Vai tikties arī ar citu

Reitings 10
Reģ: 04.06.2025
Sveikas dāmas un cerams arī kāds kungs 🙂
Vēlētos dzirdēt padomu vai varbūt kādu pieredzes stāstu.
Esmu sieviete,kura ir kādu laiciņu atpakaļ šķīrusies , pēc ilgākām, sāpīgām attiecībām. Pāris mēnešus atpakaļ uzsāku komunicēt,tikties ar kādu jau sen zināmu vīrieti, ar viņu man ir diezgan viegli ,jo esam jau pazīstami, bet viņam daudz darba un citas lietas, mums sanāk maz tikties, bet it kā attiecībās nēesam. Tad pazūd tadvuzrodas,Pati nesaprotu 🙉
Pirms pāris nedēļām mani uzrunāja vēl kāds puisis, kurš vēlas iepazīties un satikties, bet nezinu kā rīkoties. Interese mazliet ir arī iepazīt otru cilvēku, bet nesaprotu, kā pareizāk . Vai nebūs nosodoši ja aiziešu satikties ar otru vīrieti? Vai jau zināmajam draugam pateikt,ka vēlos aiziet satikties ar citu? Jeb vienkārši jāatsaka tam otram
04.06.2025 16:54 |

Reitings 2420
Reģ: 31.01.2023
akul12 @ 05.06.2025 06:34

Mazāk skaties sekss un lielpilsēta ?
Tieši 19 gados var eksperimentēt ar trijstūriem, pentagoniem un citām ģeometriskām figūrām...
Neviens nopietns vīrietis, kurš gatavs precēt netērēs laiku.
Mērķauditorija jākļi, alfoni un krāpēji ?
Arī nopietnam vīrietim var būt vairāki varianti. Īpaši šajā online iepazīšanās pasaulē. Ne visi uzreiz izdzēšas, kad ar kādu sāk randiņot… un tieši vecākiem vīriešiem šķiet, ka varbūt tomēr tā nākošā būs labāka, dzīve ir īsa utt.
05.06.2025 09:06 |

Reitings 1309
Reģ: 18.08.2022
Audzē pašapziņu. Viss ko varu pateikt.
Ja pirmais gribētu, tad darītu, tiktos, atbildētu un būtu ieinteresēts tevī . Viņš vienkārši negrib investēties. Un vaina nav tevī, bet viņa uztverē par tevi, ka neesi pietiekami vērta, vai arī Jūsu attiecības nav pietiekami vērtas, lai tajās investētos.
Ja esi konkrēti pateikusi, ka tevi neapmierina viņa pazušana- neatbildēšana uz ziņām, ka tev nav patīkami atrasties šādā attiecību modelī un viņš ir pieņēmis lēmumu neko nemainīt, tad tev ir jāpieņem lēmums, turpināt tādā pašā garā, radot sevī vēl lielāku neapmierinātību ar situāciju, vai šo situāciju mainīt.
Nevar iekāpt otra kurpēs, bet ja man būtu šāda situācija un apzinātos, ka gribu īstas attiecības, nevis tikai piegulētāju, es ietu satikties ar to otru vīrieti, jo ar tik ilgu neatbildēšanu, tik šķidrām uzmanības reizēm, bez randiņiem un iekarošanas, man būtu pazemojoši turpināt tikties ar pirmo, nemaz nerunājot par cerībām uz ko nopietnāku.
Vajag, tomēr, sevi pasaudzēt.
05.06.2025 09:35 |

Reitings 4906
Reģ: 07.09.2023
Nu jā, kā jau te pareizi teica ,tās tādas situatīvas bezsaistību attiecības vien ir, kad viss notiek tikai tad kad to sagribas vīrietim , bet kas ir pats interesantākais- no sievietes parasti tomēr vienpusēji tiek gaidītas tās saistības. Tāpēc jau Tu rausties iet vai neiet/ teikt vai neteikt, jo ir sajūta ka tomēr attiecībās esi...
Tavā vietā es noteikti aizietu ja tas otrs kaut cik interesē. Šajā situācijā Tu neko nevienam neesi parādā.
05.06.2025 10:18 |

Reitings 3705
Reģ: 11.04.2023
Pilgrim @ 05.06.2025 09:06
Arī nopietnam vīrietim var būt vairāki varianti. Īpaši šajā online iepazīšanās pasaulē. Ne visi uzreiz izdzēšas, kad ar kādu sāk randiņot… un tieši vecākiem vīriešiem šķiet, ka varbūt tomēr tā nākošā būs labāka, dzīve ir īsa utt.

Tas, ka tev raksta 101 simps katru dienu nenozīme, ka vīriešu pieredze online iepazīšanās pasaulē ir tādi pati. Iepazīšanās saitos sieviešu ir mazāk.
05.06.2025 10:30 |

Reitings 3705
Gaby Moreno @ 05.06.2025 10:18
Nu jā, kā jau te pareizi teica ,tās tādas situatīvas bezsaistību attiecības vien ir, kad viss notiek tikai tad kad to sagribas vīrietim , bet kas ir pats interesantākais- no sievietes parasti tomēr vienpusēji tiek gaidītas tās saistības. Tāpēc jau Tu rausties iet vai neiet/ teikt vai neteikt, jo ir sajūta ka tomēr attiecībās esi...
Tavā vietā es noteikti aizietu ja tas otrs kaut cik interesē. Šajā situācijā Tu neko nevienam neesi parādā.

Atmetot kontrolējošus mačo, kuri savas piegulētājas uzskata par personīgo harēmu.
Tad akmens sieviešu dārziņā, vīriešiem sekss ir tikai sekss, sievietei sekss, tātad emocionālā piesaiste. Ar dažiem izņēmumiem.
05.06.2025 10:36 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
akul12 @ 05.06.2025 10:30

Tas, ka tev raksta 101 simps katru dienu nenozīme, ka vīriešu pieredze online iepazīšanās pasaulē ir tādi pati. Iepazīšanās saitos sieviešu ir mazāk.

Ja pareizi atceros, Pilgrim ir 60, iespējams tajā vecuma grupā ir citādāk.
05.06.2025 11:05 |

Reitings 3705
law7 @ 05.06.2025 11:05

Ja pareizi atceros, Pilgrim ir 60, iespējams tajā vecuma grupā ir citādāk.

Visticamāk, jo 60 gadu vecumā ir liels sieviešu īpatsvars. Bet vai 60 gadīgie sēž iepazīšanās portālos?
05.06.2025 11:16 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
akul12 @ 05.06.2025 11:16

Visticamāk, jo 60 gadu vecumā ir liels sieviešu īpatsvars. Bet vai 60 gadīgie sēž iepazīšanās portālos?

Iepazīšanās portāli Latvijā esot sākušies 90-to gadu beigās. Tolaik tāda vecuma cilvēkiem bija ap 35. Nav jau gluži tā, ka cilvēki ap 60 nelieto internetu, pieņemu, ka izmanto arī priekš iepazīšanās.
05.06.2025 11:24 |

10 gadi
Reitings 4608
Reģ: 29.01.2009
Nosodoši????
Nu jeba*l, Tu neesi reāli gatava randiņošanai un attiecībām, ja jau sevi paspējusi pabāzt zem tupeles kaut kādam, kas vispār nav stabila vērtība.
Ja vīrietim Tu interesētu kārtīgi, tā pa nopietno, lai nekur nepazūdi, viņš nenodarbotis ar kaut kādām "negribu sasteigt" muļķībām.
Iebāz sev galvā, ka Tu esi brīvs cilvēks un nevienam vīrietim Tev nav jāatskaitās, jāpaskaidro un taml.. Sākot izdabāt visiem nesasteidzējiem, Tu atkal nonāksi tajās pat kārtējās sāpīgajās attiecībās.
05.06.2025 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)