"roast me" topiks.

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Čau. Lieta tāda, palielam visas savas dzīves garumā no sieviešu puses esmu uzskatīts kā neglīts/ neizskatīgs. Ir arī tas man mutiski teikts, tākā nē neko neizdomāju un tas nav manā galvā.
Nezinu varbūt tas dēļ tā, ka palieku vecāks (34 gadi) Gribētos vienkārši uzzināt kas tieši manā izskatā ir nepatīkams. Vienkārši, liekās vieglāk varbūt dzīvot, kad zini. Biju mēģinājis prasīt chat gpt, kas man vainas, bet izrādās ka tas ir ieprogrammēts neaizskart un neaprunāt cilvēkus. Tad padomāju kas gan ir labāks veids kā uzzināt kas sievietēm manī nepatīk, kā paprasīt sievietēm pašām? 😀
Bildi es nezinu kā šeit pievienot, tādēļ ieliku profila attēlu, cerams ka saprotami.
Aizskart mani ir grūti, kopš tīņu gadiem esmu uzaudzējis biezu ādu, tādēļ droši drīkstat izpausties. 😀
18.10.2025 22:22 |

Reitings 3705
Reģ: 11.04.2023
KR083 @ 20.10.2025 17:03
Cik es esmu dzirdējis pēc jūsu sieviešu uzskatiem, pārliecināts vīrietis, nezinu kā lai pieklājīgāk pasaka ir daiļdirsējs. Tāds kas māk smuki un parliecinoši pasakas sastāstīt un sakarināt makaronus uz ausīm sievietēm tā, ka viņām šķiet ka tas ir labākais "husband material" pasaulē. Bet bieži pēc tam sākās kopdzive un pašas saprot ka beigas tāds lohs vien sanācis, Es uzreiz varu pateikt ka tāds nevēlos būt. Pasakas stāstīt un melot man nepatīk, labāk saku visu kā ir, un esmu tāds kāds esmu. Pašam arī vieglāk dzīvot.
Bet manā uztverē ar to pārliecību ir tā, ka nevar būt visur pārliecināts un visur spējīgs. Man piemēram lietas ir kur man ir tā pašpārliecinātība. Piemēram braukšana ar mašīnu/moci, darbošanās ar instrumentiem, mehāniķa/elektriķa darbi tur arī esmu pašparliecināts, jo tajās jomās es zinu ko daru. Un tie "zinu ko es daru" ir arī atslēgvārdi, jo cilvēks nevar būt pārliecināts jomās, lietas no kurām nav nekāda saprašana. Daduzi mēdz izlikties un tēlot to pašparliecinātību. vadās pēc "fake it till you make it" Bet ne es, man nepatīk neko tēlot.

Tā sievietes problēma, ka iegrābusies uz lohu 😁
Tāda tā spēle un visu laiku bijusi.
Sievietēm svarīgi likt just, fantazēt un ja nenolohojies pietiek ar mazumiņu īstuma. Sievietes nesaprot loģiku, jāuzvedas, kā ar bērnu, jāmāk iestāstīt, ka 10 centu vērtā konfekte ir labāka par 2eiro konfekti.
Būs labi, ja fantazēsi par māju, bet dzīvē dzīvoklī pieskrūvēsi virtuves skapīti, bet tas nenozīmē, ka vari nedarīt neko, jo arī bērnam konfekti vajag, tikai tās cena ir otršķirīga.
Ja gribi būt īsts, tad būsi vāveres ritenī.
20.10.2025 17:35 |

Reitings 193
Džinga @ 20.10.2025 12:43

Nu tad nebesies, ka tev šeit sievietes nesaka, ka esi neglīts, bet ņem galvā to, ka visas šeit pateica, ka izskaties labi un vienīgais trūkums bija matu sakārtojums.
man vnk šķiet ka sievietēm nepatīk konflikti konfrotācijas. liekās ka jūs domājat ka ar šo tēmu būs tas pats, tādēļ tās dažas saka ko viņas domā es vēlētos dzirdēt lai miers mājās. bet tā nav.
20.10.2025 18:11 |

Reitings 2450
Reģ: 20.06.2023
KR083 @ 20.10.2025 18:11
man vnk šķiet ka sievietēm nepatīk konflikti konfrotācijas. liekās ka jūs domājat ka ar šo tēmu būs tas pats, tādēļ tās dažas saka ko viņas domā es vēlētos dzirdēt lai miers mājās. bet tā nav.

Ok, papildinājums pirmajam komentāram. 🤣 Pēc izskata tev nav ne vainas, bet kā persona izklausies kā pilnīgs lohs un memļaks, kuru var tikai uzspraust uz mieta un izšrubīt grīdu. Ja gribi dzīvot ar sievieti, beidz žēloties. Ja gribi turpināt žēloties, ej rauj kulakā.
20.10.2025 18:48 |

Reitings 193
fifinators @ 20.10.2025 14:11
Pēc taviem komentāriem var noprast, ka vaina nav tavā izskatā, bet gan uzvedībā un attieksmē.
Nu es varētu piekrist, ja to spriestu cilvēki kas no sākuma sazinās un komunicē ar mani. bet dzives pieredze rāda pretējo, cik ir bijuši gadījumi kad es vispar klusēju, muti neatveru, un jau sievietes uz mani skatas ar sejas izteiksmi kā sūdā iekāpušas. tas nozimē ka esmu jau notiesāts, par izskatu vien, pat neko nepasakot.
20.10.2025 18:54 |

Reitings 2261
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 20.10.2025 17:03
Cik es esmu dzirdējis pēc jūsu sieviešu uzskatiem, pārliecināts vīrietis, nezinu kā lai pieklājīgāk pasaka ir daiļdirsējs. Tāds kas māk smuki un parliecinoši pasakas sastāstīt un sakarināt makaronus uz ausīm sievietēm tā, ka viņām šķiet ka tas ir labākais "husband material" pasaulē. Bet bieži pēc tam sākās kopdzive un pašas saprot ka beigas tāds lohs vien sanācis, Es uzreiz varu pateikt ka tāds nevēlos būt. Pasakas stāstīt un melot man nepatīk, labāk saku visu kā ir, un esmu tāds kāds esmu. Pašam arī vieglāk dzīvot.
Bet manā uztverē ar to pārliecību ir tā, ka nevar būt visur pārliecināts un visur spējīgs. Man piemēram lietas ir kur man ir tā pašpārliecinātība. Piemēram braukšana ar mašīnu/moci, darbošanās ar instrumentiem, mehāniķa/elektriķa darbi tur arī esmu pašparliecināts, jo tajās jomās es zinu ko daru. Un tie "zinu ko es daru" ir arī atslēgvārdi, jo cilvēks nevar būt pārliecināts jomās, lietas no kurām nav nekāda saprašana. Daduzi mēdz izlikties un tēlot to pašparliecinātību. vadās pēc "fake it till you make it" Bet ne es, man nepatīk neko tēlot.

Tikai stulbām sievietēm patīk daiļdirsēji un makaronu karinātāji.
Pašpārliecinātība ir, kad vīrietis pirmkārt ir ar paceltu galvu, spēj pastāvēt par savu viedokli, nevis memļēt, ar savu rīcību parāda, ka sieviete spēj viņam uzticēties.
Ja šis nav fake, ieteiktu palasīt par to grāmatas par šo.
20.10.2025 19:01 |

Reitings 193
fifinators @ 20.10.2025 18:48

Ok, papildinājums pirmajam komentāram. ? Pēc izskata tev nav ne vainas, bet kā persona izklausies kā pilnīgs lohs un memļaks, kuru var tikai uzspraust uz mieta un izšrubīt grīdu. Ja gribi dzīvot ar sievieti, beidz žēloties. Ja gribi turpināt žēloties, ej rauj kulakā.
1. Spriežot pēc tavu komentāru laikiem, es savu bildi izdzēsu pirms tu to paspēji pamanīt, tākā nezinu ko tu vari komentēt par manu izskatu. 2. Topiks bija par to kas manā izskatā ir nepatīkams, nevis par to vai gribu dzīvot kopā ar kādu vai nē, nevajag no tēmas novirzīties.
20.10.2025 22:18 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
KR083 @ 20.10.2025 18:11

Sieviešu eksperts akul12 norāda, ka sievietes nevadās pēc loģikas, bet gan pēc sajūtām. Varbūt mums kolektīvi ieslēdzās mātes-sargātājas instinkts, bet iespējams, ka mums visām ir šobrīd ir mēnešreizes 🤔
20.10.2025 23:35 |

Reitings 193
smūtijs @ 20.10.2025 19:01

Tikai stulbām sievietēm patīk daiļdirsēji un makaronu karinātāji.
Pašpārliecinātība ir, kad vīrietis pirmkārt ir ar paceltu galvu, spēj pastāvēt par savu viedokli, nevis memļēt, ar savu rīcību parāda, ka sieviete spēj viņam uzticēties.
Ja šis nav fake, ieteiktu palasīt par to grāmatas par šo.
vispar jau es arī pastāvu pār savu viedokli 😀
21.10.2025 08:23 |

Reitings 3705
Diabolus @ 20.10.2025 23:35

Sieviešu eksperts akul12 norāda, ka sievietes nevadās pēc loģikas, bet gan pēc sajūtām. Varbūt mums kolektīvi ieslēdzās mātes-sargātājas instinkts, bet iespējams, ka mums visām ir šobrīd ir mēnešreizes ?

Vai tad tā nav? Labiem runātājiem, dejotājiem, dziedātājiem, tusētājiem u.c tukša gaisa kustinātājiem, kuri rada sajūtu sievietei ar sieviešu uzmanību problēmu nav.
Tas, ka redzi cauri tukša gaisa kustinātājam, nenozīmē, ka tavas divas draudzenes nekūst. 😁
21.10.2025 09:17 |

Reitings 2261
Diabolus @ 20.10.2025 23:35

Sieviešu eksperts akul12 norāda, ka sievietes nevadās pēc loģikas, bet gan pēc sajūtām. Varbūt mums kolektīvi ieslēdzās mātes-sargātājas instinkts, bet iespējams, ka mums visām ir šobrīd ir mēnešreizes ?

Izskatās, ka pašam apkārt bijušas tikai tādas sievietes un dzīvo pēc vecu laiku uzskatiem, ka sieviete un loģiskā domāšana neiet kopā.
21.10.2025 09:41 |

Patīk
Reitings 2238
Reģ: 08.09.2025
akul12 @ 21.10.2025 09:17

Vai tad tā nav? Labiem runātājiem, dejotājiem, dziedātājiem, tusētājiem u.c tukša gaisa kustinātājiem, kuri rada sajūtu sievietei ar sieviešu uzmanību problēmu nav.
Tas, ka redzi cauri tukša gaisa kustinātājam, nenozīmē, ka tavas divas draudzenes nekūst. ?

Ja paskatos, kā veicas draudzenēm, kurām 30-40 g.v., it sevišķi, ja jau 35+, ir aktuāli iepazīties un izveidot savu pirmo ģimeni, tur ir vēl citas problēmas.
Vīrieši ar bērniem pūrā pārsvarā ir ar kaut kādām pamatīgām sūdu čupām aiz muguras, kuras sākotnēji nav pamanāmas, un sākotnēji viņi šķiet normāli. Toties daudzi no viņiem ir aktīvi partneres meklēšanā un attiecību veidošanā. Tādi aktīvie gan mēdz būt arī problemātiskie bez bērniem.
Tad vēl ir brīvi pieejami ļoti labi, forši vīrieši bez bērniem, kuriem patiešām nav ne vainas. Taču iemesls tam, kādēļ viņi ir brīvi, ir tas, ka viņi ir pakūtri partneres meklēšanā, uzrunāšanā un attiecību veidošanā.
Taču sausais atlikums ir tāds, ka ļoti apmierinātas ir tieši tās sievietes, kuras savāc šos otros jeb ļaujas sevi savākt. Taču daudzas nav gatavas vairāk un ilgāk pakomunicēt ar šādiem vīriešiem no sava burbuļa, ja ir daudz piedāvājumu no tiem pirmajiem, no kuriem daļa sākotnēji arī šķiet normāli.
21.10.2025 09:42 |

Reitings 3705
smūtijs @ 21.10.2025 09:41

Izskatās, ka pašam apkārt bijušas tikai tādas sievietes un dzīvo pēc vecu laiku uzskatiem, ka sieviete un loģiskā domāšana neiet kopā.

Ieskaidro sievietei, ka par gada laikā uzdāvināto ziedu vērtību, ikea sanāk kāda mēbele un ka par vienu restorāna apmeklējumu nedēļu varētu ēst mājās, vēlu veiksmi 😁
Tāds uzreiz ierakstās nabagu vai skopuļu saraksta, jo sievietei vajag ziedus un ikea mēbeli...
21.10.2025 09:52 |

Reitings 2261
akul12 @ 21.10.2025 09:52

Ieskaidro sievietei, ka par gada laikā uzdāvināto ziedu vērtību, ikea sanāk kāda mēbele un ka par vienu restorāna apmeklējumu nedēļu varētu ēst mājās, vēlu veiksmi ?
Tāds uzreiz ierakstās nabagu vai skopuļu saraksta, jo sievietei vajag ziedus un ikea mēbeli...

Skaidrot jēgas nav un no tādām ir jāizvairās.
Par laimi, manā draudzeņu lokā nav tādu sieviešu.
21.10.2025 10:06 |

Reitings 3705
Law9 @ 21.10.2025 09:42

Ja paskatos, kā veicas draudzenēm, kurām 30-40 g.v., it sevišķi, ja jau 35+, ir aktuāli iepazīties un izveidot savu pirmo ģimeni, tur ir vēl citas problēmas.
Vīrieši ar bērniem pūrā pārsvarā ir ar kaut kādām pamatīgām sūdu čupām aiz muguras, kuras sākotnēji nav pamanāmas, un sākotnēji viņi šķiet normāli. Toties daudzi no viņiem ir aktīvi partneres meklēšanā un attiecību veidošanā. Tādi aktīvie gan mēdz būt arī problemātiskie bez bērniem.
Tad vēl ir brīvi pieejami ļoti labi, forši vīrieši bez bērniem, kuriem patiešām nav ne vainas. Taču iemesls tam, kādēļ viņi ir brīvi, ir tas, ka viņi ir pakūtri partneres meklēšanā, uzrunāšanā un attiecību veidošanā.
Taču sausais atlikums ir tāds, ka ļoti apmierinātas ir tieši tās sievietes, kuras savāc šos otros jeb ļaujas sevi savākt. Taču daudzas nav gatavas vairāk un ilgāk pakomunicēt ar šādiem vīriešiem no sava burbuļa, ja ir daudz piedāvājumu no tiem pirmajiem, no kuriem daļa sākotnēji arī šķiet normāli.

35+ gadu vecumā daudzi veido otrās attiecības, jo dažādu iemeslu dēļ nav izdevušās pirmās, čīkstēšana par veča piekabēm un sūdiem ir tajā pašā plauktiņā, kurā vīriešu čīkstēšana par vientuļajām mātēm... Bērni te nav primārā problēma, bet personas trūkumi, īpašības, kāpēc jāskrien otrajās attiecībās?
Tieši tā ir daudz brīvu, bet no malas kautrīgu vīriešu, kuri nebūt nav slikti, tomēr sieviešu daba dara savu, jo jau no jaunības sievietei galvā iedzīts, ka vīrietim jāuzrunā.
21.10.2025 10:08 |

Reitings 3705
smūtijs @ 21.10.2025 10:06

Skaidrot jēgas nav un no tādām ir jāizvairās.
Par laimi, manā draudzeņu lokā nav tādu sieviešu.

Tieši tā skaidrot nav jēgas jādāvina ziedi un jāgrabina ikea mebelei.
Gan jau ir tādas draudzenes, uzprasi kaut vai, kāpēc ceļojums uz x vietu... 90% sieviete kauca visu gadu, ka atvalinājumā vajag ceļojumu.
Bet ceļojumi arī ir emociju pasākums, nevis loģikas, jo ko gan praktisku sniedz Turcijas, Ēģiptes kūrorti...
Sāksi dzīvot pēc loģikas, praktiski ātri vien sievietei rutīna iestāsies, jo trūkst emociju... 😁
21.10.2025 10:19 |

Patīk
Reitings 2238
Reģ: 08.09.2025
akul12 @ 21.10.2025 10:08

35+ gadu vecumā daudzi veido otrās attiecības, jo dažādu iemeslu dēļ nav izdevušās pirmās, čīkstēšana par veča piekabēm un sūdiem ir tajā pašā plauktiņā, kurā vīriešu čīkstēšana par vientuļajām mātēm... Bērni te nav primārā problēma, bet personas trūkumi, īpašības, kāpēc jāskrien otrajās attiecībās?
Tieši tā ir daudz brīvu, bet no malas kautrīgu vīriešu, kuri nebūt nav slikti, tomēr sieviešu daba dara savu, jo jau no jaunības sievietei galvā iedzīts, ka vīrietim jāuzrunā.

Ne jau par bērniem kā tādiem kāda čīkst. Tā sāls ir tajā, ka sievietes ar maziem bērniem parasti no labiem vīriešiem nemaz tā nešķiras. Tādēļ, ja sieviete ar maziem bērniem,-u šķiras no savu bērnu tēva, tur ir būtiski iemesli.
Ja vēl sievietes, kuras vēlas iepazīties, alkoholiķus, narkomānus vai azartspēļu atkarīgos var atfiltrēt sākumā, tad pirmšķietami normālam vīrietim, kurš labi izskatās, ir izglītots, ar šķietami cienījamu nodarbošanos, ir atraktīvs attiecību sākumā, uz pieres nav rakstīts, ka ilgtermiņā viņš patiesībā ir riebīgs emocionāls varmāka un/vai slīpēts melis un krāpnieks, un tieši šie ir iemesli, kādēļ viņa bērna māte no viņa ir šķīrusies. Vienīgā riska pazīme, ko var redzēt nākmais potenciālais upuris- vīrietis ir ar piekabi. Vēl arī tas, ka daudzi ar piekabēm patiesībā ir maz motivēti (vai nav motivēti) veidot jaunas labas ilgtermiņa attiecības, par ko sievietes attiecību sākumā netiek informētas.
P.S. es te nečīkstu draudzeņu vietā, vnk aprakstu realitāti, ar ko sievietes saskaras.
21.10.2025 11:20 |

Reitings 3705
Law9 @ 21.10.2025 11:20

Ne jau par bērniem kā tādiem kāda čīkst. Tā sāls ir tajā, ka sievietes ar maziem bērniem parasti no labiem vīriešiem nemaz tā nešķiras. Tādēļ, ja sieviete ar maziem bērniem,-u šķiras no savu bērnu tēva, tur ir būtiski iemesli.
Ja vēl sievietes, kuras vēlas iepazīties, alkoholiķus, narkomānus vai azartspēļu atkarīgos var atfiltrēt sākumā, tad pirmšķietami normālam vīrietim, kurš labi izskatās, ir izglītots, ar šķietami cienījamu nodarbošanos, ir atraktīvs attiecību sākumā, uz pieres nav rakstīts, ka ilgtermiņā viņš patiesībā ir riebīgs emocionāls varmāka un/vai slīpēts melis un krāpnieks, un tieši šie ir iemesli, kādēļ viņa bērna māte no viņa ir šķīrusies. Vienīgā riska pazīme, ko var redzēt nākmais potenciālais upuris- vīrietis ir ar piekabi. Vēl arī tas, ka daudzi ar piekabēm patiesībā ir maz motivēti (vai nav motivēti) veidot jaunas labas ilgtermiņa attiecības, par ko sievietes attiecību sākumā netiek informētas.
P.S. es te nečīkstu draudzeņu vietā, vnk aprakstu realitāti, ar ko sievietes saskaras.

Iespējami zemūdens akmeņi, bet parasti vīrieši ar piekabēm paši ir cietuši no sievietēm alkoholiķēm, varmākām vai krāpējām, jo šāds vīrietis, kuru padzen sieviete gandrīz nekad neuzņemas atbildību par bērniem. Jaunā draudzene pat nenojautīs, ka vīrietim sīkie, jo vecā ģimene ir izrakstīta no vīrieša dzīves. Vienīgais atgādinājums ir parādi par alimentiem.
Labas ilgtermiņa attiecības ir arī klupšanas akmens vientuļajām mātēm, vai sieviete 35+ gados gribēs kopējus bērnus, ja viņai jau 2 vai vairāk ir? Parasti negrib.
21.10.2025 11:42 |

Reitings 2261
akul12 @ 21.10.2025 10:19

Tieši tā skaidrot nav jēgas jādāvina ziedi un jāgrabina ikea mebelei.
Gan jau ir tādas draudzenes, uzprasi kaut vai, kāpēc ceļojums uz x vietu... 90% sieviete kauca visu gadu, ka atvalinājumā vajag ceļojumu.
Bet ceļojumi arī ir emociju pasākums, nevis loģikas, jo ko gan praktisku sniedz Turcijas, Ēģiptes kūrorti...
Sāksi dzīvot pēc loģikas, praktiski ātri vien sievietei rutīna iestāsies, jo trūkst emociju... ?

emocijas turcijas un ēģiptes kūrortos, kur nedēļu guli, ēd un dzer, njaa...😁
21.10.2025 11:43 |

Reitings 3705
smūtijs @ 21.10.2025 11:43

emocijas turcijas un ēģiptes kūrortos, kur nedēļu guli, ēd un dzer, njaa...?

Bet bildītes ig, facebook nošēro, tātad... un kaut vai tā būtu, ēst, gulēt mājās rutīna, garlaicīgi. Ceļot interesanti.
Paskaties, kā mūsu turīgie izklaidē savas mīļākās vai ceļojumos tik ved...
Tad paprasi jebkurai sievietei, kurš interesantāks praktiskais vīrs, kurš mājās sež uz dīvāna vai mīļākais, kurš izklaidē ar ziediem, restorāniem un varbūt ceļojumiem.
21.10.2025 11:50 |

Reitings 2261
akul12 @ 21.10.2025 11:50

Bet bildītes ig, facebook nošēro, tātad... un kaut vai tā būtu, ēst, gulēt mājās rutīna, garlaicīgi. Ceļot interesanti.
Paskaties, kā mūsu turīgie izklaidē savas mīļākās vai ceļojumos tik ved...
Tad paprasi jebkurai sievietei, kurš interesantāks praktiskais vīrs, kurš mājās sež uz dīvāna vai mīļākais, kurš izklaidē ar ziediem, restorāniem un varbūt ceļojumiem.

Nu žēl, ka tev dzīvē nav paveicies un neesi saticis normālas sievietes.
21.10.2025 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits