akul12 @ 22.10.2025 11:25
Tu apraksti pick me sievietes un pat viņām nav vienalga no kura vīrieša atzinību gūt. Varbūt viņām nav nepieciešama atzinība no top 10% Buļa veidīgajiem vīriešiem, bet kurš katrs nederēs, creepy vīriešu atzinība nederēs.
Tieši otrādi, kaut ko labu jāsaka visām, lai tiešām būtu jaukā puiša iespaids, tālāk jau jāsagrupē pa kategorijām. Tāpat, kā to dara sievietes.
Creepy, paziņas, tikai draugi, viena nakts, FWB, attiecības, laulības, bērni.
Attiecīga komunikācija ar katru grupu.
Sākot ar puķem pats iekļūsi creepy sievietes sarakstā, bet kafija pie sarunas nenāktu par ļaunu, pie nosacījuma, ka kafija pāris soļu attālumā, nevis jābrauc pāri puspilsētai.
Jā bet kā jau minēju, tā liekās vienkārši diršana. Jo cilvēki kad jārunā aiz muguras oj oj kā daiļi var runāt, bet kad paprasa lai pasaka tieši acīs, sākās minstināšanās.akul12 @ 22.10.2025 11:29
Tad tēma ir izsmelta jau pirmajā tēmas lapā.
Izskats tev labs, 2 rokas, 2 kājas ir, tik uz priekšu.
KR083 @ 22.10.2025 12:49Jā bet kā jau minēju, tā liekās vienkārši diršana. Jo cilvēki kad jārunā aiz muguras oj oj kā daiļi var runāt, bet kad paprasa lai pasaka tieši acīs, sākās minstināšanās.
Vēl kas, varbūt kļūdos, bet man liekas šajā forumā ir 50+ gadīgas sievietes. Laikam lai dzirdētu to ko biju gaidijis, vajadzēja to prasīt kādā vietā kur apgrozās piemeram 25 - 35 vecuma grupa....
redz pie kāda secinājuma es nonācu, nepareizajai auditorijai uzdevu to jautājumu. Ja es gribu par sevi info iegūt man to jautājumu vajadzeja uzdot vietā kur manis nosauktajā vecuma kategorijā piemēram 25 - 35 sievietes meklē sev parneri. Jo tādā situācijā cilveks pieverš parasti uzmanību izskatam. Tad es varētu visu uzzināt kas man vainas un kādēļ nēesmi derīgs 😀smūtijs @ 22.10.2025 12:53
Varbūt arī ir 50+, bet ir arī tava vecuma.
KR083 @ 22.10.2025 13:24redz pie kāda secinājuma es nonācu, nepareizajai auditorijai uzdevu to jautājumu. Ja es gribu par sevi info iegūt man to jautājumu vajadzeja uzdot vietā kur manis nosauktajā vecuma kategorijā piemēram 25 - 35 sievietes meklē sev parneri. Jo tādā situācijā cilveks pieverš parasti uzmanību izskatam. Tad es varētu visu uzzināt kas man vainas un kādēļ nēesmi derīgs ?
kļūdies, jo pēc manas pieredzes par mani spriedumu izsaka pirms ar mani sāk runāt. Ir arī nesen līdzīga situācija bijusi..smūtijs @ 22.10.2025 13:34
Beidz vienreiz ieciklēties uz izskatu, es teiktu, ka vaina ir iekšēja, nevis ārēja un tas, ka ir teikušas, ka neesi simpātisks varbūt bija tikai atrunas, jo nepiesaistīji, kad sāki komunicēt.
Iesaku mainīt domāšanu, ka tevī ir kāda vaina vai neesi derīgs. Viss sākas ar to! Un, ja uzskati, ka var piesaistīt tikai ar izskatu, tad rūgti maldies, jo parādīt sevi un savu attiesksmi var pāris sekunžu laikā.
KR083 @ 22.10.2025 13:47kļūdies, jo pēc manas pieredzes par mani spriedumu izsaka pirms ar mani sāk runāt. Ir arī nesen līdzīga situācija bijusi..
varbūt.smūtijs @ 22.10.2025 13:51
nu tad stāja, ķermeņa valoda? Diemžēl bildi neredzu un grūti spriest vai tiešām ir tik traki.
patroneses @ 22.10.2025 11:59
skaidrs ka sievietēm nav vienalga no kura vīrieša gūt atzinību. Un ja nu kādai visi izsaka atzinību - tajā bariņā nav jālien. Bet patiesībā pilnīgi vienalga ko grib sieviete. Ja gribi pateikt atzinibu - pasaki. Tas lēti. Nekādas puķes, kafijas, restorāni, ceļojumi... Tos nevajag pat tad ja kaut kas sāk veidoties un tā kā jau bīdās uz pareizo pusi. Tas ir pamatu pamats - neko neinvestēt. Tikai ja nu kas var dalīties. Atļaut nokosties no sava gaļas gabala, iedzert no savas pudeles, uzsegt savu mēteli, iekāpt savā auto... Investēties var sākt tikai pēc sex. Un arī tad pa minimumu. Kāds nu kuram tas ir. Tā lai sava dzīve nejūt to kā pamanāmu zaudējumu.
KR083 @ 22.10.2025 12:49Jā bet kā jau minēju, tā liekās vienkārši diršana. Jo cilvēki kad jārunā aiz muguras oj oj kā daiļi var runāt, bet kad paprasa lai pasaka tieši acīs, sākās minstināšanās.
Vēl kas, varbūt kļūdos, bet man liekas šajā forumā ir 50+ gadīgas sievietes. Laikam lai dzirdētu to ko biju gaidijis, vajadzēja to prasīt kādā vietā kur apgrozās piemeram 25 - 35 vecuma grupa....
omg ... vīrieši nevar pat iedomāties, cik daudz var nolasīt no acīm, gaitas un vispārējās attieksmes. Un fakts vien, ka tu sāc šitādas tēmas tikai lai atlasītu faktus, kas atbilst tavai "es esmu neglīts un sievietes ir seklas" naratīvam, par to liecina - tu neesi patīkams cilvēks un to var nolasīt.KR083 @ 22.10.2025 13:47kļūdies, jo pēc manas pieredzes par mani spriedumu izsaka pirms ar mani sāk runāt. Ir arī nesen līdzīga situācija bijusi..
Jupiter @ 22.10.2025 15:34omg ... vīrieši nevar pat iedomāties, cik daudz var nolasīt no acīm, gaitas un vispārējās attieksmes. Un fakts vien, ka tu sāc šitādas tēmas tikai lai atlasītu faktus, kas atbilst tavai "es esmu neglīts un sievietes ir seklas" naratīvam, par to liecina - tu neesi patīkams cilvēks un to var nolasīt.
Jupiter @ 22.10.2025 15:34omg ... vīrieši nevar pat iedomāties, cik daudz var nolasīt no acīm, gaitas un vispārējās attieksmes. Un fakts vien, ka tu sāc šitādas tēmas tikai lai atlasītu faktus, kas atbilst tavai "es esmu neglīts un sievietes ir seklas" naratīvam, par to liecina - tu neesi patīkams cilvēks un to var nolasīt.
atkarīgs no sievietes pieredzes dzīvē. tāpēc manipulatori meļi un izmantotāji izvēlas jaunākas sievietes.akul12 @ 22.10.2025 15:42
Nevajag pārspīlēt, jā no gaitas un acīm var nolasīt, ekstraverts, intraverts, autists, bet neko vairāk.
Ja no acīm varētu ko nolasīt, tad meļus, krāpniekus, jākļus varētu izfiltrēt un aiztaupīt sirds sāpes vēlāk. Bet šie indivīdiem acu skatiens visai normāls un gaita arī.
Jupiter @ 22.10.2025 15:46atkarīgs no sievietes pieredzes dzīvē. tāpēc manipulatori meļi un izmantotāji izvēlas jaunākas sievietes.
Komplimentu? Preškam man komplimentu? Nekad mūžā nenoviena nēesmu prasījis komplimentus.Diabolus @ 22.10.2025 16:05
Tev tak nav pilns kalendārs (=problēmas sakne). Te nevienam nav iemesla tev izpatikt, ja neesi pamanījis, diskusijas mēdz būt arī ļoti asas. Tātad secinājums - vai nu tu gribi izspiest komplimentu, vai arī tev ir selektīvās domāšanas sindroms.
Jebkurā gadījumā diezgan drūmi. Atsaucei - man ir nedaudz pāri 30.
P.S. Kāpēc izdzēsi bildi? Neproduktīvs gājiens tava mērķa sasniegšanai…
"un sievietes ir seklas" Pašas kautko izdomājat... Kur es vispar minēju to?Jupiter @ 22.10.2025 15:34omg ... vīrieši nevar pat iedomāties, cik daudz var nolasīt no acīm, gaitas un vispārējās attieksmes. Un fakts vien, ka tu sāc šitādas tēmas tikai lai atlasītu faktus, kas atbilst tavai "es esmu neglīts un sievietes ir seklas" naratīvam, par to liecina - tu neesi patīkams cilvēks un to var nolasīt.
akul12 @ 22.10.2025 15:42
Nevajag pārspīlēt, jā no gaitas un acīm var nolasīt, ekstraverts, intraverts, autists, bet neko vairāk.
Ja no acīm varētu ko nolasīt, tad meļus, krāpniekus, jākļus varētu izfiltrēt un aiztaupīt sirds sāpes vēlāk. Bet šie indivīdiem acu skatiens visai normāls un gaita arī.
patroneses @ 23.10.2025 00:26
No acīm ļoti daudz ko nolasa. Tikai ne vienmēr sanāk pareizi. Bet tam vai pareizi nolasās nav nekādas nozīmes.
Bet ja reiz kāda teica ka nesmuks, tad jau skatījās un vērtēja. Tikai sieviete nekad neko pozitīvu vīrietim neteiks. (ļoti reti teiks). Gribēja pateikt ko labu, bet nespēja - tāpēc pateica ka nesmuks, lai nepadomātu ka karās kaklā.
Vīrieša smukumam vispār ļoti maza nozīme, jo ir redzēti dažādi pāri. Jebkurš cilvēks paliek smuks, ja sāk smaidīt un ir pilns ar enerģiju.