Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārrunas VID (Valsts ieņēmumu dienestā)

Reitings 2
Reģ: 09.07.2025
Sveikas.
Vai kāda var padalīties ar info par darba pārrunām VID? Dzirdēts, ka pēdējos gados tās notiek attālināti zoom. Interesē ko jautā, kāda pēcgarša utt?
Paldies.
09.07.2025 18:26 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6690
Reģ: 13.11.2016
Vairums darbu VIDā nav pārāk iekārojami darba tirgū, tādēļ cilvēkiem, kuri atbilst prasībām, tur tikt darbā ir viegli.
09.07.2025 19:46 |

Reitings 2
Reģ: 09.07.2025
Jā, tāpēc arī interesējos par citu pieredzi, jo saprotams, ka ir jāatbilst prasībām. Prasības gan ir tādas vispārīgas- augstākā izglītība, stresa noturība utt. Atbilstību šīm prasībām visticamāk, ka personāldaļa izskata un uz pārrunām aicina atbilstošos.
Interesē tieši pārrunu daļa. Esmu runājusi ar paziņu, kura pieteicās uz vakanci muitā. Bijusi jāaizpilda anketa par sevi un tad uzdoti jautajumi.... Par likumiem, regulām, mk noteikumiem, situācijas analīze un deklarācijas.
09.07.2025 20:19 |

Reitings 5
Reģ: 29.08.2024
Sveika!
Man gan pārrunas bija 2 ar pusi gadus atpakaļ, bet viss atkarīgs no tā, kādā struktūrvienībā/nodaļā pārrunas notiek. Pārrunās vismaz agrāk vairāk tika uzdoti vispārīgas dabas jautājumi - par pieredzi, motivāciju un iespējām strādāt ar liela apjoma informāciju. Protams, ka bija arī pa kādam jautājumam par to, lai uzzinātu, vai vispār esi interesējusies par VID iestādi kā tādu - atceros, ka man pajautāja, kas uz doto brīdi ir ģenerāldirektore. Viena no prasībām, lai tiktu pieņemts strādāt VID ir nevainojama reputācija - man jautāja, ko es ar to saprotu. Tad jau otrā kārta bija profesionālo zināšanu tests. Bet kopumā viss ļoti atkarīgs no tā, kādā struktūrvienībā būs pārrunas.
11.07.2025 00:51 |

Reitings 271
Reģ: 28.01.2025
Vienkārši parunāsies lai redz kas par cilvēku.
11.07.2025 17:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits