Pirmie gan atskrēja mākleri, kas piedāvāja savus pakalpojumus. Tiem atteicām.
Elemelekaramele @ 30.10.2025 12:37Pārdevu savu dzīvokli tieši šādi - pašiem tur dzīvojot iekšā. Par apskatēm vienmēr vienojas iepriekš, uz to brīdi sakārto dzīvokli, novāc visu lieko no virsmām. Gluži tāpat, kā uz fotografēšanu. Tam, ka var safotografēt tā, lai mazāk nāk skatīties, neticu, nepazīstu nevienu nopietnu pircēju, kas pirks dzīvokli, neapskatot to dzīvē.
Lielākā problēma ir nevis apskatītāji, kas vēlas pirkt, bet salāgot visu pārdošanu ar izvākšanos tā, lai tad, kad dzīvoklis ir pārdots, ir uz kurieni izvākties. Pēc pārrakstīšanas zemesgrāmatā parasti līgumā vienojas, cik ilgā laikā esošais īpašnieks dzīvokli atbrīvos un diez vai kāds jaunais īpašnieks vēlēsies gaidīt mēnešiem ilgi.
Džinga @ 30.10.2025 13:36
Labi sabildēts dzīvoklis nenozīmē, ka pircējs to nopirks dzīvē neapskatot. :D Labi sabildētam dzīvoklim uzreiz atkritīs daļa pircēju, kas ieraudzīs kaut ko, kas galīgi nepatīk.
Es nekad nesaprotu tos sludinājumus, kas ieliek bildes tikai ar fasādi vai tikai ar iekštelpām, kam vajag to, ka zvanās par katru sīkumu un nāk apskatīt, tikai lai aplauztos?
Man jau liekas, ka pārdodot, tieši ir labi, ka nāk skatīties uz vietas, nevis kaut ko pārprot no bildēm un nemaz nepiezvana. Jo vairāk atnāk apskatīties, jo lielāka iespēja, ka kāds nopirks. Protams, ar mēru, jo fotogrāfijām ir tomēr arī jābūt reālistiskām.Džinga @ 30.10.2025 13:36
Labi sabildēts dzīvoklis nenozīmē, ka pircējs to nopirks dzīvē neapskatot. :D Labi sabildētam dzīvoklim uzreiz atkritīs daļa pircēju, kas ieraudzīs kaut ko, kas galīgi nepatīk.
Es nekad nesaprotu tos sludinājumus, kas ieliek bildes tikai ar fasādi vai tikai ar iekštelpām, kam vajag to, ka zvanās par katru sīkumu un nāk apskatīt, tikai lai aplauztos?
Elemelekaramele @ 31.10.2025 13:18Man jau liekas, ka pārdodot, tieši ir labi, ka nāk skatīties uz vietas, nevis kaut ko pārprot no bildēm un nemaz nepiezvana. Jo vairāk atnāk apskatīties, jo lielāka iespēja, ka kāds nopirks. Protams, ar mēru, jo fotogrāfijām ir tomēr arī jābūt reālistiskām.
Un es, starp citu, pati esmu staigājusi pa dzīvokļiem, bez nopietnas vēlmes pirkt, vienkārši, lai salīdzinātu un novērtētu cenas/kvalitātes attiecību. Pa jaunajiem projektiem vairāk gan, ne tādiem dzīvokļiem, kur cilvēki dzīvo iekšā.