt tāds zināms izmisums ir tas, kas atbaida vīriešus. Bet vispār der atcerēties, ka vīrietim nav jābūt pat sievietes dzīves jēgu. Esi tieši tāda kāda esi. Sev. Bez uzspīlējumiem, bez garām pārdomām. Mīlēt un būt mīlētiem gribas visiem, to es zinu.
Es neizradu izmisumu. Liekas ka pat draudzenes nenojauš. Virietis nav dzives jega, bet paretam uznak un tad niknums un nesaprašanas. Kas notiek! Kapec nesanak?! Man pedejie 10g meginat atrast draugu. Pec tam nu noteikti jau pavelu. Un man paliek bailes, ka neizdodas.
10.12.2025 21:49 |

Reitings 6
patroneses @ 10.12.2025 21:28
Nevajag noturēt. Vajag izbaudīt, priecārties par satikšanos un būt uzticīgai.
Mācies no sunīšiem un kaķīšiem.
Es ta nevaru. Man gribas, lai veidojas ilgakas attiecibas, ipaši ja puisis iepatikas. Meginaju atslabt un tad parguleju 1.randiņa. Galigi ne man tas.
10.12.2025 22:35 |

Reitings 6
Jekunee @ 10.12.2025 21:31
Kārtējais fantāzijas stāsts ?
Kad lasu tadus komentarus arvien vairak sagruzos, ka ar mani kkas nav kartiba. Cilveki pat nesaprot ka var ta justies ka izmisuma pie pedejiem nelikvidiem kerties.
10.12.2025 22:38 |

Reitings 3454
Reģ: 11.04.2023
Kad beigsi dalīt cilvēkus stulbeņos, skopuļos u.tt tad arī viss sakārtosies. 👍
11.12.2025 09:03 |

Reitings 295
Reģ: 29.01.2020
Jautājums ko autore darīja visu šo laiku savos jaunības gados ka pati saka kad bija tieva un glīta, ka nodzīvojusies jau lídz 42 un bez veča. Vel jautajums par tiem 100 randiņiem, tas ir kādā laika periodā? Neticu ka nu tiešām neviens nederēja ilgtermiņa attiecíbām. Man šķiet tev ir pārāk augstas prasības, neizlēmība u.c, un sabūvētas visādas fantāziju pilis. Nu vismaz par savu izskatu esi reālās domās. Vel netika pieminēts vai bērni ir nav ? izauguši? tas arī varētu aizbaidīt potenciālos brūtgānus.
11.12.2025 12:09 |

Reitings 426
Gribi attiecības... Kas tavuprāt ir attiecības? Tu gribi nevis attiecības, bet piemēram kopdzīvi, vākt izmētātās zeķes, cept vairāk kotletes un klausīties pārmetumus ka kaut kas nav pareizi....
11.12.2025 13:11 |

Reitings 17235
Reģ: 01.07.2024
Spooky1070 @ 11.12.2025 12:09
Jautājums ko autore darīja visu šo laiku savos jaunības gados ka pati saka kad bija tieva un glīta, ka nodzīvojusies jau lídz 42 un bez veča. Vel jautajums par tiem 100 randiņiem, tas ir kādā laika periodā? Neticu ka nu tiešām neviens nederēja ilgtermiņa attiecíbām. Man šķiet tev ir pārāk augstas prasības, neizlēmība u.c, un sabūvētas visādas fantāziju pilis. Nu vismaz par savu izskatu esi reālās domās. Vel netika pieminēts vai bērni ir nav ? izauguši? tas arī varētu aizbaidīt potenciālos brūtgānus.
kādi tur bērni, ja nav "attiecības" bijušas... un neticas, ka sieviete ar bērniem tā ņaudētu. Vai nu izmisusi vecmeita vai izdomāts stāstiņš patroļlošanai. Ja īsts cilvēks to raksta, tad lielākā kļūda ir skatīties uz pretējo dzimumu kā preču plauktu, pieminot nelikvīdus. Un lai tikai nestāsta, ka tas nav nojaušams, tāpēc jau visi potenciālie brūtgāni aizlaižas.
11.12.2025 15:08 |

Patīk
Reitings 3076
Reģ: 03.11.2023
varbūt iesākumā nesauc cilvēkus par lētiem ubagiem
11.12.2025 16:11 |

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
Pavisam noteikti ir kaut kas, kā var palīdzēt. Bet ir jāsaprot, kādu iespaidu tu radi. Tam vajadzētu kā minimums redzēt dažas tavas bildes un pat video, kā tu runā, lai saprastu enerģiju, ko dod ārā. VIENMĒR var uzlabot sevi un ja nezini, ar ko sākt - kopt un kopt sevi. Patīk vīriešiem koptas. Nav svarīgi, vai tev liela vai maza seja, apaļīga vai tieva esi.
Kaut kādas procedūras - skropstu laminēšana vai viegla pieaudzēšana, iespējams jāmaina frizūra vai jāpieaudzē mati, jāpiemeklē figūrai cits apģērbs (var pastaigāt pa humpīšiem kaut vai, ja negribās tērēties), uzacis jākoriģē, makeup, lai pareizi nokontūrētu sejas formu.... Ir dažādas nianses, kas varbūt rada tevi neharmonisku vai kaut kādā veidā ne tik patīkamu, kā vēlies.
Nu bet vēlreiz saku - man tomēr jāredz. Ja vēlies, vari uzrakstīt privāti. :)
11.12.2025 18:21 |

Reitings 426
Vairums vīriešu sievietēm nemaz nepatīk. Tas nekas ka precās. Ar kaut ko jau jāprecās, tāpēc precās. Tādējādi nav nekas neparasts arī ka sieviete var nepatikt vīriešiem.
Interesanti ir tas, ka tavu iespējamo nepatikšanas iemeslu sarakstā nav maza alga, mašīnas trūkums, dzīvošana pie vecākiem, neatbilstošs auguma garums... Tā ka sieviete vienalga labākā situācijā nekā vairums nelikvīdo vīriešu, kuriem pēc loģikas būtu jābūt gataviem būvēt attiecības ar autori, jo nepielieto šos stingros atlases kritērijus. Vienkārši pie sevis klusi klasificē kā ļoti skopus noliktavas darbiniekus... Bet gan jau ka tas vērtējums nemaz nav jāsaka ar vārdiem un sejas izteiksme labi signalizē ka vīriešupuris der jebkurš un tu sakostiem zobiem būvēsi attiecības, jo nekā labāka nesanāca dabūt.
11.12.2025 19:43 |

Reitings 38
Reģ: 14.11.2023
Viena no iespejam, ka neizradi virietim, ka vini iekaro. Virietis nejut, ka gribi vinu. Varbut parak pareiza. Lai cik divaini, man bija ta - kad biju loti pareiza, viriesus tas neintereseja. Varbut iemacies parunat par seksu - kas patik gulta. Nezinu, skan stulbi bet dazreiz palidz
12.12.2025 07:40 |

Reitings 1717
Reģ: 19.05.2016
Pašapziņu nevar notēlot.
13.12.2025 14:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits