Džinga @ 23.12.2025 09:10
Jā, teiktu. Beidz dirsties ne pa tēmu. ?
Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
akul12 @ 23.12.2025 08:47
?
Viss loģiski, uzstādītā latiņa neatbilst realitātei, bet vai to pašu teiktu sievietei, kura žēlojās, ka nav normālu vīriešu ?
Būtu pavisam cita diskusija, par to, ka normālie noprecēti/ aizņemti, atlikušie cūkas vai nodzērušies. ?
KR083 @ 22.12.2025 22:36Tikai gribu zināt kuras tad ir tās problēmas kuras tu gribi izzost? Jo es problēmas neredzu savā dzīvē, tu esi sadomājies ka redzi manā dzīvē problēmas. Noteikti jo mans dzīves veids neatbilst sabiedrības normām. Sorry bet to ka sievietēm ir nepatika pret mani, es neuzskatu par problēmu. To ka es dzīvoju ar māti nevis uzturu kādu vietējo nekustamo īpašumu "biznesmeni" arī es neuzskatu par problēmu. Darbs man ir, hobiji man ir, paēdis esmu. veselība vēl ir. Viss ok.
Dzīvē ir sanācis tā, ka nav īsti ar ko parunāt. laiku pavadu vienatnē, Un vispār īstenībā kautkāds tukšums un nomāktums .... Man ir trauksme un reizēm nāk panikas lēkmes (nē tas nav ka es psihoju, vienkārši sirds sāk sisties, strauja elpošana, nereti trīcēšana.) No labas dzīves laikam
akul12 @ 23.12.2025 09:23
Tas pats uz tevi attiecas ?
Tēmas jautājums:
Pīķene @ 23.12.2025 11:30
Jā, tā ir.
Bet labākais ir tajā, ka autors šo jautājumu uzdeva caurvijot to ap savu dzīvi, un tagad šausminās, ka daļa sākusi viņa dzīvi analizēt, bet pats svēti apgalvo, ka ar to viņam "nav problēmas", taču ir izveidojis tam par godu veselu diskusiju. Pašam būtu daudz vieglāk dzīvot, ja atklāti pats ar sevi parunātu. Nemelojot sev uzliktu uz lapas visas problēmzonas un tad pamazām domātu kā to risināt.
Atmetot visu pārējo par izskatu, dzīvošanu pie vecākiem un tās miljons tēmas, te jebkuram analītiski apveltītam cilvēkam ir skaidrs, ka ož pēc zināma izmisuma. Mēs visi gribam būt mīlēti, svarīgi un vajadzīgi. Vienīgi nesaprotu, kapēc to ir tik kategoriski jānoliedz. Taupības dēļ nav jāsaiet ķīselī.
👍smūtijs @ 23.12.2025 08:30
Ja neuzskati, ka problēmas ir tevī, bet apkārtējos, tad novēlu veiksmi būt par vecpusi līdz mūža galam!
Vispar tur bija labi ja 4 - 5 komentētājas, bet topikam bija 100+ skatījumu. Tākā tā statistika nekam neder.Džinga @ 23.12.2025 09:09
Beidz izlikties, ka tu neredzēji visus tos komentārus, kuri teica, ka izskaties labi tajā savā bildē. ? 9 no 10 komentētājām tā teica, lielākajai daļai ir krietni zem 50 un tā 1 komentēja tikai par frizūru.
Par pārējo visu pofig, bet atmet to naratīvu, ka tevi uzskata par neglītu, jo tā nav. Un ja to atmet, nu tad paliek interesanti noskaidrot, kur ir problēma, tāpēc arī diskusija aiziet beztēmā.
Gribat analizējat manu dzīvi, vienkārši nevajag sapsihoties un sākt dirsties, kad es ignorēju ieteikumus kurus es neesmu prasījis.Pīķene @ 23.12.2025 11:30
Jā, tā ir.
Bet labākais ir tajā, ka autors šo jautājumu uzdeva caurvijot to ap savu dzīvi, un tagad šausminās, ka daļa sākusi viņa dzīvi analizēt, bet pats svēti apgalvo, ka ar to viņam "nav problēmas", taču ir izveidojis tam par godu veselu diskusiju. Pašam būtu daudz vieglāk dzīvot, ja atklāti pats ar sevi parunātu. Nemelojot sev uzliktu uz lapas visas problēmzonas un tad pamazām domātu kā to risināt.
Atmetot visu pārējo par izskatu, dzīvošanu pie vecākiem un tās miljons tēmas, te jebkuram analītiski apveltītam cilvēkam ir skaidrs, ka ož pēc zināma izmisuma. Mēs visi gribam būt mīlēti, svarīgi un vajadzīgi. Vienīgi nesaprotu, kapēc to ir tik kategoriski jānoliedz. Taupības dēļ nav jāsaiet ķīselī.
KR083 @ 23.12.2025 12:26Gribat analizējat manu dzīvi, vienkārši nevajag sapsihoties un sākt dirsties, kad es ignorēju ieteikumus kurus es neesmu prasījis.
Malacis, pareizi dari.Pīķene @ 23.12.2025 12:29
Es personīgi tajā visā ar vieglu smīnu noskatos.
KR083 @ 23.12.2025 12:24Vispar tur bija labi ja 4 - 5 komentētājas, bet topikam bija 100+ skatījumu. Tākā tā statistika nekam neder.
Bet labākais ir tajā, ka autors šo jautājumu uzdeva caurvijot to ap savu dzīvi, un tagad šausminās, ka daļa sākusi viņa dzīvi analizēt, bet pats svēti apgalvo, ka ar to viņam "nav problēmas", taču ir izveidojis tam par godu veselu diskusiju.
Nesamīzos, bet neredzēju jēgu turpināt.Diabolus @ 23.12.2025 12:53
Varbūt būtu vairāk viedokļu par tēmu, ja nebūtu samīzies un izdzēsis bildi, hmm? ?
Kopumā te nevienam nav tava dzīve jādzīvo, šī ir tikai izklaide, pēc 5min pievērsīsimies citai tēmai. Bet tu paliksi ar sevi līdz nākamajam ierakstam forumā.
KR083 @ 23.12.2025 12:24Vispar tur bija labi ja 4 - 5 komentētājas, bet topikam bija 100+ skatījumu. Tākā tā statistika nekam neder.
Pāris dienas tā bilde tur bija. Spriežot pēc šīs diskusijas visi paspēja sakomentēt, jo liekas ka te ir 5 cilvēki uz visu forumu 😀Džinga @ 23.12.2025 13:09
Tu ātri izdzēsi bildi, baigi jau nepaspēja neko sakomentēt.
Un kāpēc lai kāda šeit anonīmi melotu?
Tad padomāju kas gan ir labāks veids kā uzzināt kas sievietēm manī nepatīk, kā paprasīt sievietēm pašām? 😀
Tigeriene @ 23.12.2025 17:27Vārdsakot, čuvaks pats nezin, ko grib.
Jekunee @ 23.12.2025 17:32
Viņs zin, ko grib! Ekonomēt naudu uz dzīvošanu un dzīvot kā lidz šim, neko savā dzīvē neuzlabojot, bet ar sekām no šādas dzīves, gan gatavs samierināties, jo tā viņam ērtāk un lētāk! Vaina slēpjas naudas netērešanas faktorā
(taupība) un sudīgā attieksme, pret pasauli un sevi.