Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 193
Džinga @ 30.12.2025 23:57

nuu, vecīt, nebūs visi auto mehāniķi, kāds būs arī sētnieks un kādam būs jāsēž arī birojā. ir tomēr vērts iemācīties nedžadžot cilvēkus, tev visticamāk nemaz nav ne jausmas ko tieši dara tie klauni šlipsītēs. (ps. katrā profesijā noteikti ir arī klauni, par to nešaubos)
problēma nav darbā problema ir attieksmē. Vīrietis var no pirmdienas lidz piektdienai strādāt ofisā, bet ir jābūt kādam vīrišķīgam instinktam uzlocīt piedurknes un kautvai malku saskaldīt. Un tādi ir. Bet ir arī ļoti daudz tādi kam nav to vīriešu instinktu un nemaz netaisās neko mācīties un mēģināt. Pa dzīvi bezjedzīgs cilvēks, viņš ir iemācijies vienu lietu - pāris klikšķus pie datora, noformulējot kada klienta pasūtījumu un viss, iejot no darba vietas 17:00 viņš kļūst nekam nederīgs. Vienkārši eksistē līdz 8:00 kur viņš atkal var piesēsties pie rakstāmgalda un 8h darit vienu vienīgu lietu ko viņš dzīvē ir iemācījis. Bet nu saprotu jā, ka mana domāšana ka vīrietim ir jābūt inženiera domāšanai un prasmei rīkoties ar instrumentiem ir vecmodīga domāšana. Kā reiz atceros vienreiz vienu komentaru no tiktoka kur tika apspriesti vīrieši ar prasmēm un bez prasmēm. Viena sieviete iekomentēja: "I need a man not a handyman" tikai skumji kad sievietes varonīgi var nodirst un pazemot vīriešus ar prasmem, sakot ka viņi ir nekam nederīgi, neizskatīgi, netīri, bet brīdī kad mašīna salūzt, trubas tek vai vadi mājas kūp tā taisa kucēna acis, fake smaidu un prasa palīdzību. Divkosīgi cilvēki.
31.12.2025 10:26 |

Reitings 193
Pīķene @ 31.12.2025 06:01

Tas ir tāds ļoti novecojis viedoklis, ka īstie vīrieši ir smago darbu darītāji, un īsts vecis ir tāds, kurš māk mašīnu salikt no nulles. Jā, manā vīriešu preferencē ietilpst vīrietis, kurš māk izdarīt vīrišķīgas lietas. Taču neuzskatu, ka katram ir jāprot mašīnai eļļu nomainīt. Ir arī sievietes, kurām ir vienalga, vai to dara pašas vīrietis, vai kāds cits autoservisā. Tas ir pilnīgi tāpat, kā visām sievietēm nav jāprot gatavot.
katrai sievietei ir jāprot gatavot. Tapat kā katram vīrietim ir jāprot gatavot. Tas ir basic izdzīvošanas instinkts.
31.12.2025 10:28 |

Reitings 3677
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 30.12.2025 23:57

nuu, vecīt, nebūs visi auto mehāniķi, kāds būs arī sētnieks un kādam būs jāsēž arī birojā. ir tomēr vērts iemācīties nedžadžot cilvēkus, tev visticamāk nemaz nav ne jausmas ko tieši dara tie klauni šlipsītēs. (ps. katrā profesijā noteikti ir arī klauni, par to nešaubos)

Ironiski, bet lielākās džadžotājas ir sievietes un atmetot top10 segmentu, tieši vidējai sievietei svarīgi, ka vīrietis nav sētnieks, māja īpašumā un svaigs auto. 😁
Labs paraugs ir viens no senākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā, kur anketās var norādīt vēlamos ienākumus u.c parametrus... un ne jau vīrieši tur salikuši, ka vēlamie ienākumi vismaz 2000eiro... bet sievietes...
Sievietēm arī dikti sāp, ja attiecības sākot bijuši plus mīnus vienā līmenī, bet sievietes darbs skolā izrādījies ienesīgāks, kā vīrieša gaterī...
Tad sākas raudāšana par to, ka vīrietis nav izaudzis līdzi... te pat forumā 101 tēma.
Bet vīrietis mierīgi ar savu statusu paņems par sievu parastu apkopēju. Vienīgajiem, kuriem ir svarīgas sievietes finanses ir Alfonsi pirkstu mētātāji, kuri apžilbina ar savu bembi, bet beigās uzsēžas uz kakla, tādi ir mazākumā.
31.12.2025 10:37 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
akul12 @ 31.12.2025 10:37

Ironiski, bet lielākās džadžotājas ir sievietes un atmetot top10 segmentu, tieši vidējai sievietei svarīgi, ka vīrietis nav sētnieks, māja īpašumā un svaigs auto. ?
Labs paraugs ir viens no senākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā, kur anketās var norādīt vēlamos ienākumus u.c parametrus... un ne jau vīrieši tur salikuši, ka vēlamie ienākumi vismaz 2000eiro... bet sievietes...
Sievietēm arī dikti sāp, ja attiecības sākot bijuši plus mīnus vienā līmenī, bet sievietes darbs skolā izrādījies ienesīgāks, kā vīrieša gaterī...
Tad sākas raudāšana par to, ka vīrietis nav izaudzis līdzi... te pat forumā 101 tēma.
Bet vīrietis mierīgi ar savu statusu paņems par sievu parastu apkopēju. Vienīgajiem, kuriem ir svarīgas sievietes finanses ir Alfonsi pirkstu mētātāji, kuri apžilbina ar savu bembi, bet beigās uzsēžas uz kakla, tādi ir mazākumā.

Tādas kas prasa 2000 eur algu, pajaunu mašīnu un īpašumus - var aiziet pie totāla deģenerāta spēlmaņa un narkomāna un vēl pati piemaksāt.
Šīs visas prasības ir pret tā sauktajiem labajiem vīriešiem, kuri bez šiem atribūtiem nekvalificējas tāpat kā hotdogs neiet bez majonēzes vai ketčupa. Bet pēc deģenerāta vēl pati pieskraidīs un pate gultā ievilks nevis pricesi tēlos un latiņas liks, rādīs savu tiklumu ka māk skaitīt līdz trīs.
31.12.2025 11:31 |

Reitings 2029
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 30.12.2025 22:42
šaubos vai prot visu to pašu ko es. Bet tas nav neiespejami. Ja viņš ar savām prasmēm ir manā līmenī tad visu cieņu. Lai gan es cienu ari tādus vīriešus kuriem īsti nesanak bet vismaz cenšas sīkumus izdrīt, nomainīt eļļu mašīnai vai tekošu krānu vannas istabā. Vienīgie kurus necienu ir klauni šlipsītēs un žaketēs kas powerpointā tikai prezentāciju prot uztaisīt. Kad jasaskarās ar ikdienas problēmām, kaut lustrā spūldzi nomainīt, tā raud pēc elektriķa, jo pats nezin uz kuru pusi jāskruvē vaļā un kuru ciet.

Akmens laikmeta domāšana, ka vīrietim praktiski visu salūzušo ir jāmāk mājās salabot. Cipa, ja vīrietis pats nemaina eļļu un nemāk salabot krānu, nav vīrietis? 😁Čalīt, kurš laikam dzīvo alā, tas “klauns” uzvalciņā arī var mācēt šo izdarīt.
31.12.2025 11:43 |

Reitings 3677
patroneses @ 31.12.2025 11:31

Tādas kas prasa 2000 eur algu, pajaunu mašīnu un īpašumus - var aiziet pie totāla deģenerāta spēlmaņa un narkomāna un vēl pati piemaksāt.
Šīs visas prasības ir pret tā sauktajiem labajiem vīriešiem, kuri bez šiem atribūtiem nekvalificējas tāpat kā hotdogs neiet bez majonēzes vai ketčupa. Bet pēc deģenerāta vēl pati pieskraidīs un pate gultā ievilks nevis pricesi tēlos un latiņas liks, rādīs savu tiklumu ka māk skaitīt līdz trīs.

Noslēpumainā harizma, kuru pašas sievietes nespēj izskaidrot...
Mana teorija, ka sievietēm kaut kāds iekšējs nemiers klusumā, vienmēr vajag kādu drāmu, ko risināt.
smūtijs @ 31.12.2025 11:43

Akmens laikmeta domāšana, ka vīrietim praktiski visu salūzušo ir jāmāk mājās salabot. Cipa, ja vīrietis pats nemaina eļļu un nemāk salabot krānu, nav vīrietis? ?Čalīt, kurš laikam dzīvo alā, tas “klauns” uzvalciņā arī var mācēt šo izdarīt.

Ja vecis ar nemācēšanu var noalgot meistaru brigādi, tad ok...
Bet tāpat, kā ēst pagatovošana ir izdzīvošanas jautājums, tā arī vīrietim mācēt uztaisīt remontu ir nepieciešamība...
Jo videjai ģimenei nav ne naudas 3 maltītēm 30 dienas mēnesī kafūzī, ne meistaru brigādei mājas remontam.
31.12.2025 12:03 |

Reitings 2029
akul12 @ 31.12.2025 12:03

Noslēpumainā harizma, kuru pašas sievietes nespēj izskaidrot...
Mana teorija, ka sievietēm kaut kāds iekšējs nemiers klusumā, vienmēr vajag kādu drāmu, ko risināt.
Ja vecis ar nemācēšanu var noalgot meistaru brigādi, tad ok...
Bet tāpat, kā ēst pagatovošana ir izdzīvošanas jautājums, tā arī vīrietim mācēt uztaisīt remontu ir nepieciešamība...
Jo videjai ģimenei nav ne naudas 3 maltītēm 30 dienas mēnesī kafūzī, ne meistaru brigādei mājas remontam.

Nu kas skaitās remonts? Tapetes visi māk līmēt, bet, piemēram, darbs ar elektrību ir jādara profesionālim. Tiešām vajag salīdzināt remontu ar ēst gatavošanu? Vienu mēs daram katru dienu, bet otru nu ļoti reti.
31.12.2025 12:10 |

10 gadi
Reitings 1514
Reģ: 22.10.2009
par alkohola lietosanu es piekritu autoram,dzer sausmigi cilveki.Bet lielakai dalai jau ;iekas,ka iedzerot katru vakaru alinu tas jau nav nekas.
Draudzene saka vakaros ar vina glazi atslabinaties,velak jau bez pudeles vakara nevareja.Gandriz padirsa savu dzivi,labi,ka gimene izglaba.
Tapat esmu ari jauniba padzivojusi arzemes,un lielaka dala pec darba atnak sava majvieta,kur dzivo vel ar 8 cilvekiem un vakaros vnm ir alkohols.Bet bivdienas apdzeras ka cukas.
Protams ir iznemumi,bet ar alko ir loti bedigi un ne tikai Latvija un latviesiem.
31.12.2025 12:20 |

Reitings 3677
smūtijs @ 31.12.2025 12:10

Nu kas skaitās remonts? Tapetes visi māk līmēt, bet, piemēram, darbs ar elektrību ir jādara profesionālim. Tiešām vajag salīdzināt remontu ar ēst gatavošanu? Vienu mēs daram katru dienu, bet otru nu ļoti reti.

Abi dārgi, ja izvēlas ārpakalpojumu.
Tas, ka remontu veic ļoti reti nenozīme, ka ja vīrietim būtu rokas, tad remonts nebūtu nepieciešams ātrāk! Cik daudz mums māju ar nodrupušām fasādēm, cik daudz mājokļu ar vecām elektroinstlācijām, sapuvušām grīdām, logiem?
31.12.2025 12:33 |

Reitings 2029
selestine @ 31.12.2025 12:20
par alkohola lietosanu es piekritu autoram,dzer sausmigi cilveki.Bet lielakai dalai jau ;iekas,ka iedzerot katru vakaru alinu tas jau nav nekas.
Draudzene saka vakaros ar vina glazi atslabinaties,velak jau bez pudeles vakara nevareja.Gandriz padirsa savu dzivi,labi,ka gimene izglaba.
Tapat esmu ari jauniba padzivojusi arzemes,un lielaka dala pec darba atnak sava majvieta,kur dzivo vel ar 8 cilvekiem un vakaros vnm ir alkohols.Bet bivdienas apdzeras ka cukas.
Protams ir iznemumi,bet ar alko ir loti bedigi un ne tikai Latvija un latviesiem.

Katru vakaru dzert nav ok, tas ir alkoholisms. Uz retu (pat ne reizi nedēļa un ne mēnesī) iedzert, kādu vīna glāzi, tas gan nav nekas traks. Tas, ka jūs dzīvojat tādā sabiedrībā, tās ir jūsu problēmas. Es visu bērnību tādā nodzīvoju (par laimi, vairs man tas nav jāredz un jābūt ar tādiem cilvēkiem), kur katru vakaru bija normāli dzert un zinu, kādas ir sekas, bet tāpēc, tie kuri uz retu iedzer un, kuri dzer ikdienā nav jāliek vienā maisā.
31.12.2025 12:40 |

Reitings 463
smūtijs @ 31.12.2025 12:40

Katru vakaru dzert nav ok, tas ir alkoholisms. Uz retu (pat ne reizi nedēļa un ne mēnesī) iedzert, kādu vīna glāzi, tas gan nav nekas traks. Tas, ka jūs dzīvojat tādā sabiedrībā, tās ir jūsu problēmas. Es visu bērnību tādā nodzīvoju (par laimi, vairs man tas nav jāredz un jābūt ar tādiem cilvēkiem), kur katru vakaru bija normāli dzert un zinu, kādas ir sekas, bet tāpēc, tie kuri uz retu iedzer un, kuri dzer ikdienā nav jāliek vienā maisā.

Katru vakaru nedaudz dzert nav nekāds alkoholims. Un tas pilnīgi neko neietekmē izņemot lēnām sabeidz aknas. Ne gluži sabeidz - bet piedalās aknu sabeigšanas konkursā kopā ar cukuriem, medikamentiem un citām lietām...
Tik vien ka vajadzētu sekot lai ikvakara doza nepalielinās.
31.12.2025 13:19 |

Patīk
Reitings 3361
Reģ: 03.11.2023

Ironiski, bet lielākās džadžotājas ir sievietes un atmetot top10 segmentu, tieši vidējai sievietei svarīgi, ka vīrietis nav sētnieks, māja īpašumā un svaigs auto. ?

a davaj pamēģni jaunajā gadā jaunu plati uzlikt? :D
31.12.2025 15:22 |

Patīk
Reitings 3361
Pīķene @ 31.12.2025 06:01

Tas ir tāds ļoti novecojis viedoklis, ka īstie vīrieši ir smago darbu darītāji, un īsts vecis ir tāds, kurš māk mašīnu salikt no nulles. Jā, manā vīriešu preferencē ietilpst vīrietis, kurš māk izdarīt vīrišķīgas lietas. Taču neuzskatu, ka katram ir jāprot mašīnai eļļu nomainīt. Ir arī sievietes, kurām ir vienalga, vai to dara pašas vīrietis, vai kāds cits autoservisā. Tas ir pilnīgi tāpat, kā visām sievietēm nav jāprot gatavot.

nu ja, katram savs, katram savas preferences.
Tā kā mana vīra māsa, piemēram, ēdienu Woltā uz mājām sūta būtība katru dienu un paši ar savām rokām arī dzīvokli / mašīnu neremontē. Naudas abiem pietiek un dzīvo nost. Kāpēc būtu viņas vīram pēkšņi jāsajūt motivāciju iet melnu muti mainīt eļļu vai likt reģipsi? :D Kaut ko ēst uztaisīt māk katrs no viņiem, naudu remontiem arī abi liek kopā, neredzu problēmu.
31.12.2025 15:27 |

Reitings 463
Džinga @ 31.12.2025 15:27

Tā kā mana vīra māsa, piemēram, ēdienu Woltā uz mājām sūta būtība katru dienu un paši ar savām rokām arī dzīvokli / mašīnu neremontē. Naudas abiem pietiek un dzīvo nost. Kāpēc būtu viņas vīram pēkšņi jāsajūt motivāciju iet melnu muti mainīt eļļu vai likt reģipsi? :D Kaut ko ēst uztaisīt māk katrs no viņiem, naudu remontiem arī abi liek kopā, neredzu problēmu.

Problēmas ir vairākas. Cilvēki ir bezpalīdzīgi un vienpusēji. Pamainīsies biznesa vide un naudas nebūs, uzkrājumu nebūs, iemaņu nebūs.
Plus vēl baro ēdienu kurjerus, kas principā ir apdraudējums.
31.12.2025 15:54 |

Patīk
Reitings 3361
patroneses @ 31.12.2025 15:54

Problēmas ir vairākas. Cilvēki ir bezpalīdzīgi un vienpusēji. Pamainīsies biznesa vide un naudas nebūs, uzkrājumu nebūs, iemaņu nebūs.
Plus vēl baro ēdienu kurjerus, kas principā ir apdraudējums.

Uzkrājumi ir un es neteicu arī, ka iemaņu nav.
31.12.2025 16:14 |

Reitings 463
Džinga @ 31.12.2025 16:14

Uzkrājumi ir un es neteicu arī, ka iemaņu nav.

Es teicu ka nav. Cilvēki kas negatavo ēst bet tikai strādā savā darbā - degradējas. Un neglābjami tiks izkonkurēti no kāda cita.
31.12.2025 16:16 |

Reitings 3677
Džinga @ 31.12.2025 15:22

a davaj pamēģni jaunajā gadā jaunu plati uzlikt? :D

Atkārtošos uzraksti, kāpēc kļūdos un nomainīšu plati. 😁
31.12.2025 16:42 |

Reitings 193
smūtijs @ 31.12.2025 11:43

Akmens laikmeta domāšana, ka vīrietim praktiski visu salūzušo ir jāmāk mājās salabot. Cipa, ja vīrietis pats nemaina eļļu un nemāk salabot krānu, nav vīrietis? ?Čalīt, kurš laikam dzīvo alā, tas “klauns” uzvalciņā arī var mācēt šo izdarīt.
Es jau minēju ka ir tādi, kam tas ofisa darbs ir tikai darbs nevis mūža intereses, un brīvdienās var darīt normālas vīrišķīgas lietas.
Galvenais lai tie kas ņirgājas par manām prasmēm un domāšanu, nenāk pie manis pēc palīdzības, kad tā ir nepieciešama.
31.12.2025 16:43 |

Reitings 193
Džinga @ 31.12.2025 15:27

Vīrietim.. es gribētu teikt ja nav audzis tikai ar māti ir jābūt jau to bērnības ieaudzinātiem instinktiem pašam gribēt un būt ieinteresētam kautko uzbūvēt vai salabot. neiet runa par atļaušanos vai neatļaušanos. Manas darba vietas īpašnieks ir bagāts, var atļauties visiem par visu maksāt, bet pats izvēlās gan malku mājās sagādāt gan mašīnu apkopt, gan vārtus mājai uzstādīt. Jo vienkārši tas ir vīrieša instinkts pašam kautko darīt.
Šodien redzēju tiktoku kur viena sieviete amerkāniete sūdzējās ka palika ceļa malā ar mīkstu riepu un neviens vīrietis negribēja apstāties lai palīdzētu. Tur kā reiz bija komentārs "Nevis negribēja palīdzēt bet nestājās jo neviens no garām braucošajiem nemaz nemācētu viņai palīdzēt.
31.12.2025 16:53 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025

Un pilnīgi normāli, jo līdzvērtība starp dzimumiem neeksistē un viņa nav vajadzīga. Katrs pilda savu funkciju kā sabiedrībā, tā savstarpējās attiecībās.
31.12.2025 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits