Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sporta zāles treneris

Reitings 6
Reģ: 10.08.2025
Sveikas, dāmas!
Plānoju uzsākt iet uz sporta zāli, iesācējas līmenī! Mērķis ir palēnām uzaudzēt muskuļus, nostiprināt ķermeni.
Vēlos iegūt no Jums kādas rekomendācijas pie kādas treneres-sievietes ieteiktu/neieteiktu iet (individuālie treniņi!)! Ļoooti noderētu, ja ir zināma informācija, vai šie treneri pieņem arī ārpus standarta darba laikā, pēc plkst. 17/18. Vēlamie Rīgas rajoni: Imanta, Āgenskalns, Ziepniekkalns. Izskatītu arī variantus Jelgavā.
Paldies jau iepriekš! ☺
10.08.2025 14:52 |

Reitings 14
Reģ: 27.01.2025
Zinu vairākus lieliskus trenerus, taču iekš MyFitness, vai plāno iegādāties arī sporta zāles abonementu?
10.08.2025 15:44 |

Reitings 6
Egiiiii @ 10.08.2025 15:44
Zinu vairākus lieliskus trenerus, taču iekš MyFitness, vai plāno iegādāties arī sporta zāles abonementu?

Noteikti, ka uz pirmo treniņa reizi abonementu neiegādāšos, bet, kad būšu atradusi "īsto", abonements būs! Precīzāk, nevēlos uzreiz pirkt abonomentu ar domu - ja nu beigās neder? 😅 Vai esi apmeklējusi arī citas sporta zāles? Kādas atsauksmes par MyFitness? 😊
10.08.2025 16:11 |

Reitings 14
Reģ: 27.01.2025
Esmu gājusi gan uz Lemon Gym, gan MyFitness tagad. Par plusiem un mīnusiem:
LemonGym
+ cena, darba laiks 24/7, gāju uz Skanstes zāli un tur bija ļoti plašs inventārs
- citas zāles mikrorajonos nav tik labas, vakaros neviens nav uz vietas, kontingents
MyFitness
+ vienmer kāds no darbiniekiem ir uz vietas, ļoti plašs aprīkojums, man daudz saistošāks kā LG
- dārgāks un darba laiks mazāks. Spices zāle ir forša, vienīgi tā gan medz būt diezgan pilna.
Novēlu atrast gan savu treneri, gan klubu! MyFitness vari aiziet uz izmēģinājuma reizi, kad maksā 5€.
11.08.2025 20:29 |

Reitings 6
Egiiiii @ 11.08.2025 20:29
Esmu gājusi gan uz Lemon Gym, gan MyFitness tagad. Par plusiem un mīnusiem:
LemonGym
+ cena, darba laiks 24/7, gāju uz Skanstes zāli un tur bija ļoti plašs inventārs
- citas zāles mikrorajonos nav tik labas, vakaros neviens nav uz vietas, kontingents
MyFitness
+ vienmer kāds no darbiniekiem ir uz vietas, ļoti plašs aprīkojums, man daudz saistošāks kā LG
- dārgāks un darba laiks mazāks. Spices zāle ir forša, vienīgi tā gan medz būt diezgan pilna.
Novēlu atrast gan savu treneri, gan klubu! MyFitness vari aiziet uz izmēģinājuma reizi, kad maksā 5€.

Mīļš paldies par atsauksmēm! MyFitness izklausās pēc laba varianta, noteikti izskatīšu šo !👍
11.08.2025 20:59 |

Reitings 150
Reģ: 24.09.2024
Es pati eju myfitness- loti labs klubs, pirts vienmer karsta, trenazieri strada, tirs, kartigs, grupu nodarbibas pat joga , apla trenini utt, bet ja ietu pie trenera ietu pie edunsporto (ig),patik vinas konts, liela pieredze un liekas tada cilveciga, vina strada ar lemongym
11.08.2025 23:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits