Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krūšu samazināšana

Reitings 70
Reģ: 08.02.2024
Heyā, vai kāda nesen ir veikusi krūšu samazināšanas operāciju? Ar kādu summu finālā jārēķinās? Pie kura daktera/klīnikā iesakat iet? Kādas pēcoperācijas blaknes un kad var atsākt strādāt (offisa darbs). Paldies! :)
21.05.2025 18:39 |

Reitings 70
Vai kāda var padalīties ar savu pieredzi? :)
25.05.2025 17:50 |

Reitings 6
Reģ: 15.05.2025
visas tikai palielina ;DD
25.05.2025 23:36 |

Reitings 4
Reģ: 26.05.2025
Samazināju pirms 1,5 gada pie dr Lāces, aestetica klīnikā- var viņiem paskatīties insta, tur rezultāti ir, var iedvesmoties :D Jāreķinās ar apmēram 5k, pie dr Rodkes (kas ir krutākā lv daktere it kā) apmēram 8-9k. Divas nedēļas jābūt mierā- rokas nedrīkst celt, bet arī slimibas lapu te vienkārši dabūt, pēc tam jau mieriņā visu var darīt. Man pašai likās daudz vieglāk uzreiz, jo 2kg noņēma un sadzīja arī bez problēmām, bet jārēķinas ar lielām rētām un, ka atstās tik, cik proporcionāli ķermenim normāli izskatās.
No sākuma šķita par daudz un nedaudz pārdzīvoju, bet tagad jau forši, jo pierasts. Iesaku pastaigāt pa konsultācijām pie vairākiem plastikas ķirurgiem (principā visur šo dara) un atrast savu ārstu.
26.05.2025 22:20 |

Reitings 70
parole123 @ 26.05.2025 22:20
Samazināju pirms 1,5 gada pie dr Lāces, aestetica klīnikā- var viņiem paskatīties insta, tur rezultāti ir, var iedvesmoties :D Jāreķinās ar apmēram 5k, pie dr Rodkes (kas ir krutākā lv daktere it kā) apmēram 8-9k. Divas nedēļas jābūt mierā- rokas nedrīkst celt, bet arī slimibas lapu te vienkārši dabūt, pēc tam jau mieriņā visu var darīt. Man pašai likās daudz vieglāk uzreiz, jo 2kg noņēma un sadzīja arī bez problēmām, bet jārēķinas ar lielām rētām un, ka atstās tik, cik proporcionāli ķermenim normāli izskatās.
No sākuma šķita par daudz un nedaudz pārdzīvoju, bet tagad jau forši, jo pierasts. Iesaku pastaigāt pa konsultācijām pie vairākiem plastikas ķirurgiem (principā visur šo dara) un atrast savu ārstu.

Paldies par Tavu atbildi! :)
No kāda uz kādu izmēru taisīji? Kā ar anestēziju, tas ir pilnā narkozē, uzliekot to masku?
Un cik ilgs ir viss gatavošanās process - no pirmās konsultācijas līdz operācijai?
Un kā ar apkārtējiem cilvēkiem - visi uzreiz pamana, ne? Es domāju, kā iešu atpakaļ uz darbu pēc tam, uzreiz būs baigi redzams. :D Darba vietā liels kolektīvs, daaudz cilvēku ikdienas jāsatiek.
Man pēc bērna zīdīšanas tāda sajūta, ka krūtis lielākas palikušas, tādi kā maisi izstaipīti. Un viena lielāka par otru. Krūšturi normālu nopirkt nevaru, vispār tā krūštura pirkšana uzdzen stresu un besi. Pašlaik ir kaut kas starp E un F.
Domāju šo ieplānot izdarīt nākamajā vasarā.
28.05.2025 22:57 |

Reitings 4
Kad man jautāja, kāds izmērs, teicu E-F, bet noņemot kopā 2kg svara, nēsāju E-F šobrīd :D Tākā es vnk atteicos pieņemt, ka man ir ļooti lielas krūtis.. Viss notiek pilnā narkozē, cauri vēnai, biju uztraukusies, bet viss super ātri un pamosties pēcpusdienā.
Man no pirmās konsultācijas visur, kur gāju bija brīvi laiki apmēram mēnesi pēc- kura laikā jāsagatavo analīzes, sonogrammas utt. Tāpēc, ka taisīju vasaras beigās, bija vēl vasaras atlaides, jo pārsvarā izvēlas taisīt operācijas aukstākā laikā, jo vieglāk dzīst.
Man grūti teikt par pamanīšanu, jo es krūtis ļoti slēpu iepriekš un man pašai nebija sajūta, ka redz. Ja ikdienā staigā ar dekoltē darbā, tad varbūt kāds pamanīs- tas jau ļoti individuāli!
Vispār jebkurā gadījumā, aizej uz konsultāciju un noskaidro, ko iesaka- varbūt tikai ādu nostiept un viss. Nav jau obligāti pēc konsultācijas jāguļas uz operācijas galda! :)
29.05.2025 09:19 |

Reitings 17
Reģ: 02.06.2025
parole123 @ 29.05.2025 09:19
Kad man jautāja, kāds izmērs, teicu E-F, bet noņemot kopā 2kg svara, nēsāju E-F šobrīd :D Tākā es vnk atteicos pieņemt, ka man ir ļooti lielas krūtis.. Viss notiek pilnā narkozē, cauri vēnai, biju uztraukusies, bet viss super ātri un pamosties pēcpusdienā.
Man no pirmās konsultācijas visur, kur gāju bija brīvi laiki apmēram mēnesi pēc- kura laikā jāsagatavo analīzes, sonogrammas utt. Tāpēc, ka taisīju vasaras beigās, bija vēl vasaras atlaides, jo pārsvarā izvēlas taisīt operācijas aukstākā laikā, jo vieglāk dzīst.
Man grūti teikt par pamanīšanu, jo es krūtis ļoti slēpu iepriekš un man pašai nebija sajūta, ka redz. Ja ikdienā staigā ar dekoltē darbā, tad varbūt kāds pamanīs- tas jau ļoti individuāli!
Vispār jebkurā gadījumā, aizej uz konsultāciju un noskaidro, ko iesaka- varbūt tikai ādu nostiept un viss. Nav jau obligāti pēc konsultācijas jāguļas uz operācijas galda! :)

Cik ļoti redzams pēc tam un kā ir pēc operācijas?
02.06.2025 03:36 |

Reitings 4
roo @ 02.06.2025 03:36

es domāju šis būs individuāli, kā kuram uztaisa. man no ļoooti smagām, apjomīgām, izstieptām krūtīm, kur krūstgali tuvāk nabai, uztaisīja skaistas, formīgas krūtis, no kurām nav kauns peldkostīmā/apakšveļā. tagad arī rētas nevar redzēt. ja būtu gudrāka, būtu samazinājusi ātrāk, jo ādā strijas izveidojušās jau no smaguma bija un dekoltē vēl šis traucē. drēbēs drošvien mazāk, bet vienmēr visu slēpu- valkāju pāri koriģējošo veļu utt, lai noslēptu. tagad dzīve daudz brīvāka, jo nēsāju, ko vēlos un ir ērti.
pēc operācijas viss bija okay, man pašai nekas nesāpēja, ik pa laikam nervi mostas un ieduras, bet tas bija tāds vienīgais. ā nu un arī, ja ieliek drenes iekšā, tas nav baigi forši asinis tīrīt ārā- bet šis tāpat kā pie krūšu ielikšanas. neko nedrīkst cilāt, iet dušā, un jāguļ uz muguras 2 nedēļas.
kas man vēl bija, bija piepampis vēders pēc operācijas, limfa sakrājusies bija. gāju ar vakuumterapiju drenēt, nonāca 10cm nost
02.06.2025 14:39 |

Reitings 4
roo @ 02.06.2025 03:36

savu bildi isti negribas likt, bet ir vairaki piemeri ieks aestetica instagrama, kā izskatās. ir arī daudz, kur par šo runā/rāda tiktokā. LV gan daudz humānāk to operāciju taisa- ASV pēc pusstundas izlaiž un staigā, pie mums vēl 24h novēro.
02.06.2025 14:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits