Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 430
Reģ: 20.02.2024
23.12.2025 17:55 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
Jekunee @ 23.12.2025 17:32

Viņs zin, ko grib! Ekonomēt naudu uz dzīvošanu un dzīvot kā lidz šim, neko savā dzīvē neuzlabojot, bet ar sekām no šādas dzīves, gan gatavs samierināties, jo tā viņam ērtāk un lētāk! Vaina slēpjas naudas netērešanas faktorā
(taupība) un sudīgā attieksme, pret pasauli un sevi.

No šāda cilvēka novēršas prom netikai sievietes, bet arī vīrieši. Neviens negribēs sev šādu cilvēku savā sabiedrībā redzēt! Ne draugi ,ne kolēģi, ne paziņas ne potencialās partneres. Es domāju, ka pat viņa vecākiem ir vienkārši KAUNS un riebums pret šādu bērnu, dēlu un cilvēku .Domāju, ka tie vecāki viņu tikai pacieš, dēļ tā ka tas ir viņu vienīgais bērns un cita nav.
23.12.2025 17:58 |

Reitings 430
Reģ: 20.02.2024
Jekunee @ 23.12.2025 17:58

No šāda cilvēka novēršas prom netikai sievietes, bet arī vīrieši. Neviens negribēs sev šādu cilvēku savā sabiedrībā redzēt! Ne draugi ,ne kolēģi, ne paziņas ne potencialās partneres. Es domāju, ka pat viņa vecākiem ir vienkārši KAUNS un riebums pret šādu bērnu, dēlu un cilvēku .Domāju, ka tie vecāki viņu tikai pacieš, dēļ tā ka tas ir viņu vienīgais bērns un cita nav.

To jau viņš rakstīja, ka kā minimums omei ir riebums pret viņu. Tēvs arī neapmierināts (ar Min91 kontu postēja par tēvu). Par māti neko neatradu. Bet lai dēls saietu tik lielā dēlī, ka 30+ ir nevainīgs un dzīvo bērnības istabā, tur 99% gadījumu tieši vecāki ir veikuši lielu ieguldījumu, tā ka vecākiem būtu pirmkārt par sevi jākaunas.
23.12.2025 18:02 |

Reitings 87
Drīz autors neizturēs un izdzēsis šo profilu. Pec laika izveidos jaunu tēmu no cita. Un atkal apgalvos ,ka viņam nekāda saistiba nav ar tiem citiem profiliem."Profesionāls dirsējs un melis" , ka tikai viņs nav arī Narciss un egoists. Narcisms ,arī skaitās kā mentālie traucejumi, kad cilvēks melo. Varbūt kādi mentālie traucējumi, viņam. Varbūt jau staigā pa visādiem ārstu kabinetiem. Pazīstu es šitādus meļus un dirsējus, viņus var diezgan ātri atkost no malas.Kristaps var censties un dirst cik grib savus melus, tāpat neviens viņam šeit netic, varbut viņs pats sevi mēģina parliecināt par pretējo, ka viņs ir normāls?
23.12.2025 18:13 |

Reitings 87
Krišjānis Kariņš @ 23.12.2025 18:02

To jau viņš rakstīja, ka kā minimums omei ir riebums pret viņu. Tēvs arī neapmierināts (ar Min91 kontu postēja par tēvu). Par māti neko neatradu. Bet lai dēls saietu tik lielā dēlī, ka 30+ ir nevainīgs un dzīvo bērnības istabā, tur 99% gadījumu tieši vecāki ir veikuši lielu ieguldījumu, tā ka vecākiem būtu pirmkārt par sevi jākaunas.

Nu viņu vaina ir tāda, ka pieļāva no dēla šādu attieksmi un ricību nekur nejiet prom no viniem un nesākt savu neatkarīga cilvēka dzīvi. Ja vecaki būtu likuši viņam atrast savu dzīvesvietu , viņs jau sen būtu prom ar savām paunām un īri maksātu. Bet takā dēls uzkata, ka tas ir normāli un pieņemami neko nemaksāt par savu dzīves vietu, un vecāki neko neteica , vai nemēģināja viņu izgrūst āra no mājas ,tad rekur rezultāts. Pieaudzis tēviņs, kas sēž uz kakla senčiem.😀 Pieaudzis nekaunīgs cilvēks, kas uzdzīvo uz vecāku rēķina.Nemaz nedomā vākties āra no vecaku mitekļa. Kurš vēl brīnās ,ka viņs citiem tik ļoti nepatīk un riebj.
23.12.2025 19:09 |

Reitings 193
Ēdu un skatos kā cilvēks pats galvā kautko izdomā un pats sevi uzvelk ar saviem komentāriem. Smieklīgi 😀
23.12.2025 20:34 |

Reitings 87
KR083 @ 23.12.2025 20:34
Ēdu un skatos kā cilvēks pats galvā kautko izdomā un pats sevi uzvelk ar saviem komentāriem. Smieklīgi ?

Tu slēpies aiz smiešanās maskas.😀 Ta ir aizsargreakcija uz to ko izlasiji! Jo tu neko vairs normalu pateikt šajā sakara nevari ,jo viss atbilst taisnībai par tavu dzīvi ! tapēc viss, kas tev atliek ir pasmieties itkā, jo neko citu tu vairs nevari komentēt! Un šada ir tipiska reakcija no šādiem cilvēkiem kā TU ( meļi un dirsēji )Kristap.
23.12.2025 21:19 |

Reitings 193
Jekunee @ 23.12.2025 21:19

Tu slēpies aiz smiešanās maskas.? Ta ir aizsargreakcija uz to ko izlasiji! Jo tu neko vairs normalu pateikt šajā sakara nevari ,jo viss atbilst taisnībai par tavu dzīvi ! tapēc viss, kas tev atliek ir pasmieties itkā, jo neko citu tu vairs nevari komentēt! Un šada ir tipiska reakcija no šādiem cilvēkiem kā TU ( meļi un dirsēji )Kristap.
Nē es vnk neko vairs nesaku. Jo jūs šeit acīm redzami par mani zinat visu vairāk nekā es.
23.12.2025 21:30 |

Reitings 38
Reģ: 13.11.2021
Piekrītu tam, ka nauda jātaupa un nevajag šķiesties pa labi un pa kreisi, bet jādzīvo ir atsevišķi. Tā tu vismaz parādīsi, ka esi patstāvīgs vecis ar stabiliem ieņēmumiem. Vienkārši redzot, ka tu dzīvo ar vecākiem var rasties iespaids, ka tu sēdi viņiem uz kakla. Tas jau atgrūž un ne par ko labu neliecina. Tas, ka Tu visu laiku runā par bezjēdzīgu naudas tērēšanu rada iespaidu, ka esi centu pisējs. Tas arī atgrūž. Vienkārši zinu tādus, veikalā pie kases skaita katru centu un katram produktam pēta gramus, lai saprastu cik tas izdevīgi un cik nē. Vienkārši pats par sevi radi tādu iespaidu. Jebkuram normālam vecim ir pie vienas vietas kurš un ko domā par viņa izskatu, katrs staigā tā, kā viņam ērtāk. Zinu vienu tava vecuma čali kuram ir čirkaini mati, bet viņam ir ērtāk, kad ir nodzinis un nullīti. Esmu dzirdējusi, kā cilvēku bars māca, ka viņam jāstaigā ar čirkainiem matiem jo tie redz viņam piestāv pēc viņu domām, bet tikai viņam ir pie kājas viņu visu viedoklis, kā dzina un nullīti, tā dzen, jo viņam tā ērtāk. NOSPĻAUJIES UZ TIEM KOMENTĀRIEM KO TEV IZSAKA PAR IZSKATU! Tu saki ka kolēģes draudzene pēc tavām domām izjuta pret tevi nepatiku tiklīdz tevi pamanīja. Tie ir tavi stereotipi uz kuriem esi ieciklējies un tas ir stulbi. Sievietei, kura tev patīk nopērc kaut vai burgeri un pasaki, ka vienkārši uzcienā. Man personīgi atgrūž tie veči, kuriem katrs otrais ir lamuvārds, vai arī izsaka vecus, nodrāztus, jēlus jociņus. Man arī nepatīk, ja vecis nevienu dienu nevar iztikt bez alkohola, bet es neredzu neko sliktu, ja cilvēks piektdienas vakarā izdzer pāris alus bundžas. Iedzer biežāk, neesti tik pareizs, jo tā redz tam jābūt, parādi, ka vari arī atlaist, tas tevi atslābinās un palīdzēs kļūt drošākam. Pasūti to cilvēku viedokļus kuri kaut ko saka par tavu izskatu. Esi drošāks un parādi ka esi patstāvīgs, nevis sēdi uz vecāku kakla.
25.12.2025 16:22 |

Reitings 87
Man arī nepatīk, ja vecis nevienu dienu nevar iztikt bez alkohola, bet es neredzu neko sliktu, ja cilvēks piektdienas vakarā izdzer pāris alus bundžas. Iedzer biežāk, neesti tik pareizs, jo tā redz tam jābūt, parādi, ka vari arī atlaist, tas tevi atslābinās un palīdzēs kļūt drošākam. Pasūti to cilvēku viedokļus kuri kaut ko saka par tavu izskatu. Esi drošāks un parādi ka esi patstāvīgs.

Tu iesaki vīrietim ar alkoholu risināt problēmas! Tas ir galīgi nepareizi un ačgārni ,to noteikiti nevajadzētu darīt.👎 Cilvēkam pašam bez alkohola ietekmes ir jasaprot, ka viņam ir jāmaina sava uzvedība, vai ja nespēj pats ar sevi tikt galā, tad jāiet pie psihiloga, jo vairāk gadi pajies tādā dzīvē jo autors būs nelaimīgāks dusmīgāks un neapmierinātaks ar savu dzīvi līdz vairs neredzēs jēgu ko iesākt un darīt, kas novedīs vel lielākā bedrē
Vai nu tu troļļo vai nu raksti galīgi sūdīgus ieteikumus!!!😀👎
25.12.2025 16:30 |

Reitings 87
Piekrītu tam, ka nauda jātaupa un nevajag šķiesties pa labi un pa kreisi, bet jādzīvo ir atsevišķi. Tā tu vismaz parādīsi, ka esi patstāvīgs vecis ar stabiliem ieņēmumiem. Vienkārši redzot, ka tu dzīvo ar vecākiem var rasties iespaids, ka tu sēdi viņiem uz kakla. Tas jau atgrūž un ne par ko labu neliecina. Tas, ka Tu visu laiku runā par bezjēdzīgu naudas tērēšanu rada iespaidu, ka esi centu pisējs. Tas arī atgrūž. Vienkārši zinu tādus, veikalā pie kases skaita katru centu un katram produktam pēta gramus, lai saprastu cik tas izdevīgi un cik nē. Vienkārši pats par sevi radi tādu iespaidu
. 👍 Šim gan es ļoti viedoklim piekritīšu. Tieši tā centu pisējs. Nav brīnums, ka sievietes tādu blakus necietīs, kas skaita centiņus un burkšķ cik viss dārgi.😀
25.12.2025 16:35 |

Reitings 193
danielaaaa @ 25.12.2025 16:22
Piekrītu tam, ka nauda jātaupa un nevajag šķiesties pa labi un pa kreisi, bet jādzīvo ir atsevišķi. Tā tu vismaz parādīsi, ka esi patstāvīgs vecis ar stabiliem ieņēmumiem. Vienkārši redzot, ka tu dzīvo ar vecākiem var rasties iespaids, ka tu sēdi viņiem uz kakla. Tas jau atgrūž un ne par ko labu neliecina. Tas, ka Tu visu laiku runā par bezjēdzīgu naudas tērēšanu rada iespaidu, ka esi centu pisējs. Tas arī atgrūž. Vienkārši zinu tādus, veikalā pie kases skaita katru centu un katram produktam pēta gramus, lai saprastu cik tas izdevīgi un cik nē. Vienkārši pats par sevi radi tādu iespaidu. Jebkuram normālam vecim ir pie vienas vietas kurš un ko domā par viņa izskatu, katrs staigā tā, kā viņam ērtāk. Zinu vienu tava vecuma čali kuram ir čirkaini mati, bet viņam ir ērtāk, kad ir nodzinis un nullīti. Esmu dzirdējusi, kā cilvēku bars māca, ka viņam jāstaigā ar čirkainiem matiem jo tie redz viņam piestāv pēc viņu domām, bet tikai viņam ir pie kājas viņu visu viedoklis, kā dzina un nullīti, tā dzen, jo viņam tā ērtāk. NOSPĻAUJIES UZ TIEM KOMENTĀRIEM KO TEV IZSAKA PAR IZSKATU! Tu saki ka kolēģes draudzene pēc tavām domām izjuta pret tevi nepatiku tiklīdz tevi pamanīja. Tie ir tavi stereotipi uz kuriem esi ieciklējies un tas ir stulbi. Sievietei, kura tev patīk nopērc kaut vai burgeri un pasaki, ka vienkārši uzcienā. Man personīgi atgrūž tie veči, kuriem katrs otrais ir lamuvārds, vai arī izsaka vecus, nodrāztus, jēlus jociņus. Man arī nepatīk, ja vecis nevienu dienu nevar iztikt bez alkohola, bet es neredzu neko sliktu, ja cilvēks piektdienas vakarā izdzer pāris alus bundžas. Iedzer biežāk, neesti tik pareizs, jo tā redz tam jābūt, parādi, ka vari arī atlaist, tas tevi atslābinās un palīdzēs kļūt drošākam. Pasūti to cilvēku viedokļus kuri kaut ko saka par tavu izskatu. Esi drošāks un parādi ka esi patstāvīgs, nevis sēdi uz vecāku kakla.
A kam man tas viss ir jāpierāda?
25.12.2025 16:48 |

Reitings 38
Jekunee @ 25.12.2025 16:30

Tu iesaki vīrietim ar alkoholu risināt problēmas! Tas ir galīgi nepareizi un ačgārni ,to noteikiti nevajadzētu darīt.? Cilvēkam pašam bez alkohola ietekmes ir jasaprot, ka viņam ir jāmaina sava uzvedība, vai ja nespēj pats ar sevi tikt galā, tad jāiet pie psihiloga, jo vairāk gadi pajies tādā dzīvē jo autors būs nelaimīgāks dusmīgāks un neapmierinātaks ar savu dzīvi līdz vairs neredzēs jēgu ko iesākt un darīt, kas novedīs vel lielākā bedrē
Vai nu tu troļļo vai nu raksti galīgi sūdīgus ieteikumus!!!??
Nesaku, ka ar alkoholu ir jārisina problēmas, nekādā gadījumā, bet lai atslābinātos dažreiz noder
25.12.2025 16:48 |

Reitings 193
Jekunee @ 25.12.2025 16:30

Tu iesaki vīrietim ar alkoholu risināt problēmas! Tas ir galīgi nepareizi un ačgārni ,to noteikiti nevajadzētu darīt.? Cilvēkam pašam bez alkohola ietekmes ir jasaprot, ka viņam ir jāmaina sava uzvedība, vai ja nespēj pats ar sevi tikt galā, tad jāiet pie psihiloga, jo vairāk gadi pajies tādā dzīvē jo autors būs nelaimīgāks dusmīgāks un neapmierinātaks ar savu dzīvi līdz vairs neredzēs jēgu ko iesākt un darīt, kas novedīs vel lielākā bedrē
Vai nu tu troļļo vai nu raksti galīgi sūdīgus ieteikumus!!!??
Kāpēc tev liekās ka esmu neapmierināts ar savu dzīvi?
25.12.2025 16:49 |

Reitings 193
danielaaaa @ 25.12.2025 16:48
Nesaku, ka ar alkoholu ir jārisina problēmas, nekādā gadījumā, bet lai atslābinātos dažreiz noder
Nav jālieto alkohols lai cilvēks atslābtu.
25.12.2025 16:55 |

Reitings 38
KR083 @ 25.12.2025 16:48
Cilvēkiem, kuri potenciāli varētu būt kopā ar Tevi. Problēma nav izskatā, bet domāšanā.
25.12.2025 17:01 |

Reitings 38
KR083 @ 25.12.2025 16:55
Nav jālieto alkohols lai cilvēks atslābtu.
Katram savs. Man laiku pa laikam vajag vīna glāzi
25.12.2025 17:01 |

Reitings 193
danielaaaa @ 25.12.2025 17:01
Cilvēkiem, kuri potenciāli varētu būt kopā ar Tevi. Problēma nav izskatā, bet domāšanā.
Diezvai es kādu iespaidu atstātu uz "potenciālajām partnerēm" ja es no saviem 1200euro mēnesī, katru mēnesi 500eiro atdotu jankam par to ka varu viņa dzīvoklī vakaros aiziet pārnakšņot + vēl ap 250eiro par viņa dzīvokļa komunālajiem samaksātu, 100 - 120 eiro degvielā un tad visu mēnesi pa 300 ar kapeikām dzīvotu - tad būtu tā otra galējība - kapeipisējs pievērš uzmanību cenām veikalos! 😀
25.12.2025 17:16 |

Reitings 87
KR083 @ 25.12.2025 16:48

Pirmkārt cilvēks priekš sevis dzīvo nevis citiem! Tāpēc sev japierāda, ka esi spējigs ko dzīve nooragnizēt pats saviem spēkiem.
25.12.2025 17:17 |

Reitings 38
KR083 @ 25.12.2025 17:16
Diezvai es kādu iespaidu atstātu uz "potenciālajām partnerēm" ja es no saviem 1200euro mēnesī, katru mēnesi 500eiro atdotu jankam par to ka varu viņa dzīvoklī vakaros aiziet pārnakšņot + vēl ap 250eiro par viņa dzīvokļa komunālajiem samaksātu, 100 - 120 eiro degvielā un tad visu mēnesi pa 300 ar kapeikām dzīvotu - tad būtu tā otra galējība - kapeipisējs pievērš uzmanību cenām veikalos! ?
Tu parādītu to, ka dzīvo pastāvīgi nevis sēdi kādam uz kakla. Tavu ienākumu apmērs visiem nav jāzina.
25.12.2025 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits