Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

SARUNAS LABĀ LĪMENĪ

Reitings 150
Reģ: 28.09.2023
Labvakar, sievas!
Bieži braukājot ceļojumos un tiekoties ar cilvēkiem, esmu neizpratnē, par ko cilvēki sarunājas.
Kādas ir jūsu tēmas?
Labi, es saprotu, ka večiem interesē auto, hokejs, basītis, šašliks un ... jā, neliegsim - dzimumlocekļa (tautā- metamais, pimpis) garums. Tās ir saprotamas un loģiskas tēmas.
Pašsaprotami - Prāta Vētras koncerts, alga, ārprātīgā dzīves dārdzība Latvijā, atpalikšana no Lietuvas un Igaunijas pilnīgi visā.
Nezinu, mani šitais viss jau ir izbesījis. Ir taču arī labākas tēmas - skaists ēdiens, piemēram. Mēs ar draudzeni vienmēr fotogrāfējam, sūtām. Apspriežam...
Tāpat arī iepirkšanās - kad aizbraucu ceļojumā - tā ir laime - veikali. Bijām Romā - tur reāli nav, ko redzēt. Bet selerija, paprika, džemperi - viss 2 reizes lētāk kā Latvijā.
Vēl man svarīga šķiet tēma, par kuru gandrīz neviens nekad nerunā - klimats un tā pārmaiņas. Ja aizbrauc uz itāļu pludmali, ir svarīgi zināt, vai būs lietus, kāda būs temperatūra, ko prognozē, vai jāvelk džemperis utt.
Par ko jūs runājaties?
24.08.2025 02:12 |

Reitings 73
Reģ: 28.10.2024
Kolēģu aprunāšana😀
24.08.2025 07:45 |

Reitings 2871
Reģ: 11.04.2023
Labi, es saprotu, ka večiem interesē auto, hokejs, basītis, šašliks un ... jā, neliegsim - dzimumlocekļa (tautā- metamais, pimpis) garums.

Par pirmo daļu taisnība,lieliskas tēmas sarunam.
Dzimumlocekļa, seksa apspriešana pēc 20 gadu vecuma gan liekas visai neveikla un nevajadzīga tēma sarunām. Izņemot, ja šo tēmu pasniedz, kā vispārīgus jokus, anekdotes.
Tas būtu analogs sieviešu sarunai par bērnu plānošanu.
Nekad nezini, kādi konkrētai personai apstākļi, varbūt sāpīga tēma.
24.08.2025 08:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits