akul12 @ 08.06.2025 15:23
Kāda starpība, kas stāv veikal rindā blakus, vienu dienu 40 gadniece ar izplūdušu tramp stamp (jo pirms 20 gadiem bija modē), citu dienu pēc čurām smirdošs bezpajumtnieks.
akul12 @ 08.06.2025 07:58Ja tetovējums ir krāsains, tad izplūšana ir normāla parādība.
Tetovējumu vietā notur mūsu imūnsistēma un melnā krāsa vislabāk satur kontūras.
Piemērām krāsaini tetovējumi bez melnām kontūrām izplūdīs un ar laiku pat pazūdīs saplūstot ar ādas toni.
P.S Tāpēc man ir tikai melnbalti tetovējumi
queen2820 @ 09.06.2025 05:17Ir tetovētāji,kuri ar savu nezināšanu pārāk dziļi tetovē un rezultātā tas tetovējums ir rētains. Vajadzēja šai konkrētai personai tad teikt un lai viņa piedāvā risinājumus.
Diemžēl šobrīd katrs otrais pašmācības ceļā kļūst par tetovētāju un viņu ir pārāk daudz un ļoti ir jāfiltrē ,kurš ir labs un kurš ne . Man arī ir viens tetovējums no inkbybane ,bet otrreiz pie viņas neietu ,jo diemžēl to tetovējumu ,ko viņa uztetovēja man ,pēc kāda laika uztetovēja arī kādam citam ,kas man radīja iespaidu ,ka viņa ir vienkārši copy paste čiksa.
Amnile @ 09.06.2025 10:47Pēc apraksta izklausās pēc tāda apšaubāma kaktu kantora. Es drošības pēc aizietu pārbaudīt asins ainu, vai sliktam tetovējumam dāvanā neesi dabūjusi arī hepatītu.
KleraMarta @ 09.06.2025 12:34Arī taisīju tetovējumus pie viņas. Viens ir okey, ļoti skaists, par kvalitāti sūdzību nav. Otrs — man pat kauns kādam to rādīt. Tur pat neko izlabot nevarētu; ja vien kaut ko netetovētu pa virsu. Tetovējums sastāv no cipariem, pat vienādi cipari ir uztetoveti dažāda biezuma.
pirmais tetovējums man bija par dziļu uztaisīts un sarētojās. Pēc dažiem gadiem liku pa virsu cover-up. Bet meistara izvēlē pēc tam tikai salonos gāju un pie viena un tā paša meistara, kas zin ādas īpatnības (esmu par tumšu daudziem pigmentiem un tie pazūd). Tāpēc iesaku ievākt, pirms ko tik permanentu dara, atsauksmes :)Kristyāna @ 07.06.2025 21:57Cik ilgi mēs maksāsim par “Instagram vārdu”, nevis īstu kvalitāti?
Mans tetovējums pie @inkbybane izskatījās wow… pirmās pāris nedēļas.
Tagad – izplūdis, ar reljefu, vietām atgādina rētu (cik noprotu, tad tā arī ir rēta).
Nesen devos pie cita mākslinieka, lai to pielabotu. Viņš paskatījās un pateica, ka pat lāzeris vairs neizņems.
Tajā brīdī es sapratu – šis vairs nav tikai par estētiku.
Tas ir par atbildību.
Varbūt tas ir tikai mans gadījums. Bet ja nu ne?
Gribētu dzirdēt arī jūsu pieredzi ar tetovējumiem.
Gāju ar savu ideju. Mulsināja arī tas, ka neuztaisīja tā, kā bijām vienojušās. Un it kā pēc mēneša bija jāiet vēlreiz uz check up, bet pierakstīties nebija iespējams 😀 Ļoti žēl, ka Tev tā sanāca. Saprotu Tavu sāpi. Dīvaini arī, ka cilvēks sevi pozicionē kā ar lielu pieredzi esošu tetovēšanas jomā, bet daži darbi liecina par pretējo.Kristyāna @ 09.06.2025 14:13
Tu pie viņas arī gāji ar savu ideju, vai viņa piedāvāja dizainu? Jo man bija pašas sagatavots dizains, un tagad es nevaru pat skatīties uz to bez dusmām.
Un tā sajūta, ka nevar pat neko izlabot — jā, es arī to izjūtu. Es domāju par cover-up, bet zinu, ka tas neko nemainīs tajā sajūtā, ka vienkārši tiku piečakarēta. Gribēju mazu un neuzkrītošu - tagad vienīgais variants ir taisīt lielāku.
Man žēl, ka arī tev tā nācās piedzīvot. Bet paldies, ka uzrakstīji — jo katrs šāds komentārs tikai apstiprina, ka tas nav viens gadījums.