Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sieviešu draudzību

Reitings 99
Reģ: 13.06.2025
Mazliet aizdomājos par to, cik daudz meitenēm/sievietēm ir patiesas draudzenes?
Man ir nedaudz virs 25 gadi, ir viena draudzene ar kuru kontaktējos dienu dienā no 7 gadu vecuma un iepriekš bijušas tikai trīs draudzenes studiju posmā, kuras nu jau dzīvo ārpus Latvijas, bet tās meitenes ir bijušas kā dvēseles draudzenes kuras bijušas tādas kā es.
Es vēlētos patiesas draudzenes ar kurām atpūsties, kaut kur doties kopā.
Pašai ir ģimene (bērns) un neesmu pusaudze kas protams katru dienu grib skriet kaut kur, taču ik pa laikam kaut kur ārpus mājas doties var un ikdienā uzturēt kontaktus
Citām jautājumi par to kur lai iepazīstas ar vīriešiem , bet man ir jautājums kur lai iepazīstas ar meitenēm?
Pagaidām nekur nestrādāju, ar bērnudārza mammām galīgi nav sanācis iepazīties, nākamgad sākšu studēt tur vēl ir cerība un turpmāk arī darbā sadraudzēties, bet man tiešām tas slikti sanāk, jo daudzi domā ka esmu iedomīga 🫤 , bet ar laiku saprot, ka ir maldīgs priekštats
07.09.2025 18:43 |

Reitings 23
Reģ: 16.10.2023
Kā Tevi saprotu. Man vidusskolas laikā bija daudz draugu, bet aizejot katram studēt uz savu virzienu kontakts sāka pazust. Bija 3 ļoti labas draudzenes. Kontakts šobrīd ar visām pazudis, jo viņas ir precējušās un divām jau ir bērni. Ar vienu, kurai nav bērns, kontaktus mēdzām uzturēt bieži līdz šai vasaru, bet mums sanāca neliels strīds un tā arī neesam atjaunojušas kontaktus Es šobrīd esmu šķīrusies, bet attiecību laikā, mans vienīgais draugs arī bija dzīvesbiedrs.
Nemelošu, esmu meklējusi internetā un jautājusi AI kā iegūt draugus pēc 25. Neko jaunu nepasaka - jāmeklē hobiji un jāapmeklē domu grupas utt.
Es gan studēju, gan strādāju, bet ņemot vērā, ka studijas ir tikai sestdienās un darbā visas ir 40+, ar ģimenēm, bērniem, tad grūti izveidot draudzību.
07.09.2025 20:27 |

Reitings 2901
Reģ: 11.04.2023
Vispirms jāsaprot, kas ir jēdziens draugi, visbiežāk tie ir cilvēki ar līdzīgām vērtībām ar dažiem izņēmumiem.
Kā jau minēji, esi mamma un tādu pašu draudzeni jāmeklē, tas būtu tajā pašā dārziņā.
Nekad neesmu sapratis, kāpēc draugus glorificē, kā nezūdošus un piemērām izšķirties no vīra uztver, kā dzīves sastāvdaļu.
Draudzība ir tādas pašas attiecības, kuras var izjukt.
07.09.2025 21:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!