Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Paštonējošais

Reitings 25
Reģ: 24.02.2024
Sveikas. Vai, lūdzu, varat ieteikt kādu paštonējošo krēmu, kurš nesmērē drēbes? Es domāju, kad paštonējošais jau ir uzklāts, iesūcies un noskalotas. Vai tāds vispār ir? 🥺
Esmu lietojusi dažādus, bet visi uz gaišām drēbēm atstāj nokrāsu.
02.09.2025 21:49 |

Reitings 5194
Reģ: 09.04.2023
Kārums @ 02.09.2025 21:49
Sveikas. Vai, lūdzu, varat ieteikt kādu paštonējošo krēmu, kurš nesmērē drēbes? Es domāju, kad paštonējošais jau ir uzklāts, iesūcies un noskalotas. Vai tāds vispār ir? ?
Esmu lietojusi dažādus, bet visi uz gaišām drēbēm atstāj nokrāsu.

Es lietoju Dove paštonējošo losjonu (tumšāko, var drogās nopirkt.) Varbūt nav tik laba noturība un efekts kā parastajiem paštonējošiem, un man veidojas nelieli tumši pleķi uz vēdera, bet nesmērē drēbes, mitrina ādu un pietiek ilgam laikam.
02.09.2025 21:54 |

Reitings 4499
Reģ: 10.04.2022
latvjubarbija @ 02.09.2025 21:54

Es lietoju Dove paštonējošo losjonu (tumšāko, var drogās nopirkt.) Varbūt nav tik laba noturība un efekts kā parastajiem paštonējošiem, un man veidojas nelieli tumši pleķi uz vēdera, bet nesmērē drēbes, mitrina ādu un pietiek ilgam laikam.

Piekrītu, ķermenim iesaku Dove tumšāko, man personīgi pleķi neveidojas, savukārt sejai varu ieteikt garnier izsmidzināmo paštonējošo, skaists brūns tonis. Neieteikšu garnier paštonējošā pilienus, manuprāt, oranžs tonis, kā arī sausina ādu.
02.09.2025 22:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)