Tigeriene @ 20.12.2025 18:23Izlasīju abas diskusijas.
Secinājums viens: diemžēl jāpiekrīt pārējiem - vaina nav izskatā (kaut arī bildes vairs nav, ticu, ka nav tik traki; starpcitu, dīvaina rīcība izdzēst bildi, jo kas slikts var notikt, ja tā bilde paliks? Vismaz vairāk cilvēku varētu novērtēt.), bet gan attieksmē.
Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs.
Man līdzīgi, tomēr citādāk - man 27, man arī nekad neviens vīrietis nav bijis (ok, pirms kāda laika bija vienkārši draugs (friend), bet es pat īsti nebiju mērķējusi uz attiecībām - es tieši gribēju vienkārši draudzēties (lai gan tiesa, klusībā tāpat cerēju, ka kaut kas varētu izveidoties - tas jau tikai normāli); bet nu tā, kā vienā brīdī viņš, protams, sāka izrādīt citādāku interesi, bet es tā īsti atpakaļ interesi neizrādīju, tad viņš vienā brīdī pazuda (par ko es nebrīnos, jo tā tam arī būtu jābūt - neviens normāls vīrietis negaidīs n-tos gadus uz sievieti, kad viņa saņemies (ja vispār).)
Mani skolas laikā arī apbižoja, bet ne par izskatu. Par vienu citu lietu (kuru es nevaru mainīt, taču varu mainīt attieksmi pret to, ko es nedaru). Un tas man velkas līdzi visu dzīvi, kaut arī pagājuši 14 gadi. Rezultātā, man bail no pilnīgi visiem cilvēkiem (pat no savas ģimenes), man ir grūti ar kādu sākt runāt, draudzēties u.t.t. Jo man visu laiku liekas, ka man atkal kaut ko varētu pateikt par to lietu. Kaut arī ar prātu saprotu, ka pieaugušie parasti neuzvedas kā bērni vai jaunieši un nesmejas par citādākiem cilvēkiem. Bet es nespēju no tā tikt vaļā.
Plus es vēl apzināti mērķtiecīgi meklēju attiecības (vairs gan tā nedaru), kas apkārtējos tieši atbaidīja, jo to varēja sajust.
"Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs."Tigeriene @ 20.12.2025 18:23Izlasīju abas diskusijas.
Secinājums viens: diemžēl jāpiekrīt pārējiem - vaina nav izskatā (kaut arī bildes vairs nav, ticu, ka nav tik traki; starpcitu, dīvaina rīcība izdzēst bildi, jo kas slikts var notikt, ja tā bilde paliks? Vismaz vairāk cilvēku varētu novērtēt.), bet gan attieksmē.
Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs.
Man līdzīgi, tomēr citādāk - man 27, man arī nekad neviens vīrietis nav bijis (ok, pirms kāda laika bija vienkārši draugs (friend), bet es pat īsti nebiju mērķējusi uz attiecībām - es tieši gribēju vienkārši draudzēties (lai gan tiesa, klusībā tāpat cerēju, ka kaut kas varētu izveidoties - tas jau tikai normāli); bet nu tā, kā vienā brīdī viņš, protams, sāka izrādīt citādāku interesi, bet es tā īsti atpakaļ interesi neizrādīju, tad viņš vienā brīdī pazuda (par ko es nebrīnos, jo tā tam arī būtu jābūt - neviens normāls vīrietis negaidīs n-tos gadus uz sievieti, kad viņa saņemies (ja vispār).)
Mani skolas laikā arī apbižoja, bet ne par izskatu. Par vienu citu lietu (kuru es nevaru mainīt, taču varu mainīt attieksmi pret to, ko es nedaru). Un tas man velkas līdzi visu dzīvi, kaut arī pagājuši 14 gadi. Rezultātā, man bail no pilnīgi visiem cilvēkiem (pat no savas ģimenes), man ir grūti ar kādu sākt runāt, draudzēties u.t.t. Jo man visu laiku liekas, ka man atkal kaut ko varētu pateikt par to lietu. Kaut arī ar prātu saprotu, ka pieaugušie parasti neuzvedas kā bērni vai jaunieši un nesmejas par citādākiem cilvēkiem. Bet es nespēju no tā tikt vaļā.
Plus es vēl apzināti mērķtiecīgi meklēju attiecības (vairs gan tā nedaru), kas apkārtējos tieši atbaidīja, jo to varēja sajust.
KR083 @ 20.12.2025 21:43"Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs."
Apbrīnojami, kad es esmu pat reālus iz dzīves gadījumus teicis un cilvēki šeit saka ka viss tikai manā galvā, viss tikai izdomājums patiesībā jau tā nav... ?
Neatbilsu nevienai šai kategorijai, jo es uz ielas nekad mūžā svešu cilvēku neuzrunātu. Necieņas izrādīšana tā ir, kad cilvēks iet savās darīšanās un kāds no malas piesienās.Džinga @ 20.12.2025 22:22
Kuri tad ir tie reālie dzīves gadījumi?
Es reāli nevaru iedomāties nevienu redzētu vīrieti, kurš būtu tik nesmuks, lai lieliska personība to neatsvērtu. Tie kuriem es uz ielas neatbildētu ir sadzērušies, netīri, nepieklājīgi vai rada nedrošības sajūtu (skarās klāt, izsaka pretīgus komentārus). Ja tu neatbilsti šīm īpašībām, tad visas iespējas uzsākt sarunu ar kādu meiteni, neiestāstīsi man pretējo.
KR083 @ 20.12.2025 23:39Neatbilsu nevienai šai kategorijai, jo es uz ielas nekad mūžā svešu cilvēku neuzrunātu. Necieņas izrādīšana tā ir, kad cilvēks iet savās darīšanās un kāds no malas piesienās.
Nerakstīšu vairāk, bet iepriekšējā tēmā bija ļoti garš komentārs par to. Pedējo reizi vel bija viens gadījums līdzīgs šī rudens sākumā.
Un to diskusiju pametu jo es jau 10x te esmu teicis kāpēc, un ko arī šeit viena sieviete pati atdzina. Ka 50+ gados sievietei vīrieša izskats vairāk nav svarīgs. Bet nu sorry man ir 34 nevis 50+. Man vairāk interesēja viedokļi no piemēram vecuma grupas 25 - 35. Jo redz kur āķis, tajā vecumā sievietes vēl uz vīriešiem skatās kā uz potenciālajiem bērnu tēviem, un dabiski ka viņas negribēs pēcnācējus no neizskatīga vīrieša. Tādēļ arī tāda gada gājuma sievietēm mēle ir asāka, kad runa iet par vīrieša izskatu.
KR083 @ 20.12.2025 21:43"Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs."
Apbrīnojami, kad es esmu pat reālus iz dzīves gadījumus teicis un cilvēki šeit saka ka viss tikai manā galvā, viss tikai izdomājums patiesībā jau tā nav... ?
patroneses @ 21.12.2025 08:27KR vienkārši intuitīvi jūt, ka bez sievietes būs labāk. Viņš vēl nav gatavs tai katastrofai dzīvē, kas būs ja dabūs kādu sievieti un dažus bērniņus. Tad sāksies izaugsmes motivēšana, izdegšana 5 darbos, alkohols un emocionālā elle mājās. Tad šķiršanās uzturlīdzeķļi, visādi liegumi un kartona meklēšana apkārtnes konteneros. Labā ziņa ir tā ka atkritumus tagad šķiro, kartons ir labākā stāvoklī. Nekas jēdzīgs ar sievieti nespīd kā vien var būt nedaudz ielidzis medusmēnesis sākumā. It īpaši ja nauda ir ap vidējo.
Nu cik es esmu pamanījis te uz visu forumu ir kādas 6 aktivākās komentētājas, kautkur te redzēju ka viena uz otru te dirsāties un vienai vispar ap 70 izrādijas. Tapec arī man tādi pieņēmumi.Džinga @ 20.12.2025 23:43
Tu vienkārši automātiski pieņem, ka visas, kas komentēja ir 50 +? Man, piemēram, ir 32 un es arī biju viena no tām, kas teica, ka tu izskaties pilnīgi okei. Pavisam noteikti lielākā daļa šeit nav 50 +, dažas varbūt.
kāpēc tev liekās ka es esmu bedrē?Spooky1070 @ 21.12.2025 09:01Tēmas autoram sieviete ir mazākais ko viņam pašlaik vajag. Nu labi pieņemsim ka tu dabūtu to sievieti, un tālāk? jūs nokniebtos un ko tālāk? tālāk tev sekotu vesela virkne ar jaunām problēmām kuras summētos klāt pie tavām jau gadu gadiem ielaistajām problēmām. Vis pirms tev vajag pašam sakārtot savu dzīvi, kā arī mentālo veselību , un tikai pēc tam domāt vai es patiešām vēlos ielaist savā dzīvē kādu sievieti vai arī vecpuiša dzīve mani apmierina. Tev ir vajadzīgs rīcības plāns pa punktiem kā tikt ārā no bedres. Man ir aizdomas ka esi izaudzis bez tēva klātbūtnes ģimenē ka audzinājušas sievietes un nav bijis kāds stiprs vīriešu paraugcilvēks nekad.
Bija man tēvs. Manā ģimenē vīrieši visi ir bijuši tehniski cilvēki tāpēc arī uzaugu pēc ideoloģijas ka vīrietim jāmāk savām rokām, visu darit. Nevis dēļ sievietēm bet tīri dēļ paša pašcieņas. Jāprot gan remontu uztaisit mājas, gan ūdens trubas savilkt, gan elektrību pārvilkt, gan mašīnu salabot kad kautkas notiek, gan piemājas vārtiņiem eņģes piemetināt. Es varu teikt droši ka es to visu protu, jo augot uzskatīju kā pienākumu to visu mācīties.KR083 @ 21.12.2025 09:36kāpēc tev liekās ka es esmu bedrē?
Un zini, attiecības esmu redzējis tikai filmas, publikā arī neizeju. Tas ir vaitad normāli, satikties un uzreiz kniebties? Man jau liekās ka var arī vienkārši draudzēties...
KR083 @ 20.12.2025 23:39Neatbilsu nevienai šai kategorijai, jo es uz ielas nekad mūžā svešu cilvēku neuzrunātu. Necieņas izrādīšana tā ir, kad cilvēks iet savās darīšanās un kāds no malas piesienās.
Nerakstīšu vairāk, bet iepriekšējā tēmā bija ļoti garš komentārs par to. Pedējo reizi vel bija viens gadījums līdzīgs šī rudens sākumā.
Un to diskusiju pametu jo es jau 10x te esmu teicis kāpēc, un ko arī šeit viena sieviete pati atdzina. Ka 50+ gados sievietei vīrieša izskats vairāk nav svarīgs. Bet nu sorry man ir 34 nevis 50+. Man vairāk interesēja viedokļi no piemēram vecuma grupas 25 - 35. Jo redz kur āķis, tajā vecumā sievietes vēl uz vīriešiem skatās kā uz potenciālajiem bērnu tēviem, un dabiski ka viņas negribēs pēcnācējus no neizskatīga vīrieša. Tādēļ arī tāda gada gājuma sievietēm mēle ir asāka, kad runa iet par vīrieša izskatu.
KR083 @ 21.12.2025 09:35Nu cik es esmu pamanījis te uz visu forumu ir kādas 6 aktivākās komentētājas, kautkur te redzēju ka viena uz otru te dirsāties un vienai vispar ap 70 izrādijas. Tapec arī man tādi pieņēmumi.
Džinga @ 20.12.2025 22:22
Kuri tad ir tie reālie dzīves gadījumi?
Es reāli nevaru iedomāties nevienu redzētu vīrieti, kurš būtu tik nesmuks, lai lieliska personība to neatsvērtu. Tie kuriem es uz ielas neatbildētu ir sadzērušies, netīri, nepieklājīgi vai rada nedrošības sajūtu (skarās klāt, izsaka pretīgus komentārus). Ja tu neatbilsti šīm īpašībām, tad visas iespējas uzsākt sarunu ar kādu meiteni, neiestāstīsi man pretējo.
Savā dzīves laikā esmu redzējis pārus kur sieviete ir kopā ar "dalbajobu" bet uz to piever acis jo čalis ir izskatīgs. Tākā jā tādi gadījumi noteikti ir daudz.selestine @ 21.12.2025 11:58es ta gandriz 50 gadiga sieviete?bet autors mani parprata.Nevis ka nav svarigs izskats,bet izskats neko nedos viens pats neko Varbut hebjada super modelis,bet ja ir dalbajobs debilikis,tad tas to neglabs.Un iemilas pasa cilveka.Man jauniba ir bijusi vairaki tiesam ne parak smuki cali,viens pat bez zobiem,bet vinam bij tada harizma,vnk jumtu rava nost.