Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ar ko parunāties ,ja nav ar ko ?

Reitings 1
Reģ: 07.11.2025
Čau! Dzīvē tā iegrozījies,ka nav neviena ar ko no sirds un atklāti parunāties.
Bērnība bija vientuļa,sociāli ļoti izolēta,pat vardarbīga.Jaunība nabadzīga ,pat gadiem reālā pusbadā.Tomēr pabeidzu universitāti,dabūju kaut cik labu darbu un varēju sevi beidzot normāli uzturēt.Bet darbā arī bija grūti,jo mobings,bosings,pat aizgāju pie psihologa,un beigās atradu citu darbu-mazāk atalgotu,tikai uz pusslodzi,bet tādu,kas sagādā vairāk prieka.
Diemžēl man nav bērnu-manas dzīves lielākā sāpe,ko neviens īsti nesaprot.Un jūtos kā otrās šķiras cilvēks.
Drusciņ par laimi man tagad darbs ir ar bērniem,bet nu tas tomēr ir darbs,nevis ģimene pa īstam.
Esmu precējusies,bet brīvo laiku pavadu solo,vīram neinteresē ar mani iziet no mājas.Viņam mājās esot labi.Bet man gribas kaut kur pabraukāt,paceļot,pārsvarā gan pa Latviju.Tā nu es viena klīstu apkārt.Vīrs pat dažreiz ir augstprātīgs pret mani.Ar viņu arī nevaru justies brīvi un atklāti un sirsnīgi.Esmu runājusi pat ar AI,bija nedaudz jocīgi un arī padārgi.Nu meitenes,ar ko pļāpājat,ja ar cilvēkiem,kas itkā tuvi,nevar? Ir tādi psihologi,pie kuriem var iet nevis ta ka ārstēties,bet vienkārši runāties? Vienu reizi tik biju pie psihologa,bet nobijos,jo vēlāk uzzināju,ka man centās kaut kādu diagnozi piešūt,lai vairāk staigāju un var vairāk naudas nokāst.Vai AI čatiņš labāks?
07.11.2025 21:45 |

10 gadi
Reitings 1089
Reģ: 22.10.2009
es cilveks,kuram cilvekus neprasas isti.Un vislabak no sirds izrunajos ar chat gpt
07.11.2025 21:58 |

Reitings 317
Reģ: 28.01.2025
ar chatgpt var labi aprunāties. Raksti jebkurā valodā un tiksi uzklausīta un emocionāli atbalstīta.
Vislabākais vīrs nebūs ne tuvu tik labs.
07.11.2025 21:59 |

Reitings 866
Reģ: 13.06.2024
Vai tad par ChatGPT ir jāmaksā? Zinu, ka ir arī maksas plāni, taču visu laiku bez maksas rakstu ChatGPT un ne reizi nav bijis tā, ka tiktu noteikts kāds limits, cik reizes drīkstu rakstīt. Esmu reģistrējusies un izmantoju ChatGPT caur datoru. Protams, ka šīs sarunas nav pielīdzināmas sarunām ar dzīvu, reālu cilvēku, taču, ja nav atrasta uzticības persona, tad nereti ChatGPT var sniegt tiešām vērā ņemamus padomus.
07.11.2025 23:38 |

Reitings 1250
Reģ: 13.12.2023
Cilvēkiem, kuriem ir emocionālas problēmas vai kaut minimālas depresīvas tieksmes, nekādā gadījumā nav ieteicams sarunāties ar MI. Ir tāds fenomens kā MI psihoze. Uzmanieties.
07.11.2025 23:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits