Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Pīķene @ 16.12.2025 07:31

34 gadi nu tiešām nav pensijas vecums.

Pensijas vecums nav ne tuvu, tomēr attiecību veidošana jāizkopj un tikai 34 gados attapties, ka vajag sievieti nav labs sākuma punkts.
queen2820 @ 16.12.2025 09:13

Šis izklausās mazliet stulbi ,es arī nekad neesmu bijusi meitene ,kurai bariem džeki skrietu pakaļ , bet tas netraucē veidot attiecības un iepazīties ar pretējo dzimumu . Tev taču nevajag visas sievietes .

Te sievietes neizprot vīrieša dzīvi... Vidējam vīrietim neviena sieviete nekarās kaklā... nav runas par kādām rindām... Sievietes kaklā karas tikai top 10-20% un pieaugot nekas nemainās...
Pārējiem sieviete pašiem jāuzrunāun jāpierāda, ka ir vērtīgs kandidāts attiecībām.
16.12.2025 09:33 |

Reitings 1859
Reģ: 23.01.2024
KR083 @ 15.12.2025 21:22
Man ir 34 gadi, sen jau vairs nēesmu jauns, un visi klasesbiedri un kura biedri sen jau ir izklīduši. Kā arī es sievietēm nebiju vajadzigs kad biju pusaudzis, nebiju vajadzīgs savos divdesmitajos gados un arī tagad nēesmu vajadzīgs. Diži manā dzīvē nekas nemainās.

Dzīve tikai sākas 30+ gados. 44 gados tiešām var būt daudz grūtāk, bet ne jau 34 gados! 34 gados gāzu kalnus, karjerā, sportā utt.
Apprecējos 36 gados un vispār nebija nekas par vēlu, lai gan Tavos gados mani daži aprobežotie biedēja - vecmeita, kurai viss par vēlu. Nekas un nekad nav par vēlu, kad satiec patiešām nobriedušu cilvēku attiecībām.
16.12.2025 11:00 |

Reitings 1859
Reģ: 23.01.2024
akul12 @ 15.12.2025 21:56
Mrs.True
Šis arī sievietēm būtu jāņem aiz auss, jo tagad feministu propagandas iespaidos domā, ka dzīve sāksies pēc 40 gadiem...

Feministes dziļi sirdī ir lūzeres, kas spītīgi grib sacensties ar vīriešiem un visas šo cīņu zaudē. Nevar iet pret dabas likumiem un cerēt, ka būs citādāk, nekā daba to iekārtojusi...
16.12.2025 11:01 |

Reitings 193
Mrs.True @ 16.12.2025 11:00

Dzīve tikai sākas 30+ gados. 44 gados tiešām var būt daudz grūtāk, bet ne jau 34 gados! 34 gados gāzu kalnus, karjerā, sportā utt.
Apprecējos 36 gados un vispār nebija nekas par vēlu, lai gan Tavos gados mani daži aprobežotie biedēja - vecmeita, kurai viss par vēlu. Nekas un nekad nav par vēlu, kad satiec patiešām nobriedušu cilvēku attiecībām.
uzspied uz manu profilu, tur ir velviena vecāka tēma, vienā komentārā būs arī aprakstīts kāpēc jo projām esmu viens. Tīņu gados meitenēm nepatiku, pieaugot sievietēm arī nē.
16.12.2025 15:27 |

Reitings 2019
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 16.12.2025 15:27
uzspied uz manu profilu, tur ir velviena vecāka tēma, vienā komentārā būs arī aprakstīts kāpēc jo projām esmu viens. Tīņu gados meitenēm nepatiku, pieaugot sievietēm arī nē.

Un tu būsi viens, kamēr nesāksi mainīt savu domāšanu. "es nevienam nepatīku", "esmu tāds un esmu šitāds", bla, bla, bla. Kopš tīņu gadiem ir pagājis laiks, neesi aizdomājies, ka kaut kas ir jāmaina? Bet nu ja gribi dzīvi pavadīt viens, tad paliec kāds esi.
16.12.2025 15:52 |

Reitings 193
smūtijs @ 16.12.2025 15:52

Un tu būsi viens, kamēr nesāksi mainīt savu domāšanu. "es nevienam nepatīku", "esmu tāds un esmu šitāds", bla, bla, bla. Kopš tīņu gadiem ir pagājis laiks, neesi aizdomājies, ka kaut kas ir jāmaina? Bet nu ja gribi dzīvi pavadīt viens, tad paliec kāds esi.
tas ir cilvēku mīļākais teiciens "vajag kautko mainīt" Bet ko? Un te jau runa neiet tikai par tīņu gadiem, arī esot tagad pieaugušam sievietes ir likušas noprast ka nepatīku. Un starpcitu es nemaz neeju klāt un nemēģinu "koļīt" neizrādu tādu necieņu.
16.12.2025 17:22 |

Reitings 3676
smūtijs @ 16.12.2025 15:52

Tīra demagogija...
Protams ar izņēmumiem, bet personības veidojas bērnībā.
Ja visu jaunību nebiji pieņemts, tad šo grūti izmainīt, jo pat īsti neapzinies, ko dari atšķirīgu, kāpēc tevi izstumj no grupas.
Varbūt tevi uzskata par autistu, jo neskaties acīs vai pārāk ilgi skaties acīs, varbūt vienkārši skaudība, ka esi laimīgs un nepakļaujies bara hirarhijai.
16.12.2025 17:57 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Laikam jau vispirms autoram pašam atklāti jāizrunājas ar sevi, lai saprastu, kā tad īsti ir - vai šībrīža situācija apmierina, vai tomēr nē. Jo autors tā nievājoši izsakās par “standarta vīrieti” (vīru/tēvu/uzturētāju), bet par savām izvēlēm pārliecināts cilvēks nemēdz katru mēnesi prasīt svešinieku akceptu.
16.12.2025 18:49 |

Reitings 430
Reģ: 20.02.2024
KR083 @ 13.12.2025 21:52
Man ome arī uzskata, ka vienīgā sieviete kas ar mani gribētu būt kopā būtu kāda bomzene vai dzērāja, tākā tur es nemaz necentīšos neko noliegt. Bet nē, sabiedrība nedomā ka esmu gejs jo sabiedrība nemaz nezin ka es eksistēju. Es nečupojos ar cilvēku bariem, nav man daudz draugu.

Ja tava ome tev tā saka, un vēl arī tavi vecāki tādas replikas atbalsta (vai kā minimums - neko neiebilst), tad mani pilnīgi nepārsteidz, ka tu izolējies no visas pasaules un pat mājās parādies tikai tad, kad jāiet gulēt, lai ne ar vienu no viņiem nav jākomunicē. Palasīju to otru tēmu, par to kā tevi meitenes skolas gados nodirsa un sita, un izklausās, ka esi visu mūžu nodzīvojis izteikti toksiskā un vardarbīgā vidē, kur apkārtējie, ieskaitot paša ģimeni, tevi pazemo. Tas viss daudz ko izskaidro, arī kāpēc 30+ gados joprojām svēti tici, ka visiem cilvēkiem riebies, un viņiem nav pat tevi jāpazīst - viņi tevi vnk ierauga un jau riebies! Bet tāpēc vēl jo neizprotamāk, kāpēc joprojām paliec tajā vidē kā piesiets, kad ir visas iespējas dzīvot citur, ne tikai citā dzīvoklī, bet arī citā pilsētā (vai pat valstī!). Lai ietaupītu dažus simtus eur mēnesī? Un visu mūžu nodzīvotu kā cietumā, psiholoģiski stagnētu, prasītu onlainā svešieniekiem tos pašus jautājumus ko skolas laikā gribēji zināt no klasesbiedrenēm? Ar dzīvošanu pie vecākiem tā 99% gadījumu arī ir problēma - cilvēks mentāli iesprūst infantilā dzīves posmā, kas ir noticis arī ar tevi. Un te nav runa par zeķu mazgāšanu vai ēst taisīšanu, bet par domāšanas veidu.
16.12.2025 19:41 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 16.12.2025 19:41

Ja tava ome tev tā saka, un vēl arī tavi vecāki tādas replikas atbalsta (vai kā minimums - neko neiebilst), tad mani pilnīgi nepārsteidz, ka tu izolējies no visas pasaules un pat mājās parādies tikai tad, kad jāiet gulēt, lai ne ar vienu no viņiem nav jākomunicē. Palasīju to otru tēmu, par to kā tevi meitenes skolas gados nodirsa un sita, un izklausās, ka esi visu mūžu nodzīvojis izteikti toksiskā un vardarbīgā vidē, kur apkārtējie, ieskaitot paša ģimeni, tevi pazemo. Tas viss daudz ko izskaidro, arī kāpēc 30+ gados joprojām svēti tici, ka visiem cilvēkiem riebies, un viņiem nav pat tevi jāpazīst - viņi tevi vnk ierauga un jau riebies! Bet tāpēc vēl jo neizprotamāk, kāpēc joprojām paliec tajā vidē kā piesiets, kad ir visas iespējas dzīvot citur, ne tikai citā dzīvoklī, bet arī citā pilsētā (vai pat valstī!). Lai ietaupītu dažus simtus eur mēnesī? Un visu mūžu nodzīvotu kā cietumā, psiholoģiski stagnētu, prasītu onlainā svešieniekiem tos pašus jautājumus ko skolas laikā gribēji zināt no klasesbiedrenēm? Ar dzīvošanu pie vecākiem tā 99% gadījumu arī ir problēma - cilvēks mentāli iesprūst infantilā dzīves posmā, kas ir noticis arī ar tevi. Un te nav runa par zeķu mazgāšanu vai ēst taisīšanu, bet par domāšanas veidu.
Vot kāpēc cilvēki domā ka tas viss man bija tikai skolas laikā un tagad viss ir čotka? Nē, pieaugušas sievietes arī mēdz izteikt tādas replikas man. Tikai tāpēc ka ar jums tā nenotiek, nevajag ieciklēties, ka tā nenotiek ne ar vienu, kādreiz vajag arī ticēt ko otrs stāsta par savu dzīvi.
16.12.2025 21:05 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 16.12.2025 19:41

Vot kāpēc cilvēki domā ka tas viss man bija tikai skolas laikā un tagad viss ir čotka? Nē, pieaugušas sievietes arī mēdz izteikt tādas replikas man. Tikai tāpēc ka ar jums tā nenotiek, nevajag ieciklēties, ka tā nenotiek ne ar vienu, kādreiz vajag arī ticēt ko otrs stāsta par savu dzīvi.
16.12.2025 21:08 |

Reitings 430
KR083 @ 16.12.2025 21:08

Un tieši to arī rakstīju, ka joprojām esi iestrēdzis tajā pašā toksiskajā vidē, un tajā pašā mentālajā stāvoklī, kurā biji arī skolas laikā. Labāk pastāsti, ko tieši tava ome teica - kāpēc ar tevi tikai bomzes tiktos?
16.12.2025 22:31 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 16.12.2025 22:31

Un tieši to arī rakstīju, ka joprojām esi iestrēdzis tajā pašā toksiskajā vidē, un tajā pašā mentālajā stāvoklī, kurā biji arī skolas laikā. Labāk pastāsti, ko tieši tava ome teica - kāpēc ar tevi tikai bomzes tiktos?
Nezinu īstenībā. Es arī īsti neiebraucu jo es personīgi neciešu dzērājus un esmu noskaņots pilnībā pret alkoholu. Pat pudeli alus vai glāzi vīna savā klatbūtnē netolerēšu. Varbūt viņa arī domāja, ka tādai normālai vidussmēra sievietei nēesmu vajadzīgs, ka mani varētu pieņēmt tikai bezzobaina low life dzērāja. Tāpēc tādu komentu izteica. Vispār nesen lasīju, ka cilvēks sevi spogulī redz pa cik tur procentiem izskatīgāku viņu redz citi no malas. Es kad paskatos spogulī saprotu ka nekā laba tur nav. Tad jau citu acīs laikam vispār žopā 😁
16.12.2025 23:05 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
Jo autors tā nievājoši izsakās par “standarta vīrieti” (vīru/tēvu/uzturētāju), bet par savām

Tāpēc ,ka viņa tāds negrib/ nespēj būt ,tāpēc arī negatīvi izsakās. Tie, kas nevar atļauties braukt uz ārzemēm ceļojumos arī negatīvi izsakās par tiem, kas ceļo, jo vienkarši nespēj atļauties tādu līmeņa dzīvi .😀
17.12.2025 00:12 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
KR083 @ 16.12.2025 21:05

Tu esi iesprūdis mūžīgajā upura lomā. Kāds tu nabadziņš un citi tie lielie ļaundari.
17.12.2025 00:20 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
KR083 @ 16.12.2025 21:08

Neko sievietes izteikt nevar. Krāniņš īss, gejs, tev neviena nedod, bērnības trauma... Visai ierobežots saraksts.
Sieviešu teiktu jāignorē. Var nedaudz iesist pa pakaļu šādā situācijā.
17.12.2025 07:33 |

Reitings 3676
KR083 @ 16.12.2025 23:05
Nezinu īstenībā. Es arī īsti neiebraucu jo es personīgi neciešu dzērājus un esmu noskaņots pilnībā pret alkoholu. Pat pudeli alus vai glāzi vīna savā klatbūtnē netolerēšu. Varbūt viņa arī domāja, ka tādai normālai vidussmēra sievietei nēesmu vajadzīgs, ka mani varētu pieņēmt tikai bezzobaina low life dzērāja. Tāpēc tādu komentu izteica. Vispār nesen lasīju, ka cilvēks sevi spogulī redz pa cik tur procentiem izskatīgāku viņu redz citi no malas. Es kad paskatos spogulī saprotu ka nekā laba tur nav. Tad jau citu acīs laikam vispār žopā ?

Iespējams te arī cēlonis citu cilvēku nepatikai, cilvēkiem nepatīk pārāk paštaisni cilvēki, jo viņiem liekas, ka nosodi.
Pie tam sievietes šo īpasību uztver vēl saasinātāk, jo sievietēm nepatīk uzņemties atbildību par savu rīcību un ļoti patīk, ja viņas pažēlo, lai arī nav pelnīts.
17.12.2025 09:16 |

Reitings 4716
Reģ: 07.09.2023
akul12 @ 16.12.2025 09:33

Pensijas vecums nav ne tuvu, tomēr attiecību veidošana jāizkopj un tikai 34 gados attapties, ka vajag sievieti nav labs sākuma punkts.
Te sievietes neizprot vīrieša dzīvi... Vidējam vīrietim neviena sieviete nekarās kaklā... nav runas par kādām rindām... Sievietes kaklā karas tikai top 10-20% un pieaugot nekas nemainās...
Pārējiem sieviete pašiem jāuzrunāun jāpierāda, ka ir vērtīgs kandidāts attiecībām.

Tie 10-20% procenti ir tīrā teoretizēšana. Ir dabiski, ka cilvēks vēlas sev to labāko (ko nu viņš ar to saprot, tas jau tīri subjektīvi). Bet realitātē ko es redzu-- visi kas grib, veido ğimeni vai attiecības, arī tādi kas it kā skaitās norakstāmi - ap 160 augumā, zemi apmaksātu profesiju pārstāvji un - tadammm! Palīgskolas absolventi (man kaimiņos čalis ar vidēja līmeņa garīgo atpalicību nesen mija laulības gredzenus).
Kas attiecās uz striktu alkohola netolerēšanu - tas jau tikai pluss , mēs milleniāļi esam izauguši grūtajos 90., kur daudziem žūpojoši vecāki ir bijusi skarba ikdiena un tāpēc daudziem ir izteikts riebums pret alko, man katrs otrais pazīstamais vienaudzis nedzer vispār.
17.12.2025 09:36 |

Reitings 3676
Gaby Moreno @ 17.12.2025 09:36

Tie 10-20% procenti ir tīrā teoretizēšana. Ir dabiski, ka cilvēks vēlas sev to labāko (ko nu viņš ar to saprot, tas jau tīri subjektīvi). Bet realitātē ko es redzu-- visi kas grib, veido ğimeni vai attiecības, arī tādi kas it kā skaitās norakstāmi - ap 160 augumā, zemi apmaksātu profesiju pārstāvji un - tadammm! Palīgskolas absolventi (man kaimiņos čalis ar vidēja līmeņa garīgo atpalicību nesen mija laulības gredzenus).
Kas attiecās uz striktu alkohola netolerēšanu - tas jau tikai pluss , mēs milleniāļi esam izauguši grūtajos 90., kur daudziem žūpojoši vecāki ir bijusi skarba ikdiena un tāpēc daudziem ir izteikts riebums pret alko, man katrs otrais pazīstamais vienaudzis nedzer vispār.

Kur teicu, ka neveido, stāsts par tiem 10-20% ir tāds, ka šiem vīriešiem sievietes karas kaklā pašas, bet pārējiem jāspēlē ar vispārpieņemtajām normām. (Jāuzrunā sieviete pirmajam)
Mileniāļi nav nekādi tikumības paraugi. Pats esmu izaudzis cauri 90tajiem un lieliski atceros, kā gandrīz visa klase smēķēja un kāds bija jau 9 klases izlaidums...
Tagad šitie 40 gadīgie mileniāļi z paaudzei meklē veipus ar suņiem 😁
17.12.2025 13:07 |

Reitings 430
KR083 @ 16.12.2025 23:05
Nezinu īstenībā. Es arī īsti neiebraucu jo es personīgi neciešu dzērājus un esmu noskaņots pilnībā pret alkoholu. Pat pudeli alus vai glāzi vīna savā klatbūtnē netolerēšu. Varbūt viņa arī domāja, ka tādai normālai vidussmēra sievietei nēesmu vajadzīgs, ka mani varētu pieņēmt tikai bezzobaina low life dzērāja. Tāpēc tādu komentu izteica. Vispār nesen lasīju, ka cilvēks sevi spogulī redz pa cik tur procentiem izskatīgāku viņu redz citi no malas. Es kad paskatos spogulī saprotu ka nekā laba tur nav. Tad jau citu acīs laikam vispār žopā ?

Par izskatu tev otrā tēmā jau virkne forumiešu uzrakstīja, ka vidusmēra vīrietis. Tu vnk noignorēji visus tos komentārus, jo esi ieciklējies, ka esi izcili neglīts. Un turpini pašapmierināti muldēt kā citu acīs esi ''vispār žopa''. Ok, bērnība ir pilnīgi cits stāsts, bet pieaugušā vecumā tā jau ir tava brīva izvēle - turpināt dzīvot pie omes, kas tevi nodirš, turpināt ieciklēties uz viedokļiem par tevi, kas ir negatīvi, ignorēt un izvairīties no jebkā cita dzīvē kā tikai tā, kas kārtējo reizi apstiprina, ka esi neglīts un nevienam nevajadzīgs. Un visu mūžu skriet pa visiem šiem sūdiem kā kāmja ritenī. Tev 100% ir kaut kas stokholmas sindroma-veidīgs, kad nopietni uztver tikai tos cilvēkus, kas tevi nodirš, un pat nezinot iemeslus kāpēc viņi kaut ko saka, svēti tici viņu teiktajam un vēl atkārto arī citiem. Bet ja kāds pasaka kaut ko labu - meh, "neviena normāla viedokļa" diskusijā neesot (ko iepriekšējā rakstīji par komentāriem, ka izskaties normāli).
17.12.2025 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits