Tetovējumu kvalitāte

Reitings 16
Reģ: 07.06.2025
Cik ilgi mēs maksāsim par “Instagram vārdu”, nevis īstu kvalitāti?
Mans tetovējums pie @inkbybane izskatījās wow… pirmās pāris nedēļas.
Tagad – izplūdis, ar reljefu, vietām atgādina rētu (cik noprotu, tad tā arī ir rēta).
Nesen devos pie cita mākslinieka, lai to pielabotu. Viņš paskatījās un pateica, ka pat lāzeris vairs neizņems.
Tajā brīdī es sapratu – šis vairs nav tikai par estētiku.
Tas ir par atbildību.
Varbūt tas ir tikai mans gadījums. Bet ja nu ne?
Gribētu dzirdēt arī jūsu pieredzi ar tetovējumiem.
07.06.2025 21:57 |

Reitings 465
Reģ: 28.01.2025
akul12 @ 08.06.2025 15:23

Kāda starpība, kas stāv veikal rindā blakus, vienu dienu 40 gadniece ar izplūdušu tramp stamp (jo pirms 20 gadiem bija modē), citu dienu pēc čurām smirdošs bezpajumtnieks.

Starpība tāda ka cilvēks piemaksāja lai būtu sliktāk. Bet gan jau kādam liekas Wow.
Man liekas kā uz jauna ledusskapja uzlīmē MC Donalds uzlīmi. Daži neplēš tās A+++ klases uzlīmes. Smuki stāv no veikala. Daži aplīmē ar magnētfotogrāfijām. Izskatās mājīgi. Bet nu ja sadomātu tigot nost to ledusskapi - gan jau nokasītu visu lai smukāk.
08.06.2025 18:48 |

Reitings 1500
Reģ: 29.04.2021
Ir tetovētāji,kuri ar savu nezināšanu pārāk dziļi tetovē un rezultātā tas tetovējums ir rētains. Vajadzēja šai konkrētai personai tad teikt un lai viņa piedāvā risinājumus.
Diemžēl šobrīd katrs otrais pašmācības ceļā kļūst par tetovētāju un viņu ir pārāk daudz un ļoti ir jāfiltrē ,kurš ir labs un kurš ne . Man arī ir viens tetovējums no inkbybane ,bet otrreiz pie viņas neietu ,jo diemžēl to tetovējumu ,ko viņa uztetovēja man ,pēc kāda laika uztetovēja arī kādam citam ,kas man radīja iespaidu ,ka viņa ir vienkārši copy paste čiksa.
09.06.2025 05:17 |

Reitings 1500
Reģ: 29.04.2021
akul12 @ 08.06.2025 07:58
Ja tetovējums ir krāsains, tad izplūšana ir normāla parādība.
Tetovējumu vietā notur mūsu imūnsistēma un melnā krāsa vislabāk satur kontūras.
Piemērām krāsaini tetovējumi bez melnām kontūrām izplūdīs un ar laiku pat pazūdīs saplūstot ar ādas toni.
P.S Tāpēc man ir tikai melnbalti tetovējumi

Man ir ļoti daudz krāsainu tetovējumu un nav izplūduši , saprotu ar gadiem kā var kautkas izplūst ,bet ne jau pēc pāris nedēļām . Tā nevajadzētu būt .
09.06.2025 05:18 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Pēc apraksta izklausās pēc tāda apšaubāma kaktu kantora. Es drošības pēc aizietu pārbaudīt asins ainu, vai sliktam tetovējumam dāvanā neesi dabūjusi arī hepatītu.
09.06.2025 10:47 |

10 gadi
Reitings 5450
Reģ: 29.01.2009
Ja netetovējas, tad nekas neizplūst 😜
09.06.2025 10:50 |

Reitings 16
queen2820 @ 09.06.2025 05:17
Ir tetovētāji,kuri ar savu nezināšanu pārāk dziļi tetovē un rezultātā tas tetovējums ir rētains. Vajadzēja šai konkrētai personai tad teikt un lai viņa piedāvā risinājumus.
Diemžēl šobrīd katrs otrais pašmācības ceļā kļūst par tetovētāju un viņu ir pārāk daudz un ļoti ir jāfiltrē ,kurš ir labs un kurš ne . Man arī ir viens tetovējums no inkbybane ,bet otrreiz pie viņas neietu ,jo diemžēl to tetovējumu ,ko viņa uztetovēja man ,pēc kāda laika uztetovēja arī kādam citam ,kas man radīja iespaidu ,ka viņa ir vienkārši copy paste čiksa.

Omg, es tik ļoti jūtu tev līdzi. Tas copy-paste gadījums… wow. Es nemaz neapzinājos, cik trakāk vēl tas patiesībā var būt.
Es arī pie viņas gāju ar savu dizainu. Tas bija ļoti personisks, ar dziļu nozīmi — man tas simbolizē konkrētu brīdi manā dzīvē, konkrētu sajūtu, kuru nevar “vienkārši nošpikot”.
Tagad es tiešām domāju — vai man arī būtu jāsāk skatīties apkārt Rīgā, vai vēl kādam nav uztaisīts tas pats? Un tas nav par greizsirdību, bet par to, cik ļoti mēs uzticamies māksliniekam, kad dodam viņiem iespēju zīmēt uz mūsu ādas kaut ko tik unikālu.
Tetovējums nav vienkārši bilde. Tas ir stāsts, kas paliek. Un, ja kādam tas ir “standarta dizains”, tad man tā ir trauma.
Tāpēc paldies, ka to uzrakstīji. Tu noteikti neesi vienīgā. Un šis ir viens no tiem gadījumiem, kur klusēšana būtu tikai vēl viena dāvana tiem, kas strādā bez cieņas pret klientu.
09.06.2025 10:58 |

Reitings 16
Amnile @ 09.06.2025 10:47
Pēc apraksta izklausās pēc tāda apšaubāma kaktu kantora. Es drošības pēc aizietu pārbaudīt asins ainu, vai sliktam tetovējumam dāvanā neesi dabūjusi arī hepatītu.

Godīgi sakot, sākumā tavs komentārs izlasījās pārspīlēti. Bet tu trāpīji.
Es pārbaudīju — viņa tiešām nav reģistrēta. Ne VID, ne SPKC.
Un tagad, kad padomāju… jā, varbūt pārbaudīt asins ainu pat nav dramatiski, bet vienkārši piesardzīgi.
Tu pateici to skarbi, bet laikam tas bija tieši tas, kas man bija jādzird.
09.06.2025 11:08 |

Reitings 232
Reģ: 22.01.2020
Arī taisīju tetovējumus pie viņas. Viens ir okey, ļoti skaists, par kvalitāti sūdzību nav. Otrs — man pat kauns kādam to rādīt. Tur pat neko izlabot nevarētu; ja vien kaut ko netetovētu pa virsu. Tetovējums sastāv no cipariem, pat vienādi cipari ir uztetoveti dažāda biezuma.
09.06.2025 12:34 |

Reitings 16
KleraMarta @ 09.06.2025 12:34
Arī taisīju tetovējumus pie viņas. Viens ir okey, ļoti skaists, par kvalitāti sūdzību nav. Otrs — man pat kauns kādam to rādīt. Tur pat neko izlabot nevarētu; ja vien kaut ko netetovētu pa virsu. Tetovējums sastāv no cipariem, pat vienādi cipari ir uztetoveti dažāda biezuma.

Tu pie viņas arī gāji ar savu ideju, vai viņa piedāvāja dizainu? Jo man bija pašas sagatavots dizains, un tagad es nevaru pat skatīties uz to bez dusmām.
Un tā sajūta, ka nevar pat neko izlabot — jā, es arī to izjūtu. Es domāju par cover-up, bet zinu, ka tas neko nemainīs tajā sajūtā, ka vienkārši tiku piečakarēta. Gribēju mazu un neuzkrītošu - tagad vienīgais variants ir taisīt lielāku.
Man žēl, ka arī tev tā nācās piedzīvot. Bet paldies, ka uzrakstīji — jo katrs šāds komentārs tikai apstiprina, ka tas nav viens gadījums.
09.06.2025 14:13 |

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
Ejiet uz normālām vietām, kā Rīgas tinte. Nekas neixplūst, viss vietā.
Bet! Ja esi pieņēmusies vai nokritusies svarā, arī tetovējums paliek ķēmīgs.
09.06.2025 15:31 |

10 gadi
Reitings 174
Reģ: 21.03.2011
Kristyāna @ 07.06.2025 21:57
Cik ilgi mēs maksāsim par “Instagram vārdu”, nevis īstu kvalitāti?
Mans tetovējums pie @inkbybane izskatījās wow… pirmās pāris nedēļas.
Tagad – izplūdis, ar reljefu, vietām atgādina rētu (cik noprotu, tad tā arī ir rēta).
Nesen devos pie cita mākslinieka, lai to pielabotu. Viņš paskatījās un pateica, ka pat lāzeris vairs neizņems.
Tajā brīdī es sapratu – šis vairs nav tikai par estētiku.
Tas ir par atbildību.
Varbūt tas ir tikai mans gadījums. Bet ja nu ne?
Gribētu dzirdēt arī jūsu pieredzi ar tetovējumiem.
pirmais tetovējums man bija par dziļu uztaisīts un sarētojās. Pēc dažiem gadiem liku pa virsu cover-up. Bet meistara izvēlē pēc tam tikai salonos gāju un pie viena un tā paša meistara, kas zin ādas īpatnības (esmu par tumšu daudziem pigmentiem un tie pazūd). Tāpēc iesaku ievākt, pirms ko tik permanentu dara, atsauksmes :)
09.06.2025 16:49 |

Reitings 232
Reģ: 22.01.2020
Kristyāna @ 09.06.2025 14:13

Tu pie viņas arī gāji ar savu ideju, vai viņa piedāvāja dizainu? Jo man bija pašas sagatavots dizains, un tagad es nevaru pat skatīties uz to bez dusmām.
Un tā sajūta, ka nevar pat neko izlabot — jā, es arī to izjūtu. Es domāju par cover-up, bet zinu, ka tas neko nemainīs tajā sajūtā, ka vienkārši tiku piečakarēta. Gribēju mazu un neuzkrītošu - tagad vienīgais variants ir taisīt lielāku.
Man žēl, ka arī tev tā nācās piedzīvot. Bet paldies, ka uzrakstīji — jo katrs šāds komentārs tikai apstiprina, ka tas nav viens gadījums.
Gāju ar savu ideju. Mulsināja arī tas, ka neuztaisīja tā, kā bijām vienojušās. Un it kā pēc mēneša bija jāiet vēlreiz uz check up, bet pierakstīties nebija iespējams 😀 Ļoti žēl, ka Tev tā sanāca. Saprotu Tavu sāpi. Dīvaini arī, ka cilvēks sevi pozicionē kā ar lielu pieredzi esošu tetovēšanas jomā, bet daži darbi liecina par pretējo.
09.06.2025 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)