Jekunee @ 26.12.2025 20:40
Ko tu vari citēt nemitīgi vienu un to pašu komentāru četras reizes man škiet ka jau minēji. Beidz atrunas citēt ar citu cilvēku komentāriem. Labi redzams, ka rakursu novirzi no sevis uz citiem, citi tie vainīgie sievietes vainīgas, bet tev pašam viss ok
?
psiholoģijas eksperti
akul12 @ 26.12.2025 22:11
Lielākais vairākums vāc skatījumus un tirgo kursus... Tikpat noderīgi, kā sieviešu seksa kouči ?
Jā pastāstāsta, kā lietas bīdās, bet nav pulvera, tad nav.
Es jau sākumā minēju ka uzskatu ka vīrietim un sievietei jābut kopā jo patīk vienam otra kompānija, ir kā labākie draugi un tamlīdzīgi. Nevis meklē veidus kā izmantot vienam otru un kā no otra gūt kādu labumu.Pīķene @ 26.12.2025 20:45
Forumu arī nevajadzētu uzskatīt par sabiedrības spoguli. Te tomēr apgrozās tāda noteikta sabiedrības daļa. Patiesība ir kaut kur ārā. Tikai jāgrib kaut ko darīt, lai kaut ko mainītu. Tikai, ja gribas to "kaut ko" mainīt.
Vel gribēju piebilst, ka manuprāt tomēr ikvienam vīrietim arī gribas to sievišķīgo maigumu sev blakus. Un es nerunāju par seksu, bet ko vairāk. Var jau sevi aizraut ar visādiem lūžņiem un darbiem, bet pat visņiprākajam vecim gribas ietīties pledā, sēdēt dīvānā ar sievieti un kaut vai parunāt. Vai justies gaidītam mājās ar vakariņām. Sieviete vīrieša dzīvē ienes tādus it kā sīkumus, bet tie rada māju un piederības sajūtu. Bez tā dzīvot var. Bet tomēr, tā ir skaistāk un patīkamāk.
Un līdzīgi arī sievietei ar vīrieti. Pašas it kā visu varam, bet ir patīkami, ja savs vīrietis pieliek plauktiņu, pieštepselē veļasmašīnu vai saremontē auto. Tāds drošs plecs, uz kura balstīties.
KR083 @ 26.12.2025 22:56Es jau sākumā minēju ka uzskatu ka vīrietim un sievietei jābut kopā jo patīk vienam otra kompānija, ir kā labākie draugi un tamlīdzīgi. Nevis meklē veidus kā izmantot vienam otru un kā no otra gūt kādu labumu.
Un par to mājas sēdēšanu - varbūt kādam, bet ne man, kā jau minēju man nepatīk laiku pavadīt mājās.
Zinu pārus kuri ir vairāk kā vienkārši dzīvokļa biedri. Laikam to "teenage love" izslimojuši jau padmit gados agros 20 gados un kad jau 30+ vairāk neinteresē nekāda izklaide randiņošana bet gan ko otrs var iedot, atdot izdarīt. Vienam bērnības draugam sanāca neliels kasjaks satraumēja darbā roku. Kamēr bija slimnīcā pazvanīja draudzenei pateikt ka ir slimnīcā un kavēsies. viņai pat neinteresēja kādēļ viņš ir slimnīcā, tikai uzdirsa lai nedomājot ka viņa tagad viņam ēst taisīs un pārsējus liks. Vienkārši liekās mūsdienās cilvēkiem ir tāds pohujisms vienam pret otru. Tajos pašos iepazīšanās saitos. Tinderī lielākā daļa sievietes ir tās upper class prostitutas kas izīrē savu ķermeni naudīgiem večiem un laiku pa laikam nahaļavu tiek ceļojumos apmaiņā pret seksu ceļojuma laikā. Badoo atkal ir pilns ar 30+ gadīgām sievietēm kuras meklē vīrieti nevis tāpēc ka viņai vajag to kā jau iepriekš minēju partneri/labāko draugu, bet gan vienkārši veci ar darbu kas palīdzēs audzināt viņas 3 sīkos.smūtijs @ 27.12.2025 09:11
Es laikam dzīvoju citā sabiedrībā, jo man apkārt ir tikai tādas sievietes, kuras ir kopā ar vīriešiem, jo patīk vienam otra kompānija un vīrieši netiek izmantoti. Ja šis ir pa īstam, tad nu žēl, ka tev apkārt ir tik sapuvuši un pretīgi cilvēki.
akul12 @ 27.12.2025 12:23Ja dzīvo ar sievieti, kā dzīvokļa biedrs, tad nebrīnies, ka sievietei pohuj ?
Lai arī vīrieši tiek padarīti par seksa apmākto dzimumu, sievietei labs sekss ir svarīgāks, kā vīrietim. Tad tikai nāk draugu, emocionālā daļa.
Tāpēc var tikai brīnīties, kāpēc sievietes turas pie toksiskiem vīriešiem, bet sekss labs.
Online saitos vienmēr sieviete būs priviliģēta, jo attiecība tur 1 pret 3 un no 30+ gadniecēm ko gan citu gaidīji, ja ne bērnu čupu, laiks nestāv uz vietas, sieviete reproduktīvais logs ir 20 gadi... vīrietim tas ir lielāks, bet arī nav bezgalīgs.. kā to propagandē...
Tapēc es saku cilvēki ir dzīvnieki.akul12 @ 27.12.2025 12:23Ja dzīvo ar sievieti, kā dzīvokļa biedrs, tad nebrīnies, ka sievietei pohuj ?
Lai arī vīrieši tiek padarīti par seksa apmākto dzimumu, sievietei labs sekss ir svarīgāks, kā vīrietim. Tad tikai nāk draugu, emocionālā daļa.
Tāpēc var tikai brīnīties, kāpēc sievietes turas pie toksiskiem vīriešiem, bet sekss labs.
Online saitos vienmēr sieviete būs priviliģēta, jo attiecība tur 1 pret 3 un no 30+ gadniecēm ko gan citu gaidīji, ja ne bērnu čupu, laiks nestāv uz vietas, sieviete reproduktīvais logs ir 20 gadi... vīrietim tas ir lielāks, bet arī nav bezgalīgs.. kā to propagandē...
KR083 @ 27.12.2025 19:50Tapēc es saku cilvēki ir dzīvnieki.
Es ar cilvēkiem komunicēju maz man viss kārtībā, bet iepriekš es biju minējis ka cilvēki dzīvo vadoties pēc saviem dzīvnieciskajiem instinktiem, un reku akul tikai to apliecināja, kad sievietēm sekss ir svarīgāks par draudzibu un emocionālajām velmēmsmūtijs @ 27.12.2025 20:08
Nav ko dzīvot zvēru dārzā.
KR083 @ 27.12.2025 20:12Es ar cilvēkiem komunicēju maz man viss kārtībā, bet iepriekš es biju minējis ka cilvēki dzīvo vadoties pēc saviem dzīvnieciskajiem instinktiem, un reku akul tikai to apliecināja, kad sievietēm sekss ir svarīgāks par draudzibu un emocionālajām velmēm
Kāds tu esi darbā, kā kolēģis? Ko labu kolēģi var pateikt par tevi?KR083 @ 27.12.2025 20:12Es ar cilvēkiem komunicēju maz man viss kārtībā, bet iepriekš es biju minējis ka cilvēki dzīvo vadoties pēc saviem dzīvnieciskajiem instinktiem, un reku akul tikai to apliecināja, kad sievietēm sekss ir svarīgāks par draudzibu un emocionālajām velmēm
patroneses @ 27.12.2025 20:53Lai sievietei sekss būtu labs, attiecībām ir jābut toksiskām.
Sanāk ka sievietēm tas ir svarīgi.
To var aizstāt tikai totāla fiziska atkarība no vīrieša nāves briesmu apstākļos.
smūtijs @ 27.12.2025 20:59
Kas ir šis par suņa murgu?
smūtijs @ 27.12.2025 20:15
Akul vispār nav jāņem par pilnu.
Man ar kolēģiem nav naidīgas attiecības. Es vienīgi nepiedalos nekādās darba vietas organizētajās aktivitātēs.danielaaaa @ 27.12.2025 20:41Kāds tu esi darbā, kā kolēģis? Ko labu kolēģi var pateikt par tevi?