Angelīna548 @ 05.08.2025 14:07Sveikas meitenes. 3 nedēļas atpakaļ noliku uz tiesībām. Braukāju katru dienu, un jau ir bijusi 1 avārijas situācija ar apdzīšanu, bet ne avārija ?
Kā Jums gāja pirmajā laikā, kad tikai saņēmāt vadītāja apliecību? Interesanti dzirdēt kā citi tiek galā pirmo laiku, kamēr pierod
latvjubarbija @ 05.08.2025 14:19
Man jau pusgadu ir tiesības. Godīgi sakot, stresiņš bija kādu... nedēļu? Bet arī tikai tad, kad mašīnā bija pasažieri. Tagad man ir iepaticies braukt. Vistrakākais, kas ir bijis - man pie luksofora iebrauca pakaļā mašīna, bet, paldies dievam, cieta tikai numurzīme.
akul12 @ 05.08.2025 14:35ne tikko pēc tiesību nolikšanas.
Bet manis piedzīvotās avārijas situācijas
Pretīmbraucēji apdzenot savā joslā esošus stāvošus auto nedod ceļu. Vot man jāmet pa mēmajiem un nabadziņus jālaiž, jo nevar pagaidīt aiz stāvoša auto...
Gadās daži gudreļi krustojumos veicot kreiso pagriezienu domā, ka viņiem priekšroka, atkal jāmet pa mēmajiem...
Tad uz šosejas pretīmbraucoši apdzinēji, kuri nav sarēķinājuši apdzīšanas ilgumu, atkal jāmet pa mēmajiem, lai nabadziņš iekārtotos savā joslā...
No ceļam pieguļošām paralēlajām autostāvietām izbraucošie, kuriem pienākums izskriet pirmajiem. Tur pat visādi durvju vērēji.
Angelīna548 @ 05.08.2025 14:40
Mans arī ir gadījies agresīvais apdzinējs. Kurš apdzen 5 mašīnas reizè, nerēķinoties ar to, ko domā vai ko jau dara 1 mašīna. Uz ceļa par šo laiku esmu redzējusi tik daudz mačo, nu reāli, atdzīsim, ka paši agresīvākie un visvarenākie ir vīrieši-kuri domā ka visu var.
akul12 @ 05.08.2025 14:46
pusi uz pusi, piemērām kreiso pagriezienu man priekšā izgriezušas gandrīz visas sievietes.
Pie apdzīšanas sāk just auto patieso 500tk km nobraukumu, kad pēc 100km/h zūd vajadzīgais uzrāviens. Bija man ar tādi auto īpašumā, kuri no krustojuma stāvot izrāva ātri, bet apdzīt ar viņiem nevarēja, jo pēc 100km/h uzrāviens lēns paliek.
akul12 @ 05.08.2025 15:05Nav tik traki, pat ar visām avārijas situācijām.
Visticamāk vienīgās vietas, kur apskādēsi auto būs veikala stāvlaukums vai savs pagalms pret kādu sētas mietu.