Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zeltiņa tīra enerģiju, joks vai realitāte?

Reitings 18
Reģ: 08.10.2023
Sveikas, kāda ir gājusi pie Agneses? 😀🧐

Teksts no viņas IG:

Šobrīd man dzīve notiek ļoti intensīvi — daudz kustības, daudz cilvēku, piedāvājumu, pasākumu.
Un jo vairāk notikumu, jo skaidrāk jūtu — man gribas strādāt ilgākā procesā, ar sievietēm, kuras grib redzēt reālu pārmaiņu.
Jo īstā transformācija notiek starp sesijām — tajos brīžos, kad cilvēks atveras un ir vajadzīgs atbalsts, lai to noturētu.
Es savus klientus turpinu atbalstīt arī pēc sesijām — ar sarunām, balss ziņām, ar to, ka esmu klāt, kad nepieciešams.
No 3. novembra plānoju paņemt vienu līdz trīs sievietes uz mēnesi ilgu, iknedēļas darbu —
kur mēs strādāsim ar enerģiju, balsi un pašapziņu.
Ja tas uzrunā tieši Tevi — raksti man.
Ekrānšāviņš - https://pasteboard.co/ISXrqE9KNVMa.jpg
28.10.2025 15:44 |

Reitings 17894
Reģ: 21.09.2023
Carrie Bradshaw @ 28.10.2025 15:44
Sveikas, kāda ir gājusi pie Agneses? ??
Teksts no viņas IG:
Šobrīd man dzīve notiek ļoti intensīvi — daudz kustības, daudz cilvēku, piedāvājumu, pasākumu.
Un jo vairāk notikumu, jo skaidrāk jūtu — man gribas strādāt ilgākā procesā, ar sievietēm, kuras grib redzēt reālu pārmaiņu.
Jo īstā transformācija notiek starp sesijām — tajos brīžos, kad cilvēks atveras un ir vajadzīgs atbalsts, lai to noturētu.
Es savus klientus turpinu atbalstīt arī pēc sesijām — ar sarunām, balss ziņām, ar to, ka esmu klāt, kad nepieciešams.
No 3. novembra plānoju paņemt vienu līdz trīs sievietes uz mēnesi ilgu, iknedēļas darbu —
kur mēs strādāsim ar enerģiju, balsi un pašapziņu.
Ja tas uzrunā tieši Tevi — raksti man.
Ekrānšāviņš - https://pasteboard.co/ISXrqE9KNVMa.jpg
Nē, arī netaisos. Zeltiņa ar kolēģi izdomājušas veidu, kā pelnīt. Tiem, kas tic ezotērikai un tam, ko ārsti mums nestāsta, varētu šis uzrunāt. Un tādu cilvēku Latvijā netrūkst.
28.10.2025 15:54 |

Reitings 2035
Reģ: 31.01.2023
Vispār gudra ideja. Daudzas pavilksies, ka tieši pati Zeltiņa ar viņām strādās. Lai gan šī šarlatānu metode Latvijā nav akreditēta.
28.10.2025 16:13 |

Reitings 185
Reģ: 18.07.2023
Viņa ir par vēlu ielēkusi vilciena, viss krējums nosmelts. Visas kursiņu autores, kouči ar dīvainiem Krievijas diplomiem un influenceres jau kādus gadus kā minimums piecus manifestē naudu no klienšu maciņiem uz savējo, nav vairs daudz cērpjamo palicis.
28.10.2025 18:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!