Pīķene @ 12.12.2025 14:53
Ietaupījums visbiežāk nelidzsvaro to ka ikdienā sanāk vienam gar otru rīvēties.
Mathilde @ 12.12.2025 11:34
Kurš tad guļ līdz 10:00?? kautkādi slinki bezdarbnieki un tusētāji.
Pat tāda mājsaimniece kā es, ceļos ap 6:00, suns, bērnu skolu loģistika, sports un jau diena ir pusē.
Jekunee @ 12.12.2025 16:30
Skaudība nav laba lieta !? Skauž tev , ka citi var atļauties gulēt lidz 10:00! Vispār daudzi man pazīstami normāli un strādigi cilvēki guļ līdz 9:00 vai 10;00. Ir arī nakts maiņas un darbs, un cilvēks vēlu iet gulēt un tādēļ arī vēlu ceļas ! Protams, ka visiem nav suns mājās kas jāved katru rītu arā ap 06:30? kas tev tie par padomju laiku uzskatiem,ka ja cilvēks guļ lidz 10:00 ir automātā slinks un bezdarbnieks ???
Džinga @ 12.12.2025 16:49
Vispār mans suns grib iet laukā ap 9:15, agrāk baigi netaisās celties :D
patroneses @ 12.12.2025 14:57
Nelīdzvaro tikai tam kam nevajag strādāt lai tā nauda nopelnītos.
Tad kad reāli jāpastrādā un nauda jānopelna - labāk izprotas naudas vērtība.
Ja tevi nelīdzvaro - izvelc savu naudu un atrisini problēmu ar to - ielien hipotēkā ar euribor, kurš var kādu dienu uzlekt uz 10%...
Tad redzēsi īsto līdzsvarošanu.
Pīķene @ 12.12.2025 16:59
Kapēc tik agresīvi un nicinoši? Man likās, ka mēs vispārīgi runājam par tēmu. Man nav šādas problēmas ar dzīvošanu pie vecākiem, tapēc šoreiz ne par mani, manu naudu vai īpašumiem.
patroneses @ 12.12.2025 19:12
Tēma ir tāda ka ja grib dzīvot atsevišķi, tad vienkārši pati dzīvo atsevišķi no saviem vecākiem, nevis meklētu kādu pie kura var piemesties dzīvot atsevišķi.
Un uz reiz vīriešu izvēle strauji paplašinās.
Jekunee @ 12.12.2025 16:30
Skaudība nav laba lieta !? Skauž tev , ka citi var atļauties gulēt lidz 10:00! Vispār daudzi man pazīstami normāli un strādigi cilvēki guļ līdz 9:00 vai 10;00. Ir arī nakts maiņas un darbs, un cilvēks vēlu iet gulēt un tādēļ arī vēlu ceļas ! Protams, ka visiem nav suns mājās kas jāved katru rītu arā ap 06:30? kas tev tie par padomju laiku uzskatiem,ka ja cilvēks guļ lidz 10:00 ir automātā slinks un bezdarbnieks ???
Mathilde @ 12.12.2025 10:20
kā rakstīju- nav priekš visiem!
Māja liela, vislabāk- dvīņu, vecāki un jaunie adekvāti, nevis piekasīsies par sīkumiem un taisīs skandālus.
Abi jaunie audzināti līdzīgos apstākļos.
Neatkarīgai feministei, tipiskai lv sievietei ar tendenci norādīt visiem robežas, nolikt vīreni pie vietas un spodrināt savu statusu, noteikti jāmeklē cits vīriešgabals.
Jā, mums ir tāds modelis, lai gan sākumā man tas nepatika. Ar gadiem viss mainījās.
Bet mums ir dvīņu māja, nav kopīgu virtuvju un wc, bet bērniem bija pa rokai ome un opis, un tas ir forši.
Tagad gan tikai ome palikusi, turam rupi par viņu. Vecumā neviens negrib būt viens, lai ko jaunībā teiktu.
Pīķene @ 12.12.2025 19:21
No manas puses uzskats, ka dzīvošana atsevišķi no vecākiem ir briedums attiecas uz abiem dzimumiem.
patroneses @ 12.12.2025 20:02
Briedums ir lieks. Nekādas vajadzības to sasteigt.
Jekunee @ 12.12.2025 22:08
Nu pareizi ,tev tak galvenais lai naudiņa ietaupās centi ?!
Mathilde @ 12.12.2025 09:19Patiesībā dzīvot vienā mājā ar vecākiem nav slikti, ja vien arī sievietei ir tāda pati audzināšana bijusi. Bērni pieskatīti, var iziet dzīvē vakaros un nav jāmeklē aukles, visas maksas sanāk ekonomiskāk, omīte un opis bērniem tomēr var dot daudz vairāk laika, nekā vecāki, kuri mūžīgi aizņemti darbos, pie kam māja pieskatīta utt.
Ir ļoti daudz labumu, ja vien sieviete grib un spēj pieņemt šādu modeli.
Ja gribās neatkarīgu dzīvesveidu, kur vecāki neelpo tuvumā, tad vienkārši tas vīrietis nav jūsējais.
patroneses @ 13.12.2025 07:28Es par to ka vīriešiem pārmet brieduma trūkumu. Bet pats briedums ir stulbs. Sabriedusi maize - mazāk vērtīga. Jauni gurķīši labaki nekā nobrieduši.
Ziedus patīk dāvināt pumpuros nevisi nobriedušus.
Pārsvarā nekas nobriedis nevienam nav vajadzīgs izņemot zemenītes var būt.
Te vīrietim izrādās jāiespringst, smagi jāstrādā lai nez kādēļ nobriestu? Bet dēļ kam viņam nobriest? Lai ko? Labāk ir lēnītiņām briest un briest un nekad nenobriest,. Briestoši labāk nekā nobrieduši.
Loģiski ka labāk naudu krāt nekā kādam atdot lai patiesībā labums būtu kādam citam nevis sev.
Mamma brokastis sagatavos, kreklus pagludinās, veļu izmazgās, labu vārdu pateiks... Bet sieviete jaunā neko tādu nedarīs labā prātā. Nu tur sex it kā varētu spīdēt... Bet par ar sex maz lai līstu problēmās ar cilvēku kam visu laiku kaut kas par maz, par sliktu, kas visu laiku kaut ko tur motivē lai labāk strādā vairāk pelni, bet pati cenšas mazāk strādāt un mazāk pelnīt... Pat ateju negrib pēc visiem izmazgāt un zeķes laimīgi savākt.
Mamma brokastis sagatavos, kreklus pagludinās, veļu izmazgās, labu vārdu pateiks... Bet sieviete jaunā neko tādu nedarīs labā prātā. Nu tur sex it kā varētu spīdēt... Bet par ar sex maz lai līstu problēmās ar cilvēku kam visu laiku kaut kas par maz, par sliktu, kas visu laiku kaut ko tur motivē lai labāk strādā vairāk pelni, bet pati cenšas mazāk strādāt un mazāk pelnīt... Pat ateju negrib pēc visiem izmazgāt un zeķes laimīgi savākt.
akul12 @ 13.12.2025 10:17
Tur jau ta lieta, ka sieviete nav māte un arī ne katra māte gribēs 30 gadīgus bērnus čubināt, jo pašiem slinkums mājasdarbus veikt.
Protams ar to nesaku, ka sievietei atļauts neko nedarīt mājās un urbināt degunu dīvānā, tomēr tavu vakariņu pagatavošana ir sievietes brīvprātīgs darbs, nevis pienākums pret tevi.
patroneses @ 13.12.2025 12:49
Ne katra māte gribēs... Cilvēkam māte ir tikai viena. Un ja pie tās dzīvo, tad jau laikam grib.
Jā mātei nav pienākums gatavot vakariņas, bet ir tādas kuras gatavo un dēļ kam to aizvietot ar citu sievieti, kurai patiesībā vīrietis nevis patiks, bet būs tāds kompromisa variants ar cerību, ka šis taisīs karjeru. izaugsmi maksās par lielu īpašumu. Ja sievietei vakariņu pagatavošana ir brīvprātīgs darbs, nevis pienākums - tad dēļ kam vīrietim tāda vajadzīga? Tas kāpēc sievietei vajag vīrieti ir skaidrs - lai kāds apmaksā dzīvesvietu, komunālos un lai ir jumts pašai. Bet te vīrietim jumt ir...
Eksistē protams nobrieduši vīrieši, kam nauda viegli nāk un kontā tik daudz naudas ka pie spēļu konsoles klāt var nopirkt divas sporta mašīnas un villu ar baseinu. Un tad šāds izdomās ka vajag nākamo līmeni - sievieti... Un dēļ kam, ja šai viss brīvprātīgi? Kāds tur brīvprātīgi? Baidās ka miljonārs neuztaisa upgrade ar citu mamzeli, tāpēc i šrubī. Tā ka nekādas brīvprātības ikdienas darbos nemēdz būt.
Sava veida taisnība viņas teiktajā ir, ir jāpiekrīt. Es tik tokā vienreiz paskatijos vienu video kur viena latviete nodirsa visus latviešus un parādija kā nopērk vienvirziena biļeti uz dubaju. un tagad man pie ietektajiem ir bieži video kur latvietes reklamējās cik viņām laba dzīve dubajā, jau dvieļus uz galvām uztinušas un aicina citas latvietes arī braukt uz turieni. Āķis visā ir tāds - viņas ir vienkārši arābu mauķeles, kas apmaiņā pret savu ķermeni saņem to "dubai lifestyle" Tas tikai pierāda ka mūsdienās jaunām sievietem tiešām interesē vīrieši kā apgādātāji un naudas maki, nevis kā draugi, partneri, dzīvesbiedri. Šeit pat forumā kautkur izlasīju vienu teikumu: "Ja man pašai būtu jāiet strādāt un pelnīt naudu man tas vīrietis tad nafig nav vajadzīgs"Pīķene @ 13.12.2025 13:49
Caur kurieni pie tevis atnāk viss tas neaprakstāmais?
KR083 @ 13.12.2025 17:08Sava veida taisnība viņas teiktajā ir, ir jāpiekrīt. Es tik tokā vienreiz paskatijos vienu video kur viena latviete nodirsa visus latviešus un parādija kā nopērk vienvirziena biļeti uz dubaju. un tagad man pie ietektajiem ir bieži video kur latvietes reklamējās cik viņām laba dzīve dubajā, jau dvieļus uz galvām uztinušas un aicina citas latvietes arī braukt uz turieni. Āķis visā ir tāds - viņas ir vienkārši arābu mauķeles, kas apmaiņā pret savu ķermeni saņem to "dubai lifestyle" Tas tikai pierāda ka mūsdienās jaunām sievietem tiešām interesē vīrieši kā apgādātāji un naudas maki, nevis kā draugi, partneri, dzīvesbiedri. Šeit pat forumā kautkur izlasīju vienu teikumu: "Ja man pašai būtu jāiet strādāt un pelnīt naudu man tas vīrietis tad nafig nav vajadzīgs"